Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Hidroizolatie piscina

Am gasit un IPhone

Eveniment 14-16 iunie nZEB expo

Semnalizare incarcare Pachet acum...
 Implantologie & Cityscape (re...

Scurta sinteza a atacurilor posib...

Cel mai bun antivirus / firewall ...

Honor 200 si 200 Pro
 Sfat inchidere spatiu intre cada ...

ANCPI: Scaderi pe piata imobiliara

Dac+Amp sau DAC/AMP combo pentru ...

Camera cu panou solar 180° field ...
 Eroare F16 msh Whirlpool 6 sense

Toyota - inconveniente minore poa...

Cadere frunze la lamai

Releu protectie tensiune
 

Partitie criptata cu kaspersky kryptostorage - n-o mai pot accesa

- - - - -
  • Please log in to reply
39 replies to this topic

#37
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Imi pare rau. Sper ca ai facut ceva cu proiectul pana la urma.

#38
cilibiu

cilibiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,817
  • Înscris: 29.11.2008

 crysty2k5, on 1st February 2011, 21:51, said:

Imi pare rau. Sper ca ai facut ceva cu proiectul pana la urma.


Va multumesc foarte mult pentru sfaturi si pentru ca ati incercat sa ma ajutati (in special lui crysty2k5) . Aveam foarte multe parti din el prin mail si dupa ce le-am adunat am constat ca nu-mi lipsesc foarte multe si am avut timp sa le refac. Nu mai am cum sa recuperez partia respectiva si m-am hotarat s-o formatez si sa dau sa-mi caute fisierele cu un program de specialitate dar nu a gasit nimic.

#39
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Si nici nu o sa iti gaseasca. Fisierele sunt criptate. Incearca si nu mai cripta partitii intregi.

Si nu uita de acum la reinstalare sa salvezi fisierele Kaspersky.

#40
cilibiu

cilibiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,817
  • Înscris: 29.11.2008

 crysty2k5, on 2nd February 2011, 00:45, said:

Si nici nu o sa iti gaseasca. Fisierele sunt criptate. Incearca si nu mai cripta partitii intregi.

Si nu uita de acum la reinstalare sa salvezi fisierele Kaspersky.

Nu imi mai trebuie criptare. :)
Si daca criptam folderul ala cred ca era aceeasi chestie. Tot nu puteam sa-l accesez. :)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate