Symantec cumpara Sygate
Last Updated: Sep 02 2005 12:43, Started by
OClaudiu
, Aug 22 2005 19:42
·
0

Posted 22 August 2005 - 19:42

Intrand pe site-ul de la Sygate, mai mult din curiozitate, am aflat ca Symantec a cumparat Sygate. Cred ca va fi un lucru bun, avand in vedere ca Norton Personal Firewall va integra tehnologii noi de la Sygate.
Mai multe detalii, puteti citi aici: http://www.sygate.co...-Sygate-CEO.htm. |
Posted 22 August 2005 - 19:53

OClaudiu, on Aug 22 2005, 20:42, said: Intrand pe site-ul de la Sygate, mai mult din curiozitate, am aflat ca Symantec a cumparat Sygate. Cred ca va fi un lucru bun, avand in vedere ca Norton Personal Firewall va integra tehnologii noi de la Sygate. Mai multe detalii, puteti citi aici: http://www.sygate.co...-Sygate-CEO.htm. o fi bine? O fi rau? ... Pe partea de firewall, norton mai are multe de invatat de la Sygate ... Poate nu o dau in bara, totusi! |
Posted 22 August 2005 - 20:37

mda, o sa ia un firewall puternic, simplu, elegant si o sa faca unul cu 2,3 servicii rulate simultan ce se va instala intr-un milion de chei in registrii si cand il dezinstalezi pleaca cu tot cu sistemul ...
long live norton ![]() |
Posted 22 August 2005 - 20:59

Pacat, ma intelegeam perfect cu Sygate, mi s-a parut unul dintre cele mai bune "piece of software".
L-a luat Symantec, e terminat, o sa consume mai mult decat Windows si parca vad ca o sa se renunte la graficul care imi placea mie atat de mult. ![]() |
Posted 22 August 2005 - 21:16

Tyby, on Aug 22 2005, 19:53, said: Pe partea de firewall, norton mai are multe de invatat de la Sygate ... |
Posted 22 August 2005 - 22:27

Am primit versiunea noua (10.0) de la Symantec ... Am instalat-o pentru testare ... client sun un server mai vechi (should be compatible! aiurea!
![]() ![]() Oricum, ideea era: mi-a venit 10.x de cateva saptamani ... la mai multi clienti ... Si NU am pus-o inca pe nicaieri (in afara de acasa, unde am scapat repede ... probabil - cand voi avea timp mai mult - voi pune si server-ul, sa vad cum lucreaza ... Nu mai fac experimente directe, ca mi-a ajuns ... Nush, parca merg la vale si astia ... Noroc ca produsele corporate sunt - inca si totusi - reliable ... Poate Sygate va aduce un val de prospetime asteptat in sanul lui Symantec. ![]() |
Posted 23 August 2005 - 02:19

S-a dus dracu cosmelia. Atata bucurie mai avea omu-n viata. Vorba lu` Celestin: o sa haleasca vreun giga de RAM si ca sa-l dezinstalezi o sa trebuiasca sa stergi douaj` de mii de intrari in registry, cum am facut eu acum vreo 2 zile cu NAV 2005.
|
|
Posted 23 August 2005 - 05:46

Pacat... Sa speram ca Symanec nu cumpara si Kaspersky si Nod32.
Acum ca am ramas fara firewall-ul meu favorit (isi facea treaba saracu': de doi ani nici un virus si nu am antivirus instalat), ce firewall care sa semene mai mult cu sygate stiti? Adica sa fie simplu si eficient? |
Posted 23 August 2005 - 18:54

Din ce am vazut pana acum, versiunea beta la Norton Antivirus 2006 ar merge foarte bine. Sunt sigur ca Norton Personal Firewall 2006 va integra tehnologii de la Sygate. Iar daca va consuma si resurse putine, atunci ar fi totul perfect.
|
Posted 24 August 2005 - 03:26

De obicei in padure cand animalul mare(Symantec) il mananca pe cel mic(dar istet si iute ca in cazul Sygate) nu-i mosteneste inteligenta ci o digera si asa ramane animalul mare prost si greoi.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users