ce pot sa iau
Last Updated: Jan 13 2011 19:21, Started by
ovi_dica
, Jan 13 2011 18:56
·
0

Posted 13 January 2011 - 18:56

Am 19 ani fac fotbal de la 9 ani...mentionez ca nu am luat niciodata nici un fel de proteine sau alte vitamine...si as vrea sa mai cresc in masa.. deoarece sunt cam slabutz pt sportul care il fac ...am 61 62 de kg si 1 75 inaltime..! Trebuie sa fac neaparat sala ca sa iau anumite proteine sau vitamine?? Am auzit ca Animal pack este bunicel pt sportivi si ca ai putea sa cresti si in masa musculara... sau ce sa iau ca sa nu imi afecteze ficatul sau alte organe...!! Multumesc
|
Posted 13 January 2011 - 19:09

Am 19 ani fac fotbal de la 9 ani...mentionez ca nu am luat niciodata nici un fel de proteine sau alte vitamine...si as vrea sa mai cresc in masa.. deoarece sunt cam slabutz pt sportul care il fac ...am 61 62 de kg si 1 75 inaltime..! Trebuie sa fac neaparat sala ca sa iau anumite proteine sau vitamine?? Am auzit ca Animal pack este bunicel pt sportivi si ca ai putea sa cresti si in masa musculara... sau ce sa iau ca sa nu imi afecteze ficatul sau alte organe...!! Multumesc ![]() ![]() Apropo de ce 2 topicuri ? Edited by Consigliero, 13 January 2011 - 19:09. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users