![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
FMS6501
Last Updated: Jan 10 2011 12:37, Started by
blisteringdejeu
, Jan 10 2011 12:37
·
0

Posted 10 January 2011 - 12:37

va salut cu respect! problema mea se rezuma la achizitionarea unui integrat,matrice video a unui r-cd player cu mp3,tv,ecran 7 inch cu touchscreen,care functioneaza perfect,cu exceptia ecranului,lipsa imagine! am identificat defectul,integratul este un FMS6501 ! intrebarea e daca as gasi acest ic la noi in tara! afara am dat de el,dar nu ma incumet sa il comand,e undeva la aproximativ 3 dolari,nici nu stiu daca pot incheia comanda cu o suma atat de mica! daca aveti vreo idee de unde as putea sa il comand.... va multumesc !
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users