![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
PAMUKALE
Last Updated: May 13 2023 20:35, Started by
Jidanu
, Jan 30 2011 14:36
·
4

Posted 02 March 2023 - 09:02

Piscina..... de cate ori am fost erau persoane la balaceala, dar nu aglomeratie. Totusi pe mine nu m-a impresionat, asa ca pt o tura de inot. Pare ceva mai deosebit dar nu top. Poate amplasarea in apropierea magazinelor, meselor... M-a facut sa nu doresc o balaceala. Dar daca pleci chitita pt inot sa nu uiti ochelarii de inot. Cred ca a vedea de aproape ruinele de sub apa cu ei, face toti banii.
|
Posted 02 March 2023 - 17:51

Merci, bun pontul cu ochelarii de inot. Nu m-am gandit.
|
Posted 03 March 2023 - 08:35

Si poti adauga si un aparat foto subacvatic.... Amintiri placute
|
Posted 13 March 2023 - 21:47

Posted 11 May 2023 - 18:53

Salutare tuturor! Revin cu câteva recomandari:
- pe terasele de travertin se merge obligatoriu doar desculț (sau cu sosete, cel mult), prin apa (de preferat sa va luati rucsac si punga pentru încălțări) - prețul actual este 400TL - va trebuie minim 4h doar pentru vizita, ca să vedeți și Hierapolis, nu pun la socoteala înotul în piscina Cleopatrei (care nu ne-a atras deloc, prea aglomerat) sau mancat/stat la cafea - merita o vizita cu prisosință, iar dacă mergeți și cu copiii, aceștia se vor bucura teribil de experienta. Edited by honney_bunny, 11 May 2023 - 18:53. |
Posted 11 May 2023 - 19:30

La ce ora ati fost? Se poate intra pt o racoreala in piscine? Stiu ca e o zona unde accesul e interzis.
|
Posted 12 May 2023 - 07:37

"Piscinele" de travertin sunt la liber.Racoreala si sedinte foto. Totusi poti sa ai sansa de nesansa, unele sa nu aiba apa. "Daca esti cuminte pun si apa" .... o vb din batrani. Sus la "Cleopatra" e pe bani.
|
Posted 12 May 2023 - 08:25

Posted 13 May 2023 - 20:12

La ce ora ati fost? Se poate intra pt o racoreala in piscine? Stiu ca e o zona unde accesul e interzis. Camelia, am fost la ora 9 dimineata, in urma cu peste o saptamana, erau cam 12 grade afara, apa in micile piscine de la terasele de travertin era calda, dar nu era de balaceala decat cu picioarele. Sigur in iulie va fi alta treaba. Era apa in toate, cu exceptie uneia singure, din partea inferioara. Se putea intra in oricare doreai. In piscina Cleopatrei, care este separat, erau oameni care innotau, dar nu ne-a tentat deloc, fiind aglomerat in piscina respectiva si frig afara (la pranz cred ca au fost max 14gr, desi soare). Mi-a placut si teatrul antic, bine conservat. Recomand si mancarea de la Hiera cofee&tea restaurant (obligatoriu cu rezervare), exceptional totul. ![]() ![]() ![]() ![]() Attached FilesEdited by honney_bunny, 13 May 2023 - 20:26. |
Posted 13 May 2023 - 20:35

![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by honney_bunny, 13 May 2023 - 20:44. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users