Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Șuierat scurt Volvo V50 2.0 ...

The Mother (2023)

The Last Of Us (2023)
 Problema masina de spalat Gorenje...

Upgrade Nvidia 1080Ti pentru 4k 1...

Sfaturi curatare incalzire pardos...

CI AM/FM Sanyo LA1201 ramas fara FM
 Montare sau nu vana cu 3 cai!?

Sugestie salariu arhitect

Aftershave care trebuie diluat ca...

Noul Chromecast cu Google TV (HD)
 Armageddon Time (2022)

Inversat cabluri + cu -

The Good Nurse (2022)

Importanta geneticului in societate
 

cursuri cisco 2011

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#19
[email protected]

[email protected]

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 25.06.2007

View Postnorocel, on 4th March 2011, 13:33, said:

...ce mai conteaza versiunea de IP .. doar configurile se fac la fel ...
Mda... NU, nu se fac la fel... DHCP-ul nu mai are rezervari pe baza de MAC, ai router advertisements si optiuni, DHCP-ul nu mai da default gateway etc...

#20
unknown_8

unknown_8

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 08.04.2011
Stie cineva cand se va schimba curicula? De ex. eu am terminat ccna-ul de curand si voi amana putin examenul de certificare. E vre-un risc sa se schimbe examenul (adica sa se dea pe versiunea noua pe care eu nu o stiu) anul asta de exemplu?

#21
pcmanbv

pcmanbv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 286
  • Înscris: 13.03.2008
Curricula la CCNA (noutati, corecturi) nu se updateaza des, in timp ce examenul se schimba mult mai repede. Trebuie urmarit ce se cere la examen pe pagina oficiala Cisco la sectiunea certificari.

#22
sybex2000

sybex2000

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 14.06.2011

View Postdobrotescunicol, on 18th February 2011, 10:12, said:

Acelea se fac unde se face și înscrierea.
Să clarific.
Cursuri Cisco în București se fac în multe locuri, și la Politehnica și la Credis și la Infoacademy și în alte locuri. Cisco e o firmă din California producătoare de echipamente de rețea. Firma asta din California a acreditat dacă se poate spune așa mulți oameni din Romînia și din o grămadă de țări care să țină cursurile acestea care te învață să lucrezi cu echipamentele pe care le produce firma. Oricine poate ține cursuri cisco, chiar și tu, dacă dai examenele pe situl lor și dacă obții un punctaj și îndeplinești cîteva condiții, te faci instructor.
Deci, întrebarea unde se fac cursuri cisco n-are sens, se fac în o mulțime de locuri, ți-am mai răspuns, sunt niște profi prin politehnica, sunt cei de la Infoacademi și sunt mulți alții care țin cursuri dinastea. Cauți în zona ta, cartierul tău sau unde vrei și găsești un instructor care ține cursuri cisco, ce mare brînză? Cele de la Infoacademy se țin la Infoacademy, cele de la Politehnica se țin la Politehnica, toate te învață despre rețele și să lucrezi cu echipamentele pe care le produce firma cisco.
Și, să clarfic, după ce termini cursurile astea nu iei nicio diplomă acreditată, iei o "diplomă" eliberată de instructorul cu care ai făcut, diplomă care atestă că ți-a predat, dar care nu e recunoscută oficial. Dacă vrei diplomă acceptată de mai multe firme (dar nu de ministerul muncii sau faze de gen), atunci trebuie să te înscrii pe situl firmei Cisco din California cum ți-am mai zis și plătești niște bani cu cardul, cîteva sute de dolari, alții afară de ce-ai plătit la instructor, și dai un examen într-un centru de testare. Examenele se dau pe calculator prin internet pe situl firmei, dar stă cineva să te păzească să nu copiezi, din cauza asta nu poți da examen decît de la un centru de testare care are acordul firmei Cisco. Apoi, abea apoi dacă ai trecut examenul ăsta pe internet, firma Cisco îți dă o diplomă eliberată de ei și recunoscută în general de firme, dar nu e recunoscută de ministerul muncii sau chestii de gen. Diploma asta e valabilă 5 ani cred. După 5 ani, iar te apuci și faci cursurile sau înveți singur și dai iar examenul la firma Cisco și tot așa. Dacă între timp te angajezi și lucrezi în domeniu, n-o să mai fie greu să înveți.
Deci, fie te duci la Infoacademy, fie la Poli, fie înveți singură, la sfîrșit trebuie să te înscrii și să dai examenul pe internet și apoi zici că ai diplomă de la firma cisco.
Acum e clar?

diplomele cisco sunt valabile doar 3 ani nu 5.asta se poate verifica pe cisco.com.

#23
sybex2000

sybex2000

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 14.06.2011

View Postdobrotescunicol, on 18th February 2011, 10:12, said:

Acelea se fac unde se face și înscrierea.
Să clarific.
Cursuri Cisco în București se fac în multe locuri, și la Politehnica și la Credis și la Infoacademy și în alte locuri. Cisco e o firmă din California producătoare de echipamente de rețea. Firma asta din California a acreditat dacă se poate spune așa mulți oameni din Romînia și din o grămadă de țări care să țină cursurile acestea care te învață să lucrezi cu echipamentele pe care le produce firma. Oricine poate ține cursuri cisco, chiar și tu, dacă dai examenele pe situl lor și dacă obții un punctaj și îndeplinești cîteva condiții, te faci instructor.
Deci, întrebarea unde se fac cursuri cisco n-are sens, se fac în o mulțime de locuri, ți-am mai răspuns, sunt niște profi prin politehnica, sunt cei de la Infoacademi și sunt mulți alții care țin cursuri dinastea. Cauți în zona ta, cartierul tău sau unde vrei și găsești un instructor care ține cursuri cisco, ce mare brînză? Cele de la Infoacademy se țin la Infoacademy, cele de la Politehnica se țin la Politehnica, toate te învață despre rețele și să lucrezi cu echipamentele pe care le produce firma cisco.
Și, să clarfic, după ce termini cursurile astea nu iei nicio diplomă acreditată, iei o "diplomă" eliberată de instructorul cu care ai făcut, diplomă care atestă că ți-a predat, dar care nu e recunoscută oficial. Dacă vrei diplomă acceptată de mai multe firme (dar nu de ministerul muncii sau faze de gen), atunci trebuie să te înscrii pe situl firmei Cisco din California cum ți-am mai zis și plătești niște bani cu cardul, cîteva sute de dolari, alții afară de ce-ai plătit la instructor, și dai un examen într-un centru de testare. Examenele se dau pe calculator prin internet pe situl firmei, dar stă cineva să te păzească să nu copiezi, din cauza asta nu poți da examen decît de la un centru de testare care are acordul firmei Cisco. Apoi, abea apoi dacă ai trecut examenul ăsta pe internet, firma Cisco îți dă o diplomă eliberată de ei și recunoscută în general de firme, dar nu e recunoscută de ministerul muncii sau chestii de gen. Diploma asta e valabilă 5 ani cred. După 5 ani, iar te apuci și faci cursurile sau înveți singur și dai iar examenul la firma Cisco și tot așa. Dacă între timp te angajezi și lucrezi în domeniu, n-o să mai fie greu să înveți.
Deci, fie te duci la Infoacademy, fie la Poli, fie înveți singură, la sfîrșit trebuie să te înscrii și să dai examenul pe internet și apoi zici că ai diplomă de la firma cisco.
Acum e clar?
diplomele cisco sunt valabile 3 ani.

#24
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 245,290
  • Înscris: 08.10.2015

View Postunknown_8, on 8th April 2011, 13:50, said:

Stie cineva cand se va schimba curicula? De ex. eu am terminat ccna-ul de curand si voi amana putin examenul de certificare. E vre-un risc sa se schimbe examenul (adica sa se dea pe versiunea noua pe care eu nu o stiu) anul asta de exemplu?
In 2015 daca nu ma insel se schimba curriculum-ul de CCNA. Abia anul trecut a fost introdusa  versiunea noua si s-a trecut la noul examen 640-802.

#25
puiuoctav78

puiuoctav78

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 08.10.2012

View Postcielo, on 16 februarie 2011 - 14:48, said:

Am facut eu ceva cursuri cu Marius si e super ok.
am mai scris pe un post. Marius Moise nu mai lucreaza la infoacademy. Niciun instructor de Cisco dintre cei vechi  nu mai lucreaza la infoacademy. Eu m-am inscris la ccna1, dar am aflat dupa. Sper sa nu fi luat o mare teapa ....
Noul patron nu s-a mai inteles cu instructorii si acestia au plecat. Deci e nashpa.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate