Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Reteta compensata dupa scrisoare ...

aerofoto mapn dji mini 4 pro

Click inchidere fereastra Win11 e...

Nedumerire produs
 Se justifica constructia edificii...

Sfat achizitie masina - drumuri n...

Sticla noua de la Sigma

La multi ani @fiuny!
 Ghiocei - nu mai infloresc

Laowa 10mm F/2.8 pentru FF

Daca imi fac casa cu fosa, cat co...

Navigatie Octavia 3
 Cum obtin reducere la Bolt? Sau e...

Garantie reciclabile, monopolizata?

Suport auto biciclete

A murit Vasile Diba 1954-2024
 

Probleme receptie programe HD la cablu la RDS

- - - - -
  • Please log in to reply
119 replies to this topic

#91
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Panasonic nu sta prea bine la tuner.
Pe sony si philips nu sunt probleme.

#92
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,345
  • Înscris: 29.04.2010
Pe naiba, nu e de la tv. Eu merg pe Kaon 1600 HD prin HDMI. Rezultatul e acelasi, fapt ce ma face sa raman la parerea mea: retransmisia slaba din punct de vedere calitativ a majoritatii programelor. Nu impuscati televizorul, nu are nicio vină saracul.

#93
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Nu stiu ce tuner sau tv aveti voi dar la mine transmisia este excelenta.

#94
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,058
  • Înscris: 31.05.2010
Ca unul care petrec cam 50% din timpul alocat vizionarii la TV, pe canalele MAX, confirm, transmisia este excelenta - singurul minus, ar merge un HD si la HBO 2.

Edited by cristi0304, 31 October 2016 - 11:35.


#95
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,345
  • Înscris: 29.04.2010
Depinde de zone, in bloc la mine e plin de erori la Maxpack, nu e lacrima sa vezi naibii un film fara "stelute" si zgâtii NICIODATA. Mai ales HBO HD, la asta e teroare in Boston. Prefer SD-ul de multe ori, macar acolo apar mai putine inreruperi.

Au si materiale de linie de rahat, de asta e si semnalul foarte sensibil, pe majoritatea frecventelor. La HD-uri cel putin... sunt praf si pulbere. In ambele locatii unde am RCS, sunt cam aceleasi probleme. M-am obisnuit, raspunsul e clasic: aveti posibilitatea sa renuntati la servicii. Le multumesc pe aceasta cale.

#96
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Cum ziceam, multe probleme la receptia pe catv digital sunt de la surse externe, gen router pus aproape de cablul tv.

#97
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,345
  • Înscris: 29.04.2010
Nu am asa ceva, e conectica lor de rahat. Daca ar avea cabluri si aparatura beton ca UPC, poti sa ai si centrala atomica in casa, nu ar trebui sa existe probleme de receptie absolut deloc.

#98
innesat

innesat

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 8,009
  • Înscris: 26.09.2010
Hai da-o in colo cu centrala ta atomica. E de ajuns sa ai un releu ca cel din Hersatrau aproape de conectica UPC, ca sa-ti creeze probleme. Intreaba-l pe Queron cum receptioneaza Digi24 pe analogic.

#99
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016
Confirm, DIGI 24 se vede praf langa releu de la Herastrau. Iar Taraf TV si Disney Channel au probleme din cauza benzii LTE.

#100
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,345
  • Înscris: 29.04.2010
Aici ne refeream la receptia in digital a unor posturi HD la rcs, analogicul nici nu conteaza -e de domeniul istoriei deja.

#101
innesat

innesat

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 8,009
  • Înscris: 26.09.2010
Atunci, daca UPC avea un mux digital, ce zici, se vedea sau nu?


Tu ai spus ca UPC-ului nici centrala atomica nu-i face nimic. Eu iti garantez ca daca in locul Digi24 in Bucale apare un tp nou, o sa cam vezi lume nemultumita pe aici. In rest, interferente sunt peste tot daca e sa o luam asa, alea nu iarta pe nimeni, vorbind despre dvb-c.

Personal, in zona unde am UPC, n-am probleme de genul, chiar daca am infrastructura veche de ani buni, de pe vremea Astral. Nici pe RCS nu mai am probleme, din luna august. Semnal uniform, pe toate frecventele digitale.

Edited by flobuc, 05 November 2016 - 22:06.


#102
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,345
  • Înscris: 29.04.2010
La mine doar frecventa 799.25 e bruiata in analogic la upc, dar daca exista post in analog pe frecventa respectiva, nu poate fi utilizat multiplexul digital echivalent. De asta nici nu sunt probleme, probabil.

#103
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016
Am avut un TP in Bucuresti pe 762.000 Mhz (C57), avand in vedere ca ultimul TP era pe 690.000 Mhz (C48). Dupa 1-2 saptamani l.au mutat pe 642.000 Mhz (C42). Oare de ce ? Sigur din cauza semnalului slab..

#104
dikar

dikar

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 316
  • Înscris: 30.04.2011
Doua televizoare sony cu card ci+, semnal 95, calitate 100, dupa ce dau scanare se instaleaza toate canalele cu exceptia a doua trei canale HD.
N-ar fi bai, dar din când in când sunt cateva care dispar ( mereu aceleasi), cum ar fi TV1000 acum se vede, mut pe alt canal când ma intorc la el pauza, scrie
,,Canal inexistent" la naiba, adineauri era.
De cate ori le spun celor de la service raspunsul este, ,,televizorul defect" si dupa ce adaug ca am doua identice si amandoua fac asa urmeaza o pauza lunga
si intrun tarziu, da, nu stiu ce sa zic....

In alta locatie un televizor fara si unul cu receiver hd , semnal 75, calitate 100. Cel cu reciver se intrerupe si scrie ,,Fara semnal sau semnal prea slab" sau apar patratele.
Celalalt fara receiver pierde unele canale HD si trebuie sa dau mereu cautare.
Raspunsul lor, dupa ce au verificat mufele de o mie de ori: Daca o sa faca patratele mereu atunci o sa schimbam unitatea dupa palier. Deocamdata  este un caz izolat.
Adica trei etaje avem probleme si suntem izolati.
Concluzia, cam detin monopolul si fac ce vor. A era sa uit, daca le fura cineva mufele si clestele de mufe, raman fara servici.

#105
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Problemele acestea nu exista la userii care au ont cu port CATV, in special cei care stau la casa.

#106
ursamajor

ursamajor

    Anonymous

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,410
  • Înscris: 08.12.2005
Poate cineva să confirme sacadări la intervale de timp aleatorii, de ordinul a câteva secunde pe posturile digitale?

#107
niculae

niculae

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 168
  • Înscris: 19.02.2005
Salutare,
Pt ca tot se vb de acest model de tv am si eu o intrebare:
Cum pot vedea desktopul pc-ului sau al laptopului pe ecrantul tv-ului prin conexiunea lan sau wi-fi? nu vreau prin cablu hdmi.
.
Multumesc anticipat.

#108
niculae

niculae

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 168
  • Înscris: 19.02.2005
Da, se pare ca topicul nu mai este populat sau am pus eu o intrebare prea prea....

Toate cele bune!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate