![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Probleme receptie programe HD la cablu la RDS
Last Updated: Dec 26 2020 22:58, Started by
iordan
, Jan 24 2011 13:21
·
0

Posted 18 December 2013 - 20:20

Am un Philips LCD HD Ready 32PFL3312/10 cumparat in 2007. Problema a aparut prin primavara.
|
Posted 19 December 2013 - 19:10

Buna, am si eu aceeasi problema. Am cumparat acum 2 saptamani un Smart TV-Samsung cod model: UE42F5300. Toate frumoase.. pana cand ai mei s-au hotarat sa mai cumpere o plasma in alta camera. Eu fiind la faculta in timpul saptamanii n-am fost acasa iar ei deja au instalat si celalalt televizor.
Aprind televizorul si observ ca nu-mi merge ProTV HD, AcasaTV HD.. nimic HD. + celalte care nu sunt HD. De exemplu ProTV HD nu merge, PROTV normal se vede groaznic, apar macroblocuri. Acasa TV HD nu merge.. AcasaTV normal are macroblocuri. Am urcat si pe YouTube un video: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/xxWW7JU6Ubk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] . Pe coridor aveam inainte un splitter de 3(aveam doar 3 TV), dar cum am mai luat unul au schimbat si au pus de 4. Pe coridor am un splitter de 4: 3 merg spre 3 camere, iar pentru camera mea care e mai in spate au mai pus in splitter de 2(fiindca nu ajungea la TV). Habar nu am cum au facut conexiunile.. e totul legat. Ceea ce stiu e ca de cand au pus TV-ul ala... NIVEL DE BIT 2000. NU MERGE(DA! NU MERGE NICIUN HD). Multumesc.. sper sa ma puteti ajuta. |
Posted 21 December 2013 - 22:38

În mod normal, n-ar trebui să fie televizorul. Deschide o sesizare în Call Center pentru verificarea instalației de cablu. Dacă semnalul este corect la intrarea în casă, s-ar putea să fie ceva probleme pe instalația interioară (cabluri neecranate corespunzător, mufe slăbite etc.).
|
Posted 03 April 2014 - 10:06

Salut,
Am si eu un Samsund D5000, de asemenea imi apar si mie probleme la semnal. Intensitatea este 98-100 dar la nivel eroare de bit variaza. Am chemat RDS-ul au venit si au miscat de cablul dintre priza de perete si TV, atunci a scazut nivelul eroare de bit, am schimbat cablul cu unul nou si nu se mai vedeau probleme. Mi-am cerut scuze ca i-am chemat si la revedere. Asta s-a intamplat imediat dupa ce am luat CI+ de la ei, eu crezand ca din cauza lui e problema. Acum de ceva timp tot imi apar probleme pe canalele HD cu nivel eroare de bit, ceea ce e ciudat doar la anumite programe, la Digi24 HD, ProTV HD nu imi apar, cel mai des fiind la Hystory HD. Daca misc de cablu in apropierea prizei de perete nu se schimba nimic, daca misc de cablu in apropierea intrarii in TV atunci variaza eroarea de bit. Intrebare: Unde credeti ca e problema, ce creaza acest "nivel eroare de bit"? 1. RDS - CI - semnal 2. Cablu intre TV si perete 3. TV-ul - mai exact mufa de intare Mersi. |
Posted 30 November 2015 - 15:30

Buna ziua,
ma confrunt si eu cu o problema asemanatoare. Am o retea in casa, construita astfel: de la decodorul de fibra optica pleaca printr-un splitter cu 2 iesiri cate un cablu pentru fiecare nivel, unul pentru parter si unul pentru etaj. La etaj, un al doilea splitter distribuie semnalul catre 3 televizoare (Samsung UE32F5500). Dintre acestea, unul este amplasat pe perete, priza de alimentare, priza de CATV si cea de internet fiind instalate intr-un multibloc aflat in spatele tv-ului, la baza acestuia. Am observat ca atunci cand tv-ul este pe perete, apar macroblocuri la programele aflate la baza inferioara a plajei de frecvente (DIGI sub 400 MHz), precum si la majoritatea programelor HD. Daca il scot de pe suport si il tin in mana la o distanta de aprox 5-10 cm de perete, nu mai exista nici o problema. La fel si daca il apropii de perete, dar ceva mai sus de zona prizelor, nici o problema. Celelalte tv-uri, care sunt asezate pe masute, la distanta de prize, nu prezinta nici o disfunctionalitate. Initial am crezut ca e vina televizorului, asa ca am facut o rocada, dar problema a ramas aceeasi, respectiv montajul pe perete. Credeti ca exista vreo sursa de interferente? Si daca da, cum as putea face o ecranare? Multumesc. |
Posted 02 December 2015 - 11:13

Schimbă cablul dintre priza de coaxial (CATV) și televizor, folosește ceva profi (cel mai bine ecranat cablu pe care îl găsești) și cu mufe sertizate, nu înfiletate. N-ar strica și o verificare a prizelor (de curent și CATV), să fie legăturile bine făcute...
|
Posted 04 December 2015 - 11:59

crislacor, on 02 decembrie 2015 - 11:13, said:
Schimbă cablul dintre priza de coaxial (CATV) și televizor, folosește ceva profi (cel mai bine ecranat cablu pe care îl găsești) și cu mufe sertizate, nu înfiletate. N-ar strica și o verificare a prizelor (de curent și CATV), să fie legăturile bine făcute... Multumesc pentru sugestie. Deja incercasem vreo 5-6 feluri de cabluri cu diverse combinatii de mufe, fara success. De vina este puterea semnalului receptionat pe fibra. Cred ca baietii de la Digi si-au zis ca am semnalul prea puternic, asa ca l-au redus la vreo 30-35%. Ieri mi-am cumparat un amplificator Nextracom LH-8630RWA (despre care am citit tot pe acest forum) si pot sa spun ca au disparut toate problemele. L-am montat la iesirea din convertorul de fibra optica si acum am semnal 100% pe toate tv-urile din casa. Dupa 1 ianuarie o sa-i chem pe cei de la RDS sa umble la stalp, pentru ca nu mi se pare normal sa primesc numai 30-35% semnal. Inca o data, multumesc mult pentru raspuns. |
Posted 13 December 2015 - 13:31

Intampin si eu problemele acestea de vreo doua luni. Macroblocuri si nivel de eroare de bit enorme, dar numai de la 6 seara pana la ~10:30 dimineata. Nu pot viziona canalele ce sunt pe 400~450 MHz in intervalul asta de timp, semnalul e 100 si nivelul eroare de bit e de la 30 (pe la ora 18) pana la 2000 (ora 9 dimineata, a doua zi)... Mentionez ca am cablul direct din modem-ul AccEOC21 in TV, fara splitter si fara alte televizioare conectate. Ce pot face ? Care ar fi problema de numai la intervalul ala am macroblocuri, restul zilei fiind nivelul eroare de bit 1~2 ?
LE : Am abonament Analogic Popular, stiu ca ei nu sunt obligati sa vina sa imi repare. Ezit sa apelez la RC deoarece, chiar daca as dao cu "am purici pe toate canalele si pe toate televizoarele", echipa care ar veni m-ar lua la intrebari si poate m-as alege si cu o sesizare. Daca ajung totusi acolo, ii recompensez eu cu ceva, sper numai sa fie de ajuns si sa ma si ajute... Sfaturi ? Edited by _Claudiu_, 13 December 2015 - 13:36. |
|
Posted 26 December 2015 - 19:35

Ai probleme pe digital? daca ai probleme pe digital nu au cum sa te ajute
|
Posted 27 December 2015 - 10:16

Au venit ieri. Au umblat putin pe stalp, au venit in casa, s-au uitat putin pe analog si mi-ai spus ca e prea puternic semnalul (se vedea "cu purici"). Au scos amplificatorul si s-a rezolvat acum, nu mai am "purici" pe analogic si nici HD-urile nu mai sunt cu macroblocuri seara.
Am si eu o intrebare pentru cunoscatori : Daca au scos amplificatorul de la mine, casele mai jos de mine (la vreo 5 stalpuri distanta) vor avea probleme in receptie analog si digital ? Echipa a spus ca ar trebui sa nu, dar s-ar putea sa existe sesizari. Oare scade asa mult fara amplificator ? |
Posted 07 July 2016 - 21:19

De azi nu mai pot vedea majoritatea canalelor HD. Nici AXN, nici Digi Sport 2 si 3, nici PRO TV... si altele.
Mai întâmpină cineva așa ceva? |
Posted 06 October 2016 - 13:40

Posted 13 October 2016 - 14:39

Mutati routerul mai departe de televizor sau cablul tv.
|
|
Posted 25 October 2016 - 20:35

Si eu am asemenea probleme in Deva la canalele HD QAM256. Semnalului are puterea maxima, 100%, dar calitatea semnalului cade din cand in cand foarte mult. Totul a inceput de anul trecut. Am anuntat la deranjamente, au venit, au masurat cu un aparat puterea, nu si calitatea semnalului si au zis ca de vina este televizorul. Asadar m-am uitat pe televizorul LG 42LE4500 FullHD pe canalele analogice, ca acolo se vedea cat de cat bine. In luna septembrie a fost o defectiune la instalatia de distributie cu energie electrica pe casa scarii. In timpul defectiunii s-au defectat mai multe aparate si la mine si la vecinii de pe scara. Printre aparatele defectate a fost si televizorul. Dupa repararea televizorului (s-a schimbat placa de baza), programele se vad la fel de prost. Am anuntat din nou la deranjamente. Au venit, au verificat instalatia si au dat acelasi verdict: ESTE DEFECT TELEVIZORUL. Deci, cu toate ca s-a schimbat placa de baza la televizor, tot televizorul este de vina. Asadar, pana la urma, am achizitionat un aparat Amiko Multitracker 2, care printre altele are si testare DVB-C. In urma testelor se vede clar ca problema este la pierderea ratelor de biti.
Edited by sergiusergiu, 25 October 2016 - 20:36. |
Posted 25 October 2016 - 22:11

Cel mai probabil un contact imperfect pe undeva. Poate fi la tine, undeva pe instalația interioară, sau la ei (prin cutii sau pe la vreo joncțiune).
Dacă ai timp și chef, poți verifica toate mufele de la interior, eventual să le schimbi, de asemenea să nu fie cablul pe undeva îndoit foarte tare (să se fi rupt firul central), să nu ai ceva electrocasnice în apropierea cablului coaxial și care să producă interferențe electromagnetice (în cazul în care cablul este unul inferior calitativ și nu dispune de o ecranare corespunzătoare). În principiu, dacă ai putea lega televizorul direct la cablul care intră în casă, fără alte mufări suplimentare și/sau spliter-e/amplificatoare, ți-ai putea da seama dacă problema e de la tine sau de la ei. Dacă e de la tine, faci ceea ce am scris mai sus, dacă e de la ei, îi chemi din nou, le oferi detaliile suplimentare găsite și te ții de capul lor pînă dau de sursa problemei... Baftă! P.S. Din cele povestite de alți colegi pe aici, nici o putere de 100% nu prea e de recomandat, s-au mai întîmplat cazuri în care o reducere a acesteia (90-95%) a dus la dispariția macroblocurilor de imagine... |
Posted 26 October 2016 - 07:27

Stiu ca o putere de 100% nu e recomandata si de aceea am instalat la intrarea in televizor un atenuator de semnal. Tot la fel se vede.
Au fost de la RDS si au tras un cablu provizoriu pe casa scarii pana in televizor. Acelasi rezultat. Se vede din cand in cand cu intreruperi sau macroblocuri. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users