Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ce ai mancat azi?
Last Updated: Apr 19 2024 23:44, Started by
Jo_jo
, Aug 26 2005 10:34
·
274
#16615
Posted 26 March 2017 - 00:31
#16616
Posted 26 March 2017 - 00:37
Astazi s-a mancat peste, si daca tot am avut drum prin Obor am zis sa iau un ton proaspat, nu foarte mare, cam 1,3 kile, habar nu am ce specie de ton era, dar l-am filetat, l-am uns cu un pic de ulei de masline, sare, piper, si pe Optigrill direct a aterizat, apoi am facut un sos olandez, din olandez am pus tarhon si am facut si un pic de bearnez, mie imi place mai mult olandezul cu tarhon proaspat prin el, si a mers ca uns, foarte bun peste.
|
#16617
Posted 26 March 2017 - 02:33
#16618
Posted 26 March 2017 - 12:13
Rao633, on 25 martie 2017 - 01:23, said:
In limbaj popular, "chiftele marinate". Nu ai mancat niciodata? Chiftele facute la cuptor am mancat si sunt foarte bune ..cu sos de rosii,nu....oricum gusturile nu se discuta. Azi mananc un amestec de sfecla,cartof la cuptor taiate cuburi ulterior si amestecate su sare ,ulei si otet.Este foarte misto combinatia. Edited by gump4, 26 March 2017 - 12:17. |
#16619
Posted 26 March 2017 - 15:44
Supa de vacuta ... cartofi(de baza...) si broccoli ...
|
#16620
Posted 26 March 2017 - 15:54
O dorinta mai veche, amanata pentru cand am si pe altcineva la masa.
Vinete umplute cu ceapa si ardei rosii calite, stinse cu suc de rosii, amestecat cu branza feta tare iar catre sfarsit adaugat si cascaval ras. Impreuna si cu dovlecel umpluti Alaturi Tahini.... vinete la cuptor-2017 (14).jpg 225.48K 40 downloads si o poza din vremuri mai bune, care poate servi ca idee de prezentare VINETE LA CUPTOR CU BRANZA-VIO (1).JPG 294.45K 40 downloads |
#16621
Posted 26 March 2017 - 18:15
#16623
Posted 26 March 2017 - 23:15
iladi, on 26 martie 2017 - 18:15, said:
Depinde cu care din cele 69 de nuanțe ale lui vio vorbești: unele stau în Grecia, unele în România, unele în Israel, unele sunt bărbați, unele sunt femei Asta e tot ce ai manacat azi ? Minciunele ? AlinE, on 26 martie 2017 - 19:31, said:
Bors de peste. Cu ce acrit? Edited by vio69a, 26 March 2017 - 23:17. |
#16625
Posted 27 March 2017 - 18:35
Am cam ezitat să pun poza, că știam cât o să mă bată la cap Bogdănel cu caloriuțele, dar nah, din an în Paști, Mecul te satisface...
IMG_0046.JPG 213.62K 53 downloads |
#16626
Posted 27 March 2017 - 19:06
Nicio problema, din cand in cand si ingerii isi mai frang aripile....!!!!
Edited by vio69a, 27 March 2017 - 19:07. |
#16627
Posted 27 March 2017 - 19:36
Parjoale cu ceapa si maioneza. Ceapa semifiarta in otet, habar n-am.
Cred ca am trecut lejer de 10000 calorii. |
#16629
Posted 29 March 2017 - 14:46
Piept de curcan la gratar + cartofi natur + fasole pastai
Pieptul de curcan a fost fezandat 3 ore cu coriandru râsnit, fulgi de ardei, usturoi granulat, piper, ulei de masline. Fiind o felie groasa de 1.5 cm, nu s-a uscat la prajit, ci a iesit fraged si suculent, se topea in gura. Edited by Rao633, 29 March 2017 - 14:47. |
|
#16630
Posted 29 March 2017 - 16:39
Azi am mancat la pranz omleta cu branza si salata de gulie cu ulei de masline si lemon !
Edited by EmyBoss7, 29 March 2017 - 16:42. |
#16631
Posted 29 March 2017 - 16:44
In aceasta dupa-amiaza, ciorba de rosii cu smantana si mancare de cartofi cu carnati si o gogonea, atat mai ramasese
Mai tarziu cred ca o sa mananc sarmale sau peste prajit. |
#16632
Posted 29 March 2017 - 19:00
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users