formular php
Last Updated: Apr 02 2017 21:01, Started by
jeanconst
, Jan 28 2011 20:41
·
0

Posted 28 January 2011 - 20:40

Salut. As avea nevoie de ajutor, asa ca va rog daca poate cineva sa ma ajute ii multumesc anticipat. As dori un formular (calculator RCA), pentru un site de asigurari , sau macar un loc unde sa caut , informatii , ceva care sa ma ajute.
|
Posted 29 January 2011 - 13:45

Esti dispus sa platesti ?
Dupa ce criterii sa se calculeze pretul ? vechime ? accidente ? etc ![]() Edited by Bogdan2901, 29 January 2011 - 13:45. |
Posted 29 January 2011 - 20:02

presupun ca asa ceva doresti: http://www.asigura.r...rca_minim.shtml
nu am inteles daca stii cum se calculeaza dar nu stii cum sa faci scriptul , sau nu stii nici una nici alta si vrei ceva gata facut? |
Posted 30 January 2011 - 11:55

Sa va spun cum sta treaba mai exact: De meserie sant zugrav sau maI bine zis ma ocup cu amenajari interioare. Cum in luna ianuarie nu am avut de lucru am inceput sa pun anunturi pe net. Am ajuns la partea cu site-ul , am citit ,m-am chinuit mai mult si am reusit sa fac un site Visit My Website. Nu e profesional , nu e cine stie ce , dar e facut de mine. Inca invat cum sa-l promovez , sau cum sa indrept greselile din el . Printre clienti am pe cineva , un broker de asigurari care a spus sa imi fac si unul de asigurari ca sa am o ocupatie pe timp de iarna. Asa ca am ajuns aici , unde nu pot sa trec de partea cu "calculatorul rca" , tot scriptul , de unde isi ia valorile , pt ca trebuie actualizat la 2 saptamani , cum fac sa se afiseze mai multe rezultate de la societati ,etc. Stiu ca nu poti sa "inveti medicina in trei zile". Daca poate cineva sa ma ajute cu ceva , raman indatorat . Cu stima!
|
Posted 01 February 2011 - 08:51

bozghiyy, on 29th January 2011, 10:02, said: presupun ca asa ceva doresti: http://www.asigura.r...rca_minim.shtml nu am inteles daca stii cum se calculeaza dar nu stii cum sa faci scriptul , sau nu stii nici una nici alta si vrei ceva gata facut? Sa va spun cum sta treaba mai exact: De meserie sant zugrav sau maI bine zis ma ocup cu amenajari interioare. Cum in luna ianuarie nu am avut de lucru am inceput sa pun anunturi pe net. Am ajuns la partea cu site-ul , am citit ,m-am chinuit mai mult si am reusit sa fac un site Visit My Website. Nu e profesional , nu e cine stie ce , dar e facut de mine. Inca invat cum sa-l promovez , sau cum sa indrept greselile din el . Printre clienti am pe cineva , un broker de asigurari care a spus sa imi fac si unul de asigurari ca sa am o ocupatie pe timp de iarna. Asa ca am ajuns aici , unde nu pot sa trec de partea cu "calculatorul rca" , tot scriptul , de unde isi ia valorile , pt ca trebuie actualizat la 2 saptamani , cum fac sa se afiseze mai multe rezultate de la societati ,etc. Stiu ca nu poti sa "inveti medicina in trei zile". Daca poate cineva sa ma ajute cu ceva , raman indatorat . Cu stima! |
Posted 30 September 2011 - 15:08

Iti pot oferi calculatorul rca de aici: http://www.calculatorrca.com/ daca vrei, dar in iframe, pentru ca e foarte complicat de facut php, pentru ca trebuie sa te conectezi cu serverele asiguratorilor.
|
Posted 30 September 2011 - 15:13

Daca mai aveai rabdare 2 zile, se faceau 8 luni de cand a avut nevoie
![]() |
Posted 30 September 2011 - 15:30

Posted 14 February 2012 - 11:02

Posted 02 March 2015 - 22:38

|
Posted 02 April 2016 - 16:00

Posted 02 April 2017 - 21:01

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!