DVD DivX Player Panasonic
Last Updated: Jul 02 2010 20:24, Started by
forisc
, Aug 24 2005 13:26
·
0

Posted 23 March 2007 - 15:58

sal , itit recomand sa-l ieie de la marketonline, eu mi-am luat de la ei din promotie tot viera, http://www.marketonl...nic/tx-20la60p/, modelul TX-20LA60P, la un super pret de 1190 RON. Fata de alte parti este muuult mai ieftin si apoi, ce mi-a convenit mie este ca m-au servit foarte rapid si ok. ti-i recomand, firma foarte serioasa...
|
Posted 24 March 2007 - 14:58

Posted 29 March 2007 - 09:36

intre ce sa aleg? s325 sau s42? stiu ca s42 e mai 'dotat' dar isi merita milionu in plus? Am si eu un Panasonic S42. Exista posibilitati de a face firmware pentru a selecta subtitrarea din alt director separat ? Eu l-am, cumparat recent si nu reusesc sa incarc subtitrarea aflata in acelasi loc cu fisierul video. Imi poate da cineva un sfat ? Multumesc anticipat ! |
Posted 07 April 2007 - 13:56

Salut,
Am si eu un S295 si nu prea sunt deloc incantat. Am scris in jur de 100 dvd - video. Din ele nu citeste decat vre-o 30!. Pe calculator le vad fara probleme. Astea sunt unul din filmele care nu merg: VIDEO.TYPE......: NTSC AUDIO.TYPE.....: [X] DD 5.1 [ ] DD 2.0 [ ] DTS 6.1 ASPECT.RATIO....: [ ] 2.35:1 [X] 1.85:1 LANGUAGE(S)....: [X] English [ ] 1.33:1 [ ] Spanish [ ] French VIDEO.INFO......: [ ] Untouched SUBTITLES......: [X] English [X] Encoded --> [9] Passes [X] Spanish [X] French [4025] Bitrate [ ] Chinese [ ] German Oare sa fie din cauza ca este NTSC ? Multumesc |
Posted 07 April 2007 - 15:32

Vezi in primul rand daca sunt diferente intre blankuri: DVD+R sau DVD-R.
enjoy, Mtz Edited by Mtz, 07 April 2007 - 15:33. |
Posted 23 May 2007 - 18:48

am si eu o problema... am vazut ca s-a mai discutat.. am un dvd panasonic s325, si nu prea imi recunoaste subtitrarile. vad ca ar fi de firmware. stie careva de unde pot sa descarc? mentionez ca e cumparat din carrefour.
|
Posted 20 June 2007 - 20:38

Mtz,
Eram chiar la-nceput pe softpedia.Asta e! Multumesc pt.intelegere! Din pacate insa problema pe care am ridicat-o la vremea respectiva nu am rezolvat-o nici acum la sc-ht340. Am patit si eu ca mitru: dupa ce am tras multe dvd-uri mi-am dat sema ca nu le pot vizualiza. De ce am luat un PANASONIC? Am vrut sa-i fac o surpiza fiicei mele, dar din cauza a ceea ce v-am povestit mai sus, nu mi-a iesit pana in capat. Ma chinui in continuare.C hiar daca sunt posesorul unui eboda 555x din primele serii de la carrefour orhideea, am vrut sa-ncerc si altceva. Pana la urma am nevoie de ajutor pt. a reusi sa citesc si alte dvd-uri decat cele originale pe PANASONIC sc-ht 340! Multumesc! :confused: |
Posted 12 September 2007 - 07:48

Mtz, Eram chiar la-nceput pe softpedia.Asta e! Multumesc pt.intelegere! Din pacate insa problema pe care am ridicat-o la vremea respectiva nu am rezolvat-o nici acum la sc-ht340. Am patit si eu ca mitru: dupa ce am tras multe dvd-uri mi-am dat sema ca nu le pot vizualiza. De ce am luat un PANASONIC? Am vrut sa-i fac o surpiza fiicei mele, dar din cauza a ceea ce v-am povestit mai sus, nu mi-a iesit pana in capat. Ma chinui in continuare.C hiar daca sunt posesorul unui eboda 555x din primele serii de la carrefour orhideea, am vrut sa-ncerc si altceva. Pana la urma am nevoie de ajutor pt. a reusi sa citesc si alte dvd-uri decat cele originale pe PANASONIC sc-ht 340! Multumesc! :confused: |
Posted 28 September 2007 - 11:15

Am revenit, am mai citit din post-uri. Vreau sa sustin putin playerele Panasonic, despre care aud atatea nemultumiri. Detin un Simbio si un Panasonic S295. Pot face o usor o comparatie intre ele. Simbio este ideal pentru fiul meu pentru ca este un player supercompatibil. Noroc insa ca fiul meu e mai destept decat mine si se descurca intr-un menu (browser) rudimentar, cu caractere suspecte si denumiri incomplete.Calitatea imaginii pentru un 54 cm este ok, dar nu mai mult. Panasonicul l-am pastrat pentru TV-ul mai mare (70).I-am facut update si am ramas surprins cate a invatat sa faca. Nemernicul avea resurse hard neutilizate. Pe Panasonic am dat 400 RON cand E-boda era 300 RON.Eram frustrat cand am vazut ca se da pretios si incapatanat. M-a cam ros ca am facut o alegere gresita (nu de bani cat din orgoliu). Recent am cumparat tatalui meu un Eboda 555X - asa zisul rege al playerelor in Romania. Nu are aspect de rege (menu-uri cu iz chinezesc), dar e o scula de care cel putin producatorul poate fi mandru. Raportul (optiuni+flexibilitate) / pret este foarte bun.Colegii mei (90% ebodisti) sunt foarte multumiti. Imi mentin totusi parerea ca imaginea si sunetul (asta sigur), sunt mai bune la Panasonic S295. Ultimul update l-a adus in lumea playerelor normale : mp3 pe DVD, extensii mpg, zoom extins,reglaje video, NR , extinderea pozitionarii subtitrarilor (pe DVD) etc. Acum mi se pare simplu: Daca te uiti la DIVX tras din cinema pe un ecran de "JUNK-O-TECH" de 21" un "JUNK-O-PLAYER" este suficient. (Simbio este foarte bun pentru capturile harshite de cartoane, rulate non-stop de fi-miu) Daca vrei compatibilitate cu aproape orice format , reglaje si subtitrari ,(si mai nou , de toata lauda, USB) iti iei Eboda. Pentru un plus de calitate (si din pacate niste minusuri la flexibilitate) iti iei ceva cu iesiri sanatoase. (a propos, Panasonicul S295 n-are iesire 5+1 analogica !!!! ) O plasma/LCD costa 3000-4000 RON. Le legi si la decodorul digital (si asta de doi lei) si tot prost se vede. Si asta pentru ca in plus in Romania sursele sunt jalnice: echipament de studio TV vechi, copiile filmelor facute la laboratorul de la cercu' pionierilor, DIVX prost utilizat etc. Ramane doar DVD-ul sau DIVX-ul PRO pe care daca il lasi la dimensiunea originala si il rulezi pe un player bun revii in 2007. Imi cer scuze pentru lungimea post-ului. Sal! Am si eu un panasoni S295 de 2 ani de zile luat di spania si sunt foarte multumit de el, insa...as vrea sa am posibilitatea sa modific totusi dimensiunile subtitrarii si daca citeste si dvd audio pe deasaupra mult mai bine, daca ai putea sa ma ajuti te rog cu update-ul ala folosit de tine....adresa mea de mail e [email protected] Mersi anticipat! |
|
Posted 29 September 2007 - 17:27

Tu cred ca faci mistouri. Eu cred ca e mai simplu sa apesi pe toate butoanele de pe telecomanda aceea si sa vezi care e volumul decat sa intrebi pe forum. orice dvd-player are volum. Adica eu n-am intalnit inca nici unul care sa nu aiba. P.S. Are cineva ultimul update de firmware pentru panasonic s295...? |
Posted 07 October 2007 - 18:58

Salutare la toti.
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un update de firmware la un panasonic s33 E-K ?? Exista firmware pentru acest model ? Mersi. :D |
Posted 30 October 2007 - 04:46

ma ajuta cineva cu un upgrade la un sa ht 335?mai multe optiuni in meniu,mp3 de pe dvd,codecuri mai noi,si eltele...il am de 2 ani, a mers si 8 ore pe zi, sunt super multumit de el si nu vreau sa-l scot la pensie inca...mai are de trait...
Edited by funnboy, 30 October 2007 - 04:48. |
Posted 09 November 2007 - 18:14

Ma simt perfect. Din nenumarate motive. Am un S49 pe care am dat 285lei la MediaGalaxy. Are video DAC la 108Mhz. Iesire 5.1 analogica deci leg orice home theatre la el. O imagine absolut superba pe televizorul meu care e destul de pretentios.Multiple reglaje de sunet 5.1, dialog enhacer. Zoom inteligent etc, DVD audio. Acum i-am gasit firmware-ul ca sa il fac zone free. PS. Are si divx...dar pt mine nu conteaza ... nu ma uit decat la DVD-uri (originale sau neoriginale). Nu mi se pare scump sa platesc in anumite locuri 5 lei pt o copie adevarata dupa un DVD. Divx urmaresc accidental (rar de tot) din ceea ce descarc de pe DC si ma uit la un laptop pt ca calitatea divx sucks rau pe un televizor adevarat. Deci...de ce mi-as fi cumparat un super no name la acelasi pret sau mai ieftin? :oK: Sunt de aceeasi parere cu tine. Un film DVD rulat pe Panasonic se va vede mult mai bine pe o plasma decit atunci cind e rulat pe un no-name fie el si E-Boda. Oricum Divx-urile sunt pentru calculator nu pentru DVD. E ca si cum ai vrea sa te duci pe un drum de tara cu un Porshe. Nu merge dar Dacia merge. Asta nu inseamna ca Dacia e mai buna. Cine vrea calitate la DVD-uri va lua un Panasonic iar cine vrea sa vada Divx-uri va lua un no-name ca ala oricum vede prost orice. Parerea mea este ca daca oricum am dat 3000 ron pe o plasma Panasonic cred ca-i mai bine sa-i pun si un DVD tot panasonic (cu HDMI) decat un no-name. |
Posted 09 November 2007 - 18:27

Daca v-ati face singur ripurile dupa DVD in DivX la calitate mare nu ati mai oberva voi ca DVD se vede mai bine. Cand comparati calitatea intre diferite codecuri comparati si marimea. Ca un mpeg1 de 4 GB se vede mai bine decat un DVD (mpeg2) de 0.5 GB. Si chiar un Xvid se poate vedea mai bine decat un DVD al aceluias film. N-are sens sa intram in detalii, dar nu mai faceti comparatii din astea ca DVD cumparat de la taraba se vede mai bine decat divx-ul luat de pe dc++.
enjoy, Mtz |
|
Posted 09 November 2007 - 18:41

De ce sa fac un Divx dupa un DVD cand pot cumpara DVD-iul? Si inca ceva, sper sa nu supar pe nimeni. Eu niciodata nu am cumparat un DVD de la taraba. Am luat numai originale. Intradevat cele oferite cu diverse reviste lasa mult de dorit la calitatea imaginii dar eu vorbesc de cele originale. La cat costa acum 30 ron chiar nu-i nici o problema daca cumperi 1-2 / luna.
PS: Am vazut Divx care de vad extraordinar dar parca tot mai bine se vede un DVD original. Edited by Mtz, 09 November 2007 - 20:03. |
Posted 29 November 2007 - 00:36

Nu cred ca mai e cazul sa va plangeti de subtitrari mici pe Divx (RELATIV chiar sunt mici, recunosc).
Primele home theatre le-am vazut prin 90 si ceva.Mi se pareau de vis. Acum cu un salariu mediu cumperi diagonale si definitii care iti permit vizualizarea subtitrarilor fara probleme. Ramane problema diferentei de culoare/contrastului dar Panasonic are banda. E aiurea sa te duci la cinema sa dai pe bilet un car de bani (sa te doara gatul din cauza pozitiei, baleierii ecranului etc.) si apoi sa vii acasa sa te plangi ca nu vezi subtitrari pe 54 cm. Cine vrea calitate merge pe DVD (original in 8GB), macar un HDMI si un semi HD. DivX inseamna putere de calcul, MPEG2 inseamna calitate prin cantitate (da' chiar sunt bun !!!!) Cine trage gratuit pe sharing mai emite si pretentii. Adica ashtia din fabrici nu dorm noaptea sa scoata zone de culori, definitii si alte alea si apare clientu' nemultumit ca a dat nici suta de euro pe player si pe CD-ul tras in 7 pass-uri vrea calitate si subtitrari cu diacritice. Fiecare firma serioasa are un departament de marketing (mai bun sau mai rau). Rezultatul muncii lor ar trebui sa fie cati bani dai atata face. E adevarat ca nu e tot timpul asa dar trend-ul e acelasi. Acum putin off-topic : ce mai e nou la cele HD ? Pe ce sa arunci banii mai repede, merita atatia bani un HD ? |
Posted 29 November 2007 - 00:38

Nu cred ca mai e cazul sa va plangeti de subtitrari mici pe Divx (RELATIV chiar sunt mici, recunosc). Primele home theatre le-am vazut prin 90 si ceva.Mi se pareau de vis. Acum cu un salariu mediu cumperi diagonale si definitii care iti permit vizualizarea subtitrarilor fara probleme. Ramane problema diferentei de culoare/contrastului dar Panasonic are banda. E aiurea sa te duci la cinema sa dai pe bilet un car de bani (sa te doara gatul din cauza pozitiei, baleierii ecranului etc.) si apoi sa vii acasa sa te plangi ca nu vezi subtitrari pe 54 cm. Cine vrea calitate merge pe DVD (original in 8GB), macar un HDMI si un semi HD. DivX inseamna putere de calcul, MPEG2 inseamna calitate prin cantitate (da' chiar sunt bun !!!!) Cine trage gratuit pe sharing mai emite si pretentii. Adica ashtia din fabrici nu dorm noaptea sa scoata zone de culori, definitii si alte alea si apare clientu' nemultumit ca a dat nici suta de euro pe player si pe CD-ul tras in 7 pass-uri vrea calitate si subtitrari cu diacritice. Fiecare firma serioasa are un departament de marketing (mai bun sau mai rau). Rezultatul muncii lor ar trebui sa fie cati bani dai atata face. E adevarat ca nu e tot timpul asa dar trend-ul e acelasi. Acum putin off-topic : ce mai e nou la cele HD ? Pe ce sa arunci banii mai repede, merita atatia bani un HD ? Cred ca la aia cu marketingul m-a cam luat valul - scuze ! |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users