Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lirapay

Durata maxima video in Google Pho...

Deschidere fisiere docx si poze s...

Motivare hotarare
 Server local disponibil pe re5...

Vizualizare site-uri in cache

Toate site-urile PROTV down

Obtinere gratuitati Legea 189/2000
 La mulți ani @BlueKing-69!

suspectez un switch ca are probleme

Poate cineva sa imi indice de ce ...

Votați-l pe Cap de Porc
 Igienizare teren Bucuresti

Pompa submersibila-Pornire/Oprire

Streamer Logitech squeezebox duet

Spatiile sanitare din Romania
 

Bug Avira FireWall?

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
BlueStrut

BlueStrut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 809
  • Înscris: 27.11.2010
Am o problema cu Avira FireWall (din Premium Security Suite).
Foarte multe dintre conexiuni apar ca in printscreenul atasat.
Dupa un mic test, am aflat ca afiseaza "007guard.com" doar pentru ca e primul site din "hosts".
Aveti vreo idee ce inseamna asta?

Attached Files



#2
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Sigur acel executabil nu e modificat ? Pare semnat digital de producator....

#3
BlueStrut

BlueStrut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 809
  • Înscris: 27.11.2010
Te mai intrebi?

Attached Files

  • Attached File  007.png   233.18K   50 downloads
  • Attached File  lol.png   183.33K   48 downloads


#4
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Pai daca e modificat inseamna ca ai crack-uit programul.

#5
BlueStrut

BlueStrut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 809
  • Înscris: 27.11.2010
N-ai ghicit! :nonobad: E luat cu licenta de la Softpedia!!!!!!!!!!!!
Am mai gasit o explicatie, dar nu prea inteleg:

Originally Posted by vaisforlovers  
I run windows 7. In the Resource Monitor I found Firefox with an address of www.007guard.com. I have researched this on the internet and found much of the info to be vague. A lot of the info said that it could be due to the Hosts file and that the first line should be 127.0.0.1 local host. I checked mine and the first 2 lines are 127.0.0.1 007guard.com and 127.0.0.1 www.007guard.com.

This is not a problem!!!!! This indicates that the URL named www.007guard.com is being looped back to your local PC so that it cannot be accessed. This is a standard thing that will happen when you use protection programs like Spybot and many others that can add items to your hosts file for protection.

#6
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Ai fisierul hosts modificat ?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate