![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Praga
Last Updated: Mar 17 2023 00:25, Started by
RoVal1972
, Aug 25 2005 12:23
·
7

Posted 25 August 2005 - 12:23

Hello everybody !
A fost careva prin Praga si poa' sa puna niste detalii ? Please ! Impresii, locuri de vizitat, restaurante, shopping.... Many thanks! VM ![]() |
Posted 25 August 2005 - 12:28

au cladiri vechi frumoase, este o piata foarte faina cu niste biserici vechi, super....
mi se pare ca este si un castel acolo, daca nu ma insel... merita vizitata... Praga e unul din cele mai frumoase orase europene... cafenele curate si frumoase, terase.... e frumos |
Posted 25 August 2005 - 14:18

RoVal1972, on Aug 25 2005, 12:23, said: Hello everybody ! A fost careva prin Praga si poa' sa puna niste detalii ? Please ! Impresii, locuri de vizitat, restaurante, shopping.... Many thanks! VM ![]() Daca tot mergi in Praga incearca sa cunosti si Karlovy Vary. E un oras turistic aproape de granita cu Germania. ![]() |
Posted 25 August 2005 - 14:57

RoVal1972, on Aug 25 2005, 13:23, said: Hello everybody ! A fost careva prin Praga si poa' sa puna niste detalii ? Please ! Impresii, locuri de vizitat, restaurante, shopping.... Many thanks! VM ![]() e un oras superb! o atmosfera cum n-am mai intalnit altundeva - placuta, vesela, plina de viata. locurile de vizitat sunt cele pe care le intalnesti in orice ghid turistic: - piata veche cu statuia lui Jan Hus si orologiul astronomic; - piata Wenceslav - care nu e piata, e de fapt un fel de Champs Eilse al Pragai; - cartierul evreiesc - cimitirul, sinagogi, orologiul evreiesc, toate situate printre niste stradute cu cladiri superbe; - podul Carol marginit de zeci de statui, plin de pictori si muzicanti; - castelul - de acolo de sus ofera o priveliste minunata asupra orasului, poti vizita castelul, catedrala, gradinile, ulita de aur. - la sfarsit eu m-am urcat intr-un tramvai si-am haladuit asa, aiurea, fara o destinatie precisa, fiindca totul e minunat. restaurante - incearca sa nu mananci la cele situate chiar in piata, 2-3 stradute mai incolo sunt de vreo 3 ori mai ieftine. insa chiar in buricul pietei merita sa savurezi o bere ceheasca - nu-i exorbitant de scumpa. shopping nu obisnuiesc sa fac in excursii, asa ca nu stiu. incerc sa ma prind cum se pun poze sa exemplific tot ce-am scris cu cateva imagini. |
Posted 25 August 2005 - 15:07

praga
Attached FilesEdited by mianna, 25 August 2005 - 15:08. |
Posted 27 August 2005 - 00:11

Draga Mianna,
thanks a lot ! Imi iau un ghid cu mine si incerc sa vad ce pot vedea. Stau 4 zile, dar 2 din ele am treaba. Sper sa-mi ajunga sa vad cat de cat. Imi iau si camera foto cu mine si revin cu poze. O sa pun si eu la intoarcere pentru alti amatori. Toate bune ! VM ![]() |
Posted 27 August 2005 - 00:12

criss_pt, on Aug 25 2005, 14:18, said: Daca tot mergi in Praga incearca sa cunosti si Karlovy Vary. E un oras turistic aproape de granita cu Germania. ![]() Am auzit si de acest oras, dar n-am suficient timp. Multumesc, VM ![]() |
Posted 28 August 2005 - 00:28

RoVal1972, on Aug 27 2005, 01:11, said: Draga Mianna, thanks a lot ! Imi iau un ghid cu mine si incerc sa vad ce pot vedea. Stau 4 zile, dar 2 din ele am treaba. Sper sa-mi ajunga sa vad cat de cat. Imi iau si camera foto cu mine si revin cu poze. O sa pun si eu la intoarcere pentru alti amatori. Toate bune ! VM ![]() tot ce-am enumerat si-am exemplificat cu poze mai sus am vazut in 2 zile - deci daca te informezi bine de tot inainte, reusesti sa vezi destul de mult. ii sunt extrem de recunoscatoare unui prieten care m-a ajutat sa-mi stabilesc traseul in Praga - "ajutat" vorba vine, mi-a facut el programul pana la amanunte de genul: "deci duminica pe la ora 12 esti la Municipal House, vezi ca la anumite intervale au tururi cu ghid, costa 300 de coroane" ![]() de asemenea exista in piata orasului vechi multe tururi cu microbuz, autobuz descoperit sau caleasca ![]() ![]() cu o harta buna si cu grija sa nu treci degeaba de doua ori prin acelasi loc, vezi destul de multe. si daca tot stai 4 zile - chiar daca ai treaba 2 dintre ele, probabil seara ai timp; nu cumva sa stai in camera - du-te in cluburi unde se asculta jazz, sau la concerte de muzica clasica daca-ti place, nu se poate sa nu gasesti ceva pe gustul tau. |
Posted 29 August 2005 - 09:50

Multumesc inca o data !
Revin cu detalii. Mi-am notat informatiile primite. Toate bune, VM ![]() |
|
Posted 01 September 2005 - 12:22

Eu abia marti seara am revenit dintr-un circuit care includea si Praga , unde am stat 3 zile, si nu are rost sa va spun cat de tare m-a impresionat si cat de tare m-am indragostit de orasul asta. e superb si il recomand tuturor. Chiar e de vis. Si Viena e frumoasa, foarta frumasa, dar parca Praga are o caldura in plus si e mai plina de viata si de tinrete. E splendida.
|
Posted 01 September 2005 - 12:22

Eu abia marti seara am revenit dintr-un circuit care includea si Praga , unde am stat 3 zile, si nu are rost sa va spun cat de tare m-a impresionat si cat de tare m-am indragostit de orasul asta. e superb si il recomand tuturor. Chiar e de vis. Si Viena e frumoasa, foarta frumasa, dar parca Praga are o caldura in plus si e mai plina de viata si de tinrete. E splendida.
Attached Files |
Posted 01 September 2005 - 18:30

Scuze ca nu am pus calumea poza dinainte. Iat-o
Attached Files |
Posted 14 September 2005 - 00:00

Am fost ! Am vazut ! M-am intors ! Si mi-a placut foarte mult ! Clar, cel mai frumos oras din centrul si Se ul Europei.
Revin cu cateva poze si ceva impresii. ![]() |
Posted 29 September 2005 - 17:54

Recomandare: daca te plimbi pe Vltava, o sa vezi pe deal un turn care aduce a "Eiffel"; ia-o intr-acolo. Pe drum vei trece pe langa ambasada Romaniei; in dreapta e palatul prezidential care chiar merita vizitat. Daca o iei pe straduta inainte, chiar cand sa faci stanga spre turn, vei trece pe langa o manastire. Vis-a-vis de manastire este o carciuma unde ai sa gasesti bere neagra la 14% alcool.
Lasand la o parte berea, neaparat trebuie vazut palatul prezidential! |
|
Posted 08 November 2005 - 15:34

cum e atmosfera de Craciun/Revelion? Cum sunt preturile la produse alimentare?
|
Posted 09 December 2005 - 11:43

A fost cineva la KARLOVY VARY? Ce e de vazut? Ce alte excursii se pot face plecand de la Praga?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users