Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ce ai mancat azi?
Last Updated: Mar 28 2024 15:00, Started by
Jo_jo
, Aug 26 2005 10:34
·
273
#34867
Posted 05 July 2022 - 08:43
magtacpactig, on 04 iulie 2022 - 21:52, said:
Piure fara unt si lapte?! |
#34868
Posted 05 July 2022 - 12:17
Meniul de astazi:
· Supa cu boabe de naut si chorizo · Costite de porc barbecue cu cartofi dulci wedges · Brownie cu ciocolata si peanut butter Attached FilesEdited by 2Unlimited, 05 July 2022 - 12:18. |
#34869
Posted 05 July 2022 - 17:38
Am plamadit o ciorba de coaste cu multa verdeata,leustean de fapt.Apoi am predat platanele femeii, face un ghiveci foarte variat,de vara,fierbe apoi pentru pisici mancare.Vara asta gratarele vor fi foarte populare,pe canicula nu prea poate nimeni sa manince,si pe seara un gratarel la racoare cu o bere si o salata e deliciul zilei...
|
#34870
Posted 06 July 2022 - 03:31
honeybee, on 03 iulie 2022 - 21:42, said:
Eu am fost la pescuit joi in supermarket si abia azi am reusit sa fac fricassée de balena si ciupercute, asortat cu dulceata de merisoare. IMG_20220630_161728.jpg IMG_20220703_125525.jpg |
#34871
Posted 06 July 2022 - 08:42
Bobben, parerile sint impartite. Depinde cit de priceputa e persoana care gateste carnea. Daca e prea mult lasata pe foc, se usuca, isi pierde toate sucurile nutritive si e greu de masticat. N-are niciun chichirez.
Eu as minti sa spun ca nu e buna. Mie imi place. De-a lungul timpului am mincat-o fripta la gratar, prajita in tigaie si mai nou facuta cu smintina. E o delicatesa. Carnea e frageda si are un gust intre cea de vita si cea de vinat. Nu se gaseste tot timpul anului de cumparat, iar pretul ei e destul de piperat (150 lei/kg). Dar face toti banii. Zilele astea as vrea sa incerc reteta asta. Carnea infasurata in sunca speck si prajita in unt cam 2' pe fiecare parte. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/hwQQnZMVbSs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#34873
Posted 06 July 2022 - 19:11
honeybee, on 06 iulie 2022 - 08:42, said: Zilele astea as vrea sa incerc reteta asta. Carnea infasurata in sunca speck si prajita in unt cam 2' pe fiecare parte. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/hwQQnZMVbSs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Cam light:) honeybee, on 06 iulie 2022 - 08:42, said: Zilele astea as vrea sa incerc reteta asta. Carnea infasurata in sunca speck si prajita in unt cam 2' pe fiecare parte. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/hwQQnZMVbSs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Cam light:) |
#34874
Posted 06 July 2022 - 20:27
#34875
Posted 06 July 2022 - 21:09
Varza calita acrita cu corcoduse, carnati de casa, branza de tara, mamaliga, ardei iute din gradina...
|
#34876
Posted 06 July 2022 - 21:47
|
#34877
Posted 06 July 2022 - 22:08
#34878
Posted 07 July 2022 - 06:12
Calcan la cuptor pe pat de fenel, rosii, ardei.
Pret 90lei/Kg. Attached Files |
#34879
Posted 07 July 2022 - 12:01
Meniul de astazi:
· Ciorba de pui cu legume si rosii · File de cod cu crusta de verdeturi, sos cu praz, bacon si smantana · Baked cheesecake cu visine si ciocolata De data asta vreau sa subliniez ca este prima data cand am mancat peste gatit in acest fel. Are un gust senzational. Mi-a fost cam mila sa stric platingul. Apoi m-a razbit foamea, si am considerat ca tot e bine ca l-am imortalizat. Pestele... Attached FilesEdited by 2Unlimited, 07 July 2022 - 12:07. |
#34880
Posted 08 July 2022 - 11:36
Aveam pofta de peste.Am cautat in mica balta de pescuit ce avem pe proprietate, vreo balena sau casalot, ca astea maninca acum mioriticii,cod congelat de pe vremea lui Ceasca nu mai e bun.Nu am gasit nimic,in afara unor broscute.Am deschis o cutie de ton,am facut o maioneza,si o mare salata,ton,maioneza,rosie,masline si ceapa verde...
|
#34881
Posted 08 July 2022 - 11:44
Pai nu-ți plac puii de baltă?! Ar fi fost proaspeți, melodioși, nu precum tonul din conservă.
|
|
#34882
Posted 08 July 2022 - 12:23
Buxelm, on 08 iulie 2022 - 11:44, said:
Pai nu-ți plac puii de baltă?! Ar fi fost proaspeți, melodioși, nu precum tonul din conservă. |
#34883
Posted 08 July 2022 - 12:32
Melteanu, on 08 iulie 2022 - 11:36, said: Am deschis o cutie de ton,am facut o maioneza,si o mare salata,ton,maioneza,rosie,masline si ceapa verde... Ma faci sa-mi rod unghiile ca n-am cumparat ton proaspat alaltaieri. Ca aveau si de-ala linga carnea de balena. Tot ieftin ca braga ! IMG_20220706_154027.jpg 265.11K 62 downloads |
#34884
Posted 08 July 2022 - 15:37
ton proaspat am vazut si la noi. scump, dar am vazut.
|
Anunturi
▶ 2 user(s) are reading this topic
1 members, 1 guests, 0 anonymous users
marian1213