Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ce ai mancat azi?
#19045
Posted 20 April 2018 - 08:20
#19046
Posted 20 April 2018 - 18:18
Ora 13 la cimitir ca m-am dus la mormantarea mamei prietenului meu, mi s-a dat ceva colac adica paine alba si pac...l-am ras rapid, cam 170 g erau..
Ora 14,35 acasa 167 g paine alba, 8 g paine integrala Velpitar, 88 g branza tartinabila Hochland Classic, 88 g pateu de ciuperci, 568 g tarte cu fructe. As fi ras si ceva coliva, dar dat fiind ca NU stiam cate g mananc, am renuntat ca-mi strica calculelele la calorii, iar acasa nu am mai luat. Aaa, deci pizza aia era cumparata, credeam ca ai facut-o tu. Oricum eu radeam cascaval si mai adaugam..putinel asa in caz ca era prea putin, bagam putin la cuptor, se muia si dai si trage, si dai si trage... Edited by MinetoMatoi, 20 April 2018 - 18:20. |
#19047
Posted 20 April 2018 - 19:11
Guacamole, ca la 28 de grade e perfect; era buna o salata de vinete, insa pana le coci, pana se scurg, pana le toci, pana le freci cu ulei, iti trece pofta.
gump4, on 15 aprilie 2018 - 19:38, said:
nu am mancat pana acum prajituri/placinte/fursecuri cu rubarba.Cum sunt?inlocuieste zaharul, se simte dulce? Noua ne place mai mult asta decat cea cu mere. De facut, o fac exact la fel ca cea cu mere, pun doar ceva mai mult zahar. E mai usor de facut, fiindca rubarba se curata si se toaca mai usor decat merele. Cred ca am postat reteta undeva (Ce mai gatiti azi); daca nu o gasesti, ti-o trimit pe PM Edited by Aprilia, 20 April 2018 - 19:13. |
#19048
Posted 20 April 2018 - 19:55
MinetoMatoi, on 20 aprilie 2018 - 18:18, said:
Ora 13 la cimitir ca m-am dus la mormantarea mamei prietenului meu, mi s-a dat ceva colac adica paine alba si pac...l-am ras rapid, cam 170 g erau.. Ora 14,35 acasa 167 g paine alba, 8 g paine integrala Velpitar, 88 g branza tartinabila Hochland Classic, 88 g pateu de ciuperci, 568 g tarte cu fructe. As fi ras si ceva coliva, dar dat fiind ca NU stiam cate g mananc, am renuntat ca-mi strica calculelele la calorii. Bine ca nu ai avut cantarul dupa tine ca le mancai toata coliva oamenilor. Edited by AlinE, 20 April 2018 - 19:56. |
#19049
Posted 20 April 2018 - 20:21
#19051
Posted 21 April 2018 - 16:34
Quote Oricum eu radeam cascaval si mai adaugam..putinel asa in caz ca era prea putin, bagam putin la cuptor, se muia si dai si trage, si dai si trage... Pai de ce? Ori mananc pizza, ori paine cu cascaval? Salata de dovlecei (cu o tona de usturoi). IMG_3518.jpg 45.7K 33 downloads Se pare ca forumul iar suceste pozele aiurea. Edited by AlbastruIndigo, 21 April 2018 - 16:35. |
#19052
Posted 21 April 2018 - 17:04
#19053
Posted 21 April 2018 - 17:45
Pui de tara la cuptor cu cartofi gratinati. Cu vremea de afara am dat drumu' la terasa:
Attached FilesEdited by pedros_2005, 21 April 2018 - 17:50. |
#19054
Posted 21 April 2018 - 17:58
Jumari de rata.
Foarte bune si crocante. Plus beneficiul a unui borcan de 800 ml de untura de rata de folosit la cartofi prajiti, varza calita si sarmale. Attached Files |
|
#19055
Posted 21 April 2018 - 20:29
Foarte bune sunt jumarile de rata. Mai am si eu grasime sa mai fac. Pilaful a fost nemaipomenit cu legume calite in putina grasime de rata.
Azi am gatit si mancat gnocchi cu creveti si rosii uscate. Attached FilesEdited by AlinE, 21 April 2018 - 20:39. |
#19056
Posted 21 April 2018 - 20:43
AlbastruIndigo, on 21 aprilie 2018 - 16:34, said:
.. Salata de dovlecei (cu o tona de usturoi). IMG_3518.jpg Se pare ca forumul iar suceste pozele aiurea. Rosii cu branza veche oaie cu ceapa verde si usturoi.Prea ca la tara! Edited by gump4, 21 April 2018 - 20:46. |
#19057
Posted 21 April 2018 - 21:27
AlbastruIndigo, on 21 aprilie 2018 - 16:34, said: Pai de ce? Ori mananc pizza, ori paine cu cascaval? Salata de dovlecei (cu o tona de usturoi). IMG_3518.jpg Se pare ca forumul iar suceste pozele aiurea. |
#19058
Posted 21 April 2018 - 21:31
#19059
Posted 22 April 2018 - 06:18
Paste cu sosu cancerosu.
Ceapa prajita, carne de vita tocata, suc de rosii, citeva feluri de brinza (parmezan, asiago etc). |
|
#19060
Posted 22 April 2018 - 06:50
#19061
Posted 22 April 2018 - 08:13
Ieri ora 15 1400 g ardei umpluti adica sapte
Ora 23,30 562 g ardei din aia adica trei, 200 g cremshnit adica unu. Ora 1 noaptea patru cremshnits adica 831 g Albastru, mda, ce sa zic, depinde de gusturi, unii vor sa fie mai mult cascaval pe blatul de pizza, altii nu, dar nici sa mananci doar paine cu legume pe ea. De ex dupa cum am zis, la spaghete eu pun multi cascaval, cu sosul ala are un gust de mori asa cald si topit in spaghete, deci depinde de om. AlinE, nici chiar asa naiba, loooooool, nu mancam coliva oamenilor caci nici foamea asa tare nu era, parca as fi mancat dar...nu asa musai. Dar departe nu esti, in vara lui 2011 cand aveam asta cu mancarea mai agresiva, m-am dus la matusa si avea o tava de placinta cu branza, m-am dus la bucatarie si am mancat toata tava ! I-am zis "sa ma scuzati, sa asa, va fac alte doua trei tavi eu, va dau banii, dar...nu m-am putut abtine ! Sunt dus cu pluta", ea s-a bucurat ca am mancat, chiar i se parea f amuzanta faza, s-a amuzat tare, dar eu m-am cam simtit prost. Dar asa era, aveam o tenta neagra de a manca aia, nu pot descrie, nu era foame, ca nu se potolea cu altceva. Eram ca drogatii aia, transpiram...nerabdare urata sa bag aia in mine... Ajuns acasa cam dupa 4 ore am mai mancat si 550 g paine cu Nutella (De parca nu era de ajuns ce mancasem). Doamne fereste sa ma fi luat asta acuma la cimitir ca fugeam dracu pe camp..., la matusa mergea chiar daca avea musafiri dincolo (noroc ca deja mancasera din prima tava) in camera dar...acolo nu as fi avut cum. Edited by MinetoMatoi, 22 April 2018 - 08:15. |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users