Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei

E-Mail in serie prin Excel si Out...
 Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM

Asigurare auto hibrid
 Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard

3 Doors Down - Kryptonite
 Semnalizati cand virati pe un dru...

Succesiune - mostenire apartament...

Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...

Izolatie intre parter si etaj
 

Buried (2010)

- - - - -
  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#19
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,752
  • Înscris: 23.05.2013
gogoasaalexis, zuv, toti... Fara offtopic, fara discutii despre alte filme, fara flame. Asta ca sa fie clar.
Cat despre filmul asta nu stiu ce sa zic inca, pare interesant, azi am sa il vad.

@December - am sters un post de-al tau si acum vad ca a disparut si celalalt, probabil l-a sters altcineva. Posteaza din nou daca doresti. :)

Edited by d4m4g3, 22 January 2011 - 16:08.


#20
December

December

    Liberate te ex inferis !

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 20,303
  • Înscris: 14.06.2006

 d4m4g3, on 22nd January 2011, 16:07, said:

@December - am sters un post de-al tau si acum vad ca a disparut si celalalt. Posteaza din nou daca doresti. :P
Abuuuuuz!!! :)

Am vazut filmul si mi-a placut. Chiar daca are un singur personaj, filmul te tine pe toata perioada lui in priza.

#21
M0n0

M0n0

    Cinefil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,146
  • Înscris: 03.09.2005

 gogoasaalexis, on 22nd January 2011, 15:42, said:

Nimeni nu ti-a cerut parerea.Nimeni nu a facut offtopic.Eu am facut o relevare .Tu ai inceput sa imi spui mie cat de prost este filmul si cat de neoriginal si politic si etc.Tu.   E doar un film.Filmele sunt doar pentru divertisment.   Te rog frumos inainte sa mai scrii ceva gandeste ce scrii.Daca tu ai o parere , nu inseamna ca toata lumea trebuie sa fie de acord cu parerea ta.Si altadata vino cu argumente serioase.

Argumentele mele: Won 6 Oscars. Another 73 wins & 49 nominations la un buget de $15,000,000.

:peacefingers:
Tu mi-ai cerut parere, indirect. Ai cerut-o la toata lumea cand ai zis ce ai zis. Sau crezi ca parerea ta fiind cea mai buna nu mai are nevoie de completare? :lol:
Nu toate filmele sunt pentru divertisment, asa a inceput film, adevarat, dar dupa aia au venit oameni care stiu ce e ala film...Marnau, Chaplin, Tarkovsky, Kubrick, Hitchcock, Fellini, Truffaut, s.a.m.d...astia nu au facut numai prostii distractive, comerciale. Nu, ei stiau sa distreze si sa spuna un mesaj important folosind ARTA cinematografica. Pe tine nu te rog nimic ca te rog degeaba. Nu cer sa fie toata lumea de acord cu parerea mea, eu pur si simplu zic ca a ta e proasta folosind argumente...serioase :)

Argumentele tale, desi as fi de acord cu ele de obicei, sunt si proaste cateodata. Oscarurile au mai dat-o in bara si asta e un exemplu cat se poate de clar. Ma doare-n paispe ce au zis Oscarurile anul trecut. S-a jucat un joc politic pe fata si s-au ignorat complet filme mult mai bune (Inglourious Basterds)

Si da, d4m4g3, nu m-am tinut de propriul cuvant. Gata, aici s-a terminat cu offtopicul.

Edited by M0n0, 22 January 2011 - 16:11.


#22
gogoasaalexis

gogoasaalexis

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 99
  • Înscris: 24.07.2010

 zuv, on 22nd January 2011, 16:58, said:

Evident,privit prin ochii tai.Ochi care,la fel de evident pentru mine,privesc sașiu.
Nu ma intereseaza... Gata cu offtopic.

#23
perus

perus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 500
  • Înscris: 01.06.2007
iubesc filmele de genul acesta  :wub:

#24
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,752
  • Înscris: 23.05.2013
L-am vazut si eu pana acum. Este un film foarte bun, chiar nu credeam ca va fi atat de interesant - stiind de la inceput ca totul se petrece in intuneric, intr-un singur loc si exista un singur actor.
Sfarsitul a fost surprinzator, neasteptat. Mi-a placut.

Frumos mod de a tine telefonul. :)

Attached File  Buried.jpg   142.08K   95 downloads

#25
malmoth

malmoth

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,846
  • Înscris: 11.10.2006
Spectatorul sufera si spera in acelasi timp cu personajul - senzatia de la cinema e si mai amplificata de pauzele de liniste si intuneric. E sinistru prin prisma povestii, scotand in evidenta interactiunea cu sistemul de urgente. Cand viata ta e in joc, te afli intr-o situatie extrem de grava, esti intrebat tot felul de rahaturi si te joaca de la unu la altul; plus ca mai afla cu stupoare ca e dat afara (chipurile din nu stiu ce motiv prevazut in contract - un mod galant al companiei de a se spala pe maini si a nu-si complica existenta - "nu mai lucra la noi cand a fost rapit". Daca nu esti cineva, Dumnezeu cu mila, poate te gasesc printr-un noroc.
Pasajul concedierii este destul de cinic - prezinta adevarata fata a companiilor, care te imbrobodesc prin tot felul de clauze mirobolante (unele probabil intemeiate de specificul obiectului de activitate): s-a batut moneda ca ar fi avut relatii de prietenie cu o colega, ceea ce era interzis (nu e o fictiune - am citit mai demult tot asa despre o companie care intersicea relatiile de priotenie intre angajati, plus altii dintr-o alta companie din America, unde li se stipulase prin contract sa tina telefoanele si pagerele deschise si sa fie in zona de acoperire, oriunde s-ar duce, altfel riscau concedierea la cel mai mic semn de lipsa a semnalului).
Daca era un superRambo ar fi facut tandari capacul dupa ce s-a fisurat in urma exploziilor si ar fi razbit la suprafata.
Nu e facut chiar dupa ureche, altul ar fi inceput si cum momentul rapirii, si dupa aceea cu momentul in care reuseste sa iasa si sa porneasca pe urma celor vinovati de situatie, dar ar fi iesit prea comercial, reteta in care ar fi trebuit introdusa si ceva cafteala. De aceea personajul are o conditie simpla.

#26
puiutzii

puiutzii

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 03.09.2004
mi s-a parut un film excelent (idee, realizare, suspans)... cat despre final, eu unul va zic ca m-am saturat de filme al caror happy-end submineaza tot efortul de pana atunci.

#27
malmoth

malmoth

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,846
  • Înscris: 11.10.2006
Bine, bine, dar cum au reusit aia sa detecteze semnalul telefonului... in alta parte ??. Vreo doua zile, pana uiti de film, nu-ti mai da pace. Film simplist - un singur actor, un singur decor si atat, restul e post-productie. Dar e enervant cum ala e ingropat de viu si aia il intreaba tot felul de chestii, ca o sa vedem, bla-bla, cei mai cinici erau aia cu firma. Visele si sperantele lui care dau spre optimism, si in final acelasi capac neclinitit din care se scurge nisip. Pam-pam. The end. Spectatorul de abia asteapta imbratisarea soarelui de afara (mare sa le fie surpriza ca la iesirea din sala sa dea de iesiri zidite  :drac: - idei viitoare pentru alt film de gen :devilred).

#28
nile

nile

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 999
  • Înscris: 03.10.2006
Mersi frumos :deadtongue: s. Mersi, ce pot sa mai zic.

#29
bogdan_boss

bogdan_boss

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,456
  • Înscris: 08.02.2010
Daca acest film a avut un buget mai mare de 10.000 euro, eu solicit sa fiu promovat la rankul de moderator (orice arie.) .
nu m-am uitat pe wiki, pentru ca sunt foarte sigur ca un astfel de film nu cere decat FOARTE putini bani pentru productie.
scenele filmate intr-un singur loc, vazute din diferite unghiuri, pe o suprafata redusa (nu a stat actorul chiar intr-un sicriu, dar tot era inghesuiala acolo).
ma rog, iei un telefon BB ( :inlove: ), apoi plasezi un efect special de sarpe (sau scena se filmeaza intr-un fel , nu stiu, ca nu le am cu efectele speciale), apoi o mica scena filmata cu un telefon cu acea executie), nisip si aia e.
ceea ce a costat mai mult a fost plata catre actori si cel care a dresat sarpele, daca a fost ceva ... :lol:
dar aici mai mult ne demonstreaza cat de bine e sa ai in memorie un numar de telefon la care sa apelezi in aproape orice situatie, nu 911, nu fosta sotie (dupa cum vorbea..), nu alte apeluri la care poate suna oricine doar ca sa ceara informatii. trebuie ceva unic, de exemplu fiecare soldat sa aibe un numar de urgenta, care sa nu fie neaparat aleatoriu, ci chiar codul de la asigurare (sau cnp, daca e sa fie la noi..), care ar trebui tinut minte. da, stiu, cand esti intr-o cutie de forma unui sicriu, ti-e cam greu sa gandesti limpede, da, asa este, dar sa spunem si despre faptul ca in asemenea situatii de panica, un om normal ar fi lesinat, vazandu-se cu un sarpe de asa dimensiuni, care, spre surprinderea mea, nu a atacat :-o. pai cum naiba a intrat in pantaloni, ca sa iasa apoi?! eu daca as fi sarpe si as fi intr-o asemenea situatie, m-as simti cam "inghesuit" cu cineva care e cu mult peste volumul si suprafata mea, m-as alerta imediat si as ataca! s-a incolacit intr-un loc si se uita.. :|...
insa, a fost un film bun, per total.
toata lumea vorbeste de "ia uite ce film bun la cat de ieftin a fost :inlove:", dupa parerea mea un film e bun si daca are incasari foarte mari (depinde ce intelege fiecare), poti sa investesti $100, daca ai incasari de $20, la ce bun? titanic si avatar au fost filme scumpe, dar iata rezultatele! da, nu vorbim aici de blockbustere... i know.. :boredlook:

#30
M0n0

M0n0

    Cinefil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,146
  • Înscris: 03.09.2005
A avut buget de "sub 2 mil $" dar nu cred ca a coborat sub 1 jumate. Mna, pana la urma nu te facem moderator nicaieri :sadwalk:
In fine, daca e sa te gandesti la logistica de a face un film, fie el si in felu asta ai sa-ti dai seama ca intra bani in multe chestii. De la salarii la catering, la pelicula si camere si cate si mai cate...

#31
bubalus

bubalus

    Membru chel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,206
  • Înscris: 15.02.2005
m-a plictisit ingrozitor filmul asta.... l-am vazut pe repede inainte...
nu mai vorbesc de stupiditatea dialogurilor si de faptul ca orice filmulet se uploada si trimitea instantaneu....
merge bine net-ul in iraq se pare....chiar si sub pamant

Edited by bubalus, 25 July 2011 - 07:56.


#32
Engineer_xxl

Engineer_xxl

    Fara glie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,306
  • Înscris: 14.04.2010

 bubalus, on 25th July 2011, 07:52, said:

m-a plictisit ingrozitor filmul asta.... l-am vazut pe repede inainte...
nu mai vorbesc de stupiditatea dialogurilor si de faptul ca orice filmulet se uploada si trimitea instantaneu....
merge bine net-ul in iraq se pare....chiar si sub pamant

Nu asta ar trebui bagat in seama in filmul asta ci ideea in sine: ce se intampla cand un oarecare este rapit si se cere o rascumparare, mecanismul care se pune in miscare intr-o astfel de situatie, felul in care firmele se spala pe maini... etc. pt a evidentia lucrurile astea au trebuit sa considere o situatie ideala a semnalului sub pamant...

#33
Puferiu

Puferiu

    Fun du Gaulle

  • Grup: Banned
  • Posts: 8,624
  • Înscris: 06.07.2011
Sunt sigur ca bugetul putea fi drastic redus daca foloseau un imitator de voci, maxim doi. (sau cum le-o zice alora de imita vocile altora) Apare actorul asta tinerel si frumusel pe care il stim din comedii si vorbeste cu unii pe care ii crede salvatorii sai la telefon si se vrea o drama. De remarcat genurile expuse pe IMDB: Drama | Mystery | Thriller. Lipseste, totusi, genul care cred eu ca i se potriveste: Plictisealacatcuprinde. Nota 1 si injuraturi la adresa producatorilor.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate