![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
tusan sau ephesia?
Last Updated: Jan 13 2015 09:57, Started by
soreno29
, Jan 23 2011 20:50
·
0

Posted 31 January 2011 - 14:26

Am vazut fotografiile de la La mer....super... insa am vorbit cu cineva care a fost acolo si mi a zis ca e atat de vechi hotelul, atat de veche mobila incat nu poti scapa de impresia de insalubru....plus ca aerul conditionat a fost la pamant....in iulie anul trecut....(celelalte servicii ok) ...am preferat apropierea kusadasiului pentru plimbarile seara prin oras.....oricum multumesc pentru sfaturi.... Si la Tusan mobilierul este vechi in unele camere, iar in altele este ok,asta cum ti-o fi norocul! Ai a.c. split si vei vedea cit de important este lucrul asta in august. Din fata hotelului pina in centru faci 10 min. maxim cu dolmusul dar sa fii atent la intoarcere ca circula decit pina la ora 23.30,parca.Au afisat programul in parbriz,il vezi tu! |
Posted 01 February 2011 - 09:11

Si la Tusan mobilierul este vechi in unele camere, iar in altele este ok,asta cum ti-o fi norocul! Ai a.c. split si vei vedea cit de important este lucrul asta in august. Din fata hotelului pina in centru faci 10 min. maxim cu dolmusul dar sa fii atent la intoarcere ca circula decit pina la ora 23.30,parca.Au afisat programul in parbriz,il vezi tu! ![]() |
Posted 01 February 2011 - 12:43

Daca ti mai amintesti cum a fost poate mi spui daca merita sa fac rezervare la restaurantul a la carte.... si daca e ok ca si tinuta acolo blugi, adidasi si o camasa cu maneca lunga sau e nevoie de pantof , pantalon de stofa... etc...caz in care renunt...pentru ca nu vreau sa ma car cu mine si cu astfel de chestii ![]() Daca tot e inclus in concept de ce nu ar merita?Toata treaba este sa te misti repede cu rezervarea ca e imbulzeala,noua ne-a facut-o tipa de la ag.partenera din TR.,nu stiu exact cum se procedeaza. Mincarea este mai de fite,portii asa cit sa iti gidile papilele,vinul e bunicel. Noi am mincat inainte si ceva gratare la masa de seara,asa preventiv,ca sa nu raminem nemincati daca "a la carte" nu era ok.A fost ceva cu fructe de mare,peste la gratar,bune dar cam subtiri portiile.Daca zici ca prinzi si ziua ta acolo baga asta la inaintare(ca motiv) si poate iti fac si un tort gratis plus ca iti cinta toti la multi ani!Dar trimite-o pe doamna sa rezolve treaba,chipurile sa iti faca o surpriza.Aranjeaza cu Hassan,de care ti-am zis! Merge si cu ce zici tu sa te inmbraci,noi asa am fost,ceva lejer ca era caldura mare,important e sa te simti tu bine.Acu 2 ani erau unii care se gatisera de ziceai ca mergeau la balul de la Viena,curgeau apele pe ei,rideau turcaletii de se prapadeau. |
Posted 01 February 2011 - 13:30

Am intrebat de faza cu hainele ca sa nu se uite urat la mine....stiu ca sunt hoteluri de fitze care fac urat daca nu ai tinuta,,,,,respectiv pantof, pantalon ,camasa si eu mai bine renunt la a la carte decat sa ma car cu pantalon de stofa si pantofi dupa mine...m-ai mai linistit
![]() ![]() |
Posted 09 February 2011 - 09:21

Am intrebat de faza cu hainele ca sa nu se uite urat la mine....stiu ca sunt hoteluri de fitze care fac urat daca nu ai tinuta,,,,,respectiv pantof, pantalon ,camasa si eu mai bine renunt la a la carte decat sa ma car cu pantalon de stofa si pantofi dupa mine...m-ai mai linistit ![]() ![]() |
Posted 17 June 2011 - 09:41

Vad ca impresiile (in general) despre acest hotel sunt bune si foarte bune...dar ....ca unul care ar vrea sa mearga acolo la vara, as vrea sa stiu care sunt si lucrurile mai putin placute la acest hotel....adica, daca ar fi sa fie ceva ce anume nu v-a placut? (intrebare adresata tuturor celor care au mai fost la Tusan) |
Posted 06 January 2012 - 19:29

Vreo impresie noua despre tusan vara 2011? A fost cineva in iunie? Buna si La multi ani! Cam tarziu cu raspunsuri,dar sper eu sa ajute cat de cat. Am fost anul trecut in septembrie la tusan si noi am fost multumiti, a fost foarte placut,camera mare,mobila buna,serviciile hotelului f bune.A meritat fiecare banut. Anul acesta am vrea sa mergem la Ephesia 4* si as vrea sa stiu daca exista beach bar sau cat de departe este barul, am 2 copii pe care vreau sa i trimit singuri peste tot si nu vreau un hotel ff mare si cu distante ff mari.Noi seara mai stateam la masa ,iar ei plecau singuri la amfiteatru,dimineata mai pierdeam timpul cu cafeaua si ei plecau singuri pe plaja, i-si luau singurei suc sau altceva....de aceea intreb. Si pt didimbeach am aceeiasi intrebare, daca ma poate ajuta cineva, din aceste 2 hoteluri si tusan (dar parca am vrea sa incercam si altceva) am de ales trebuie sa ma hotarasc sa prind EB. O zi buna! |
Posted 06 January 2012 - 20:15

Buna si La multi ani! Cam tarziu cu raspunsuri,dar sper eu sa ajute cat de cat. Am fost anul trecut in septembrie la tusan si noi am fost multumiti, a fost foarte placut,camera mare,mobila buna,serviciile hotelului f bune.A meritat fiecare banut. Anul acesta am vrea sa mergem la Ephesia 4* si as vrea sa stiu daca exista beach bar sau cat de departe este barul, am 2 copii pe care vreau sa i trimit singuri peste tot si nu vreau un hotel ff mare si cu distante ff mari.Noi seara mai stateam la masa ,iar ei plecau singuri la amfiteatru,dimineata mai pierdeam timpul cu cafeaua si ei plecau singuri pe plaja, i-si luau singurei suc sau altceva....de aceea intreb. Si pt didimbeach am aceeiasi intrebare, daca ma poate ajuta cineva, din aceste 2 hoteluri si tusan (dar parca am vrea sa incercam si altceva) am de ales trebuie sa ma hotarasc sa prind EB. O zi buna! Edited by rottweiler2007, 06 January 2012 - 20:16. |
Posted 08 January 2012 - 13:46

Buna si La multi ani! Cam tarziu cu raspunsuri,dar sper eu sa ajute cat de cat. Am fost anul trecut in septembrie la tusan si noi am fost multumiti, a fost foarte placut,camera mare,mobila buna,serviciile hotelului f bune.A meritat fiecare banut. Anul acesta am vrea sa mergem la Ephesia 4* si as vrea sa stiu daca exista beach bar sau cat de departe este barul, am 2 copii pe care vreau sa i trimit singuri peste tot si nu vreau un hotel ff mare si cu distante ff mari.Noi seara mai stateam la masa ,iar ei plecau singuri la amfiteatru,dimineata mai pierdeam timpul cu cafeaua si ei plecau singuri pe plaja, i-si luau singurei suc sau altceva....de aceea intreb. Si pt didimbeach am aceeiasi intrebare, daca ma poate ajuta cineva, din aceste 2 hoteluri si tusan (dar parca am vrea sa incercam si altceva) am de ales trebuie sa ma hotarasc sa prind EB. O zi buna! Am fost Ephesia in 2009 si cu 2 copii si totul este foarte comod bar la picina,bar la plaja ,toate sunt foarte aproape,copii se acomodeaza f. repede.Amfiteatru este intre piscina si gradina. |
Posted 11 March 2012 - 19:30

Vreo impresie noua despre tusan vara 2011? A fost cineva in iunie? Pai daca tot ai fost anul trecut acolo, de ce nu faci un bine celor care vor sa afle cum e la TUSAN BEACH? Daca tot ai deschis subiectul si ai cautat date despre aceasta destinatie la altii, acum ai putea sa-i ajuti si tu pe alti doritori. |
|
Posted 04 June 2014 - 19:01

Salutare tuturor!
Nu a mai scris nimeni despre TUSAN BEACH ! Cei care au fost nu au postat nimic,ori au uitat ori nu au fost multumiti?!!Cine stie?? Plec luna asta din nou aici si m-ar interesa daca exista noutati. Am inteles ca hotelul a fost renovat de curind,ca acum este de 5* nu de 4*.Are cineva informatii proaspete? Edited by mahmud, 04 June 2014 - 19:07. |
Posted 08 January 2015 - 11:44

Salut !
Ajutati-ma si pe mine intr-o dilemă . Caut hotel in kusadasi sau in Zona si am restrâns la ephesia beach club - Palm Wings - tusan sau Batihan . Suntem 11 Adulți si 2 copii de 10 ani , mi-as dori sa fie plaja cu nisip si 3 tobogane pentru aia mici. Am mai fost pana acum la turban in marmaris si la Palm Wings in Didim si a fost super ok, chiar si cu plajele alea mici ale lor . Mâncare presupun ca e peste tot ![]() |
Posted 11 January 2015 - 18:46

La Tusan ai plaja ingusta cu nisip,intrare lina in apa cu ceva pietre in anumite locuri dar fara sa deranjeze,sezlonguri,saltele si prosoape moka dar nu ai tobogane.
In schimb cazarea si serviciile au fost anul trecut foarte bune.Curatenie zilnic in camere,mincarea si bauturile ok iar ca distanta, in 5 min.esti in oras cu dolmusul(maxi-taxi) din fata hotelului. Iar locul de joaca pt cei mici cam slabut cred eu pt 10 ani Edited by mahmud, 11 January 2015 - 18:49. |
Posted 13 January 2015 - 09:57

Am fost anul trecut la Ephesia Beach Club.
Plaja este cu nisip in zona toboganelor, insa apa mi s-a parut destul de murdara. Sunt 2-3 randuri de sezlonguri, dar niciodata nu erau pline. La piscina din dreptul toboganelor era destul de aglomerat insa. Noi aveam camera cu vedere spre piscina cu tobogane si eram primii acolo. Daca esti cazat in partea opusa ai ceva de mers pana aici ... Sunt vreo 6 tobogane, 3 pentru adulti, 3 pentru copiii. Fii-meu(6 ani) s-a dat si pe cele de adulti, dar acu depinde de copil ![]() |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users