Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Gratar pe gaz incorporabil. Aveti...

Deceptive site ahead

Receptor cablu TV Amiko Mini t2-c...

Am ales bine combinatia jante-anv...
 Baterie moarta si webasto

Acord vecini obligatoriu pentru s...

SPD sau Separator cu fuzibile in ...

Filtre centrala termica
 Ce boli pot indica o jena insupor...

Aproape 100 de medici din Spitalu...

Rulota, home-made, RAR

La multi ani @ccf_cristi!
 Subdomeniu bate in alt domeniu

Masina de spalat rufe - curge apa...

Mucegai grinzi si lemn in pod

Laptop - probleme shutdown cu caddy
 

Help Flash

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
jeboy

jeboy

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 174
  • Înscris: 31.05.2010
Am un site de jocuri.Sin pagina principala vreau sa pun un cronometru gen rapidshare(care dupa cateva secunde intra pe un link).Mam gandit sa il fac in flash.
Cum pot sa fac dupa expirarea timpului sa-l trimita pe utilizator la un anumit link?
<body bgcolor="#000000">
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" width="100%" height="100%" id="count.swf" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="count.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="bgcolor" value="#000000" />
<embed src="count.swf" quality="high" bgcolor="##000000" width="100%" height="100%" count.swf" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>
</body>


#2
double_b_phantom

double_b_phantom

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 207
  • Înscris: 28.04.2005

View Postjeboy, on 1st February 2011, 16:43, said:

Am un site de jocuri.Sin pagina principala vreau sa pun un cronometru gen rapidshare(care dupa cateva secunde intra pe un link).Mam gandit sa il fac in flash.
Cum pot sa fac dupa expirarea timpului sa-l trimita pe utilizator la un anumit link?
<body bgcolor="#000000">
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" width="100%" height="100%" id="count.swf" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="count.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="bgcolor" value="#000000" />
<embed src="count.swf" quality="high" bgcolor="##000000" width="100%" height="100%" count.swf" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>
</body>


Pai nu inteleg ce relevanta are codul postat de tine... treaba o faci din ActionScript daca vrei (un interval si o functie care sa deschida o anumita pagina).

Dar de ce nu faci cu Javascript?

<html>
<head>
<script type="text/javascript">
function delayedRedirect(){
	window.location = "/default.aspx"
}
</script>
</head>
<body onload="setTimeout('delayedRedirect()', 3000)">
<h2>You'll be redirected soon!</h2>
</body>
</html>

Sursa - http://www.bloggingd...with-Delay.aspx

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate