Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Abonati Qobuz?

transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...
 Sfat achizitie sistem audio pentr...

tavan fals rigips

Ce preferați: produse mai scumpe ...

Demagnetizare (minimala) ori ba?
 Cum pot sa vad pe un proiector pr...

Joc Drone

Dropshipping

Sfat achizitie AC Gree Fairy vs P...
 MONITOR LG fara sonor !

Batalia pentru Bucuresti - ND, Fi...

Identificare font

problema ping in jocuri online
 

Ce ai mancat azi?

* * * * - 31 votes
  • Please log in to reply
40943 replies to this topic

#32977
canarel

canarel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,520
  • Înscris: 13.10.2010
Tartine cu paine prajita si sunca crud-afumata, ardei gras rosu
Attached File  20211206_165436.jpg   219.21K   34 downloads
Shaksuka
Attached File  20211206_174942.jpg   267.16K   39 downloads
Dorada inabusita la tigaie si sote de ciuperci, in unt
Attached File  20211206_175358.jpg   219.94K   42 downloadsAttached File  20211206_182843.jpg   269.33K   33 downloads

#32978
Aprilia

Aprilia

    Forumist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,846
  • Înscris: 03.11.2005
Am facut niste clatite americane. Nu mi-au placut, ni se pare ca sunt ca niste turte. Raman fan crêpes.

#32979
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,471
  • Înscris: 04.05.2006
#metoo 😊

#32980
canarel

canarel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,520
  • Înscris: 13.10.2010
mie nu-mi plac niciunele.

#32981
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,471
  • Înscris: 04.05.2006
Mie imi plac de mor, clatitele cu crema de vanilie (patisera), sau umplute cu nuca si date la cuptor, cu crema de lapte si aroma de cognac....

#32982
canarel

canarel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,520
  • Înscris: 13.10.2010
umplutura cred ca mi-ar placea, aluatul asta umed e baiul.
de-asta nu-mi plac nici pastele, nici galustele... insa am destule care-mi plac, np!

#32983
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,471
  • Înscris: 04.05.2006
Io sunt la extrema cealalta......pana si prajiturile imi plac umede (nu insiropate, ci textura umeda, gen brownie)

#32984
FC72

FC72

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,626
  • Înscris: 06.03.2005
Inseamna ca ti-ar place lava cake sau soufflet cu inghetata Häagen-Dazs.

Attached Files



#32985
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,471
  • Înscris: 04.05.2006

View PostFC72, on 07 decembrie 2021 - 16:13, said:

Inseamna ca ti-ar place lava cake sau soufflet cu inghetata Häagen-Dazs.
Da, îmi place textura, dar nu ma dau in vânt după gust….lava cake mi s-a părut întotdeauna puțin prea dulce. Haagen Dazs in schimb, este in opinia mea cea mai buna înghețată industrială.


#32986
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,663
  • Înscris: 21.06.2016
La lava cake cu inghetata de vanilie smecheria e amestecul de temperaturi. Nici nu prea e bine sa folosesti o inghetata prea buna, sau prea compicata.
HD e cam la stratul cel mai de jos al inghetatelor bune. Dar si cea mai ieftina.

#32987
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,471
  • Înscris: 04.05.2006
Nu știu prea multe despre lava cake, nici nu consum și implicit nici nu gătesc :)


Cât despre înghețate bune, depinde ce Branduri incluzi aici. Eu nu am mâncat niciunul mai bun decât HD.

Edited by richelieu, 07 December 2021 - 19:20.


#32988
orthodox

orthodox

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 687
  • Înscris: 14.06.2007
Doradă la cuptor.
Salată mexicană.

#32989
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,471
  • Înscris: 04.05.2006
Inprovizatia serii:
Calamari gatiti la sous vide, completați cu un sos AOP-C (citrice, aka suc de lămâie și coaja de portocala).
Bunnnnnn

Attached Files



#32990
canarel

canarel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,520
  • Înscris: 13.10.2010

View Postrichelieu, on 07 decembrie 2021 - 15:52, said:

Io sunt la extrema cealalta......pana si prajiturile imi plac umede (nu insiropate, ci textura umeda, gen brownie)

Inseamna ca n-am stiut eu sa denumesc aluatul de clatite, gomboti etc.
Ca eu vad mare diferenta intre aluatul unui brownie umed de la ciocolata si unt si aluatul umed si pripit gatit al unei clatite, amestec de ceva lichid pacalit cu niste faina.
Hai ca le-am zis-o, le-am facut de ras!  :lol:

#32991
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,471
  • Înscris: 04.05.2006
Pai chiar este diferența, adusesem brownie-ul in discuție doar ca și comparație. Apropos, as renunța la absolut orice desert din lume, pentru niște galuste cu prune bine făcute 🥰.


#32992
Aprilia

Aprilia

    Forumist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,846
  • Înscris: 03.11.2005
Boieri dumneavoastra, mai am juma de iepure. Prima jumatate o facui cum zise cardinalul, bourguignon. Dupa cum am si raportat, rezultatul a fost delicios. Invitatii insa ar vrea sa mai incerce si altceva.
Aveti vreo reteta testata pe care sa mi-o recomandati? Multam.

Edited by Aprilia, 08 December 2021 - 11:36.


#32993
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,471
  • Înscris: 04.05.2006
Gătesc rar iepure, nu sunt chiar fan….dar pe mine finetea carnii ma trimite tot timpul spre bucătăria franțuzească. Pe lângă bourguignon, o alta rețeta demnă de încercat ar fi lapin a la moutarde….un sos alb cu muștar de Dijon de data asta :)


#32994
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
O pizza.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Bing (1)

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate