![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Probleme receptie programe HD la cablu la RDS
Last Updated: Dec 26 2020 22:58, Started by
iordan
, Jan 24 2011 13:21
·
0

Posted 23 September 2012 - 21:35

Din fabrică, televizorul vine fără player pentru filme. Pe USB se pot vizualiza doar poze și respectiv asculta muzică. Există metode de a activa player-ul, dar sunt în afara garanției. Dacă chiar te interesează, prietenul google te va ajuta...!
![]() Legat de analogic vs. digital, gândește-te că rezoluțiile sunt 480 pentru analogic, respectiv 576 (pentru SD) și 1080 (pentru HD). Televizorul are rezoluția nativă 1080...deci orice altă rezoluție în afara celei din urmă trebuie prelucrată pentru a se potrivi pe tot ecranul. Dacă mai punem la socoteală și ”micile” scăpări la calitatea semnalului...e clar de ce sunt aceste diferențe... |
Posted 25 September 2012 - 21:11

De vreo 2 luni, seara pe ProTV HD tot apar artefacte, cateodata merge bine, dar de cele mai multe ori receptia e proasta. Mai are altcineva din Brasov problema asta?
|
Posted 28 September 2012 - 09:42

De aseara am probleme cu HBO HD , apar artefacte si blocaje de imagine si sunet , aproape ca nici nu mai poti urmari cum trebuie un film, mai are cineva problema asta, locatia este Bucuresti . Decodorul este Humax HD2 , ultimul banuiesc .
|
Posted 28 September 2012 - 09:46

Verifica puterea semnalului pe HBO HD, s-ar putea sa ai semnal prea puternic pe frecventa respectiva.
|
Posted 28 September 2012 - 09:50

@'dan81': Digi Film H.D., A.X.N. Sci-Fi, A.X.N. Crime, C.N.N., Mezzo si O.T.V. iti fac la fel?
|
Posted 28 September 2012 - 09:51

Posted 19 November 2012 - 22:04

Salut,
Fir-ar sa fie, in zona mea adica in Bihor zona orasului Stei a facut ceva RDS-ul si nu mai gaseam posturile Antena1, Antena 3 si inca cateva la TV-ul lcd marca LG tipul 32LD420. Dupa ce le-am cautat din nou setand la tara Suedia le-am gasit dar acum nu mai am optiunea de a le muta in ce ordine doresc. Stie cineva cum se face ? La Samsung am vazut ca au un prigram Samsung Channel List Editor de exemplu. Multumesc. |
Posted 19 November 2012 - 22:19

E nevoie de o rescanare, dar ai grijă să debifezi căsuța de ”Numerotare automată”, din meniul de scanare (apare în ultima fereastră, înainte de a da Start). După ce se termină, te duci în meniul Editare canale și acolo te joci cum vrei.
|
Posted 20 November 2012 - 21:02

De vreo 2 luni, seara pe ProTV HD tot apar artefacte, cateodata merge bine, dar de cele mai multe ori receptia e proasta. Mai are altcineva din Brasov problema asta? La mine la fel, ma dispera ProTV HD (nici celelalte HD-uri nu se vad grozav, dar Pro-ul e mai mult patratele decat imagine TV ![]() |
Posted 20 November 2012 - 21:07

in Bucuresti, sectorul 2, de vreo 15 minute nu se mai prinde nimic pe digital cu tunerul tv-ului, doar prin decodorul RDS.
pe TV, pe orice post apare signal strength 0 si bit error level 2000 (maxim). mai are cineva problema asta. conexiunea tocmai a fost schimbata direct pe fibra. |
|
Posted 22 November 2012 - 12:16

Merci crislacor, asa a fost, dupa debifarea căsuței ”Numerotare automată” am avut optiunea de a muta posturile. Doamne dar complicata mai e viata !
|
Posted 29 November 2012 - 05:52

Nici la mine (Braila) nu merge mai nimic (cu artefacte sau chiar deloc) pe 256 QAM, RDS. Si in alte 2 locatii tot in zona am vazut ca aceleasi programe au probleme. Pe TV-ul meu Samsung am 2000 bit error level si 91 semnal.
La mine cel putin am reteaua de CATV nou-nouta, facuta de la zero si doar un splitter. Orice idee care sa ajute cu problema asta e binevenita. |
Posted 29 November 2012 - 08:35

Pe toate frecvenţele cu 256 QAM face la fel? Dacă e aşa, s-ar putea să lucreze în staţie. Dacă numai o frecvenţă are probleme, să nu fie vreo interferenţă cu un câmp electromagnetic creat de un aparat prin apropiere (chiar şi o priză defectă).
|
Posted 28 December 2012 - 18:44

Am observat ca si la mine pe fracventa 256 QAM nu are semnal, le la pamant, de aia nu imi intra nici un post HD care ar trebui sa intre pe acea frecventa ca nu are semnal. Cand l-am sunat pe ala sa-i spun problema, ma luat ca domle ai STB HD de la noi? Cand o sa ai STB de la noi si nu o sa-ti mearga si daca se dovedeste ca ai dreptate, o sa ti se faca orice e nevoie ca sa le prinzi toate canalele HD o sa trimitem echipa, pana nu ai STB HD de la noi cumparat sau luat in chirie nu o sa vina nimeni sa vada care e problema ta. Pai pana vine STB-ul HD de la ei, desi ma pus pe lista de asteptare, cred ca o sa vina Pastele la cat de greu se misca ei.
Edited by sandu2010, 28 December 2012 - 18:47. |
|
Posted 28 December 2012 - 19:14

Sărbători Fericite tuturor !
Am un vecin care si-a luat un TV Hyundai LCD tip 32HYC300 dar la care nu gasesc cum se cauta canalele digitale pe RDS, are doar vreo 48 de canale alalogice care se vad destul de slabut si TV-ul e full HD, omul e tare dezamagit. Ciudat e faptul ca nu gasesc nicaieri ce tip de tuner DVB are. Stie cineva daca prinde canalele digitale acest tip de TV ? |
Posted 28 December 2012 - 19:27

Sărbători Fericite tuturor ! Am un vecin care si-a luat un TV Hyundai LCD tip 32HYC300 dar la care nu gasesc cum se cauta canalele digitale pe RDS, are doar vreo 48 de canale alalogice care se vad destul de slabut si TV-ul e full HD, omul e tare dezamagit. Ciudat e faptul ca nu gasesc nicaieri ce tip de tuner DVB are. Stie cineva daca prinde canalele digitale acest tip de TV ? |
Posted 28 December 2012 - 19:33

TV-ul e full HD, omul e tare dezamagit. Edited by neagu_laurentiu, 28 December 2012 - 19:33. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users