![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
site nu merge pe fiecare calculator
Last Updated: Jan 22 2011 16:14, Started by
the_ghentz
, Jan 22 2011 15:23
·
0

Posted 22 January 2011 - 15:23

Buna!
Am si eu o intrebare. AM facut si eu un website dar nu merge pe toate calculatoarele. LA uni prieteni merg, la altii nu. adresa e: www.global-cars.at Prima pagina e in html, si butonul de start engine e cu sunet si l-am facut cu o functie in java, nimic complicat. Apoi daca cumva iti merge butonul sa treci mai departe in pagina, la unii scrii se vede distorsionat, logoul de aliniat altfel si tot probleme de genul. Imi puteti da un sfat? Multumesc. |
Posted 22 January 2011 - 16:04

Da, sa nu mai faci reclama mascata acestui site ! eu ceream un sfat. pentru ca pe calculatorul meu merge bine, pe al lui nu. Edited by the_ghentz, 22 January 2011 - 16:05. |
Posted 22 January 2011 - 16:12

Ai schimbat gazduirea web recent? Poate nu s-au propagat DNS-urile
P.S. la mine merge Edited by LensFlare, 22 January 2011 - 16:12. |
Posted 22 January 2011 - 16:14

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users