![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
acte suplimentare pentru un container
Last Updated: Feb 10 2011 19:27, Started by
aantononofrei
, Jan 14 2011 18:55
·
0

Posted 14 January 2011 - 18:55

buna ziua! am importat un container de marfa din china de 20 de picioare care costa 6000 usd fob iar cand am fost la comisionara vamala mi-a zis sa aduc copie dupa declaratia vamala de export din china.... ca este mai bine sa o am dar chinezu a zis ca nu imi poate da asa ceva.... ce stiti este neaparat nevoie ce se poate face daca nu ai asa ceva?
|
Posted 14 January 2011 - 19:54

nu cunosc situatii de genul acesta, dar cred ca cel mai bine ar fi sa cotizezi unde trebuie, si nu cred eu ca o sa refuze...important e sa stii in ce mod sa o faci
![]() asa e traiul nostru. se intampla sa fii 100% legal si sa nu iti poti face treaba daca nu cotizezi... Edited by hihahi, 14 January 2011 - 19:55. |
Posted 10 February 2011 - 19:27

Categoric nu ai neboie de declaratia vamala emisa din China, este o aiureala scoasa de un declarant vamal incopetent!
Pe ce vama ai lucrarea? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users