![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
The Mechanic (2011)
Last Updated: Oct 18 2021 18:55, Started by
rootkit
, Jan 30 2011 19:37
·
0

Posted 05 August 2011 - 13:06

Eu am citit cartea in urma celor postate aici si mi sa pare ok, dar nu destul de buna pentru a face si un film cu subiectul asta.
|
Posted 12 December 2011 - 17:05

il ador pe Jason Statham, iar filmul e exact genul care l prinde cel mai bine.
|
Posted 13 December 2011 - 19:08

Dar Remake nu inseamna o copie dupa aceasi poveste dar cu alti actorii ?.......Daca imi aduc eu bine aminte in The Mechanic (1972),Arthur Bishop(Charles Bronson)moare la final .....dar in remake nostru Arthur Bishop(Jason Statham) scapa la final .....oricum nu se compara Originalul cu Remake..parerea mea!
|
Posted 17 October 2021 - 21:06

Nu cred că o s-o găseşti. Eu am citit-o în Almanahul Flacăra din 1978, şi de atunci o caut în format carte şi n-o găsesc. Anyway, pentru cine vrea s-o citească, aşa cum a apărut în Almanahul Flacăra, am fotocopiat-o şi am pus-o într-un PDF: ![]() PS. Nu vă aşteptaţi la cine ştie ce calitate, sînt fotocopii, nu scanări. Cred că e lizibilă totuşi. Cu ocazia asta puteţi face o comparaţie între carte şi filme. @stormwatch Multumesc tare mult, apreciez, o citisem in copilarie tot in alamanah, mi-ai trezit nostalgii. Toata stima pentru tine! |
Posted 18 October 2021 - 18:55

...printre filmele lui slabe, printre cele mai slabe....
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users