Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Trotineta Bolt cu reducere de 3 lei

Aragaz cu plita pe gaz si cuptor ...

Cablu FFC

Poco F6/F6 Pro
 Scurgere catre hazna

De la 24V la 5V DC?

Deducere TVA

Intalnire cu un tip de pe tinder ...
 Open WRT nu sincronizeaza ceasul ...

salariu plafonat

sistem actionare electrica pentru...

Sfaturi achizitie auto ~10k€
 ICC/ICM soft monitorizare si cont...

Recomandare ipad

Ce fel de disc pentru acest circu...

Windows 11 24H2 pe release?
 

Windows 7 pe MacBook Air

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
bogdan2011

bogdan2011

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,097
  • Înscris: 07.01.2011
Am incercat sa instalez Windows 7 pe un MacBook Air din prima generatie dupa tutorialul asta http://reviews.cnet....3-10355804.html

Prima oara am incercat cu un stick de 4 gb Corsair pe care rEFIt il vedea dar imi dadea o eroare (firmware-ul nu putea sa booteze).
Apoi am incercat din nou cu un stick de 8 gb Kingmax. Pe asta nici macar nu-l vede la boot.

Pe PC de pe niciunul nu pot sa bootez (nici Windows nici Linux). Mentionez ca placa de baza suporta booting de pe USB-HDD, ZIP si alte cateva.
Iar de pe cel de 8 am reusit sa reinstalez sistemul pe Macbook (OSX).

#2
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,703
  • Înscris: 26.11.2001
Eu nu am inteles ceva totusi.. acum mai ai Mac OS X pe computer sau l-ai ras ?

Utilizeaza Bootacamp si poate faci rost de un cititor optic pe USB ca sa instalezi Windows.

#3
bogdan2011

bogdan2011

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,097
  • Înscris: 07.01.2011

View PostCourage, on 9th January 2011, 02:44, said:

Eu nu am inteles ceva totusi.. acum mai ai Mac OS X pe computer sau l-ai ras ?

Utilizeaza Bootacamp si poate faci rost de un cititor optic pe USB ca sa instalezi Windows.
Pe MacBook am OSX (pe care l-am reinstalat de pe stick, deci am reusit sa il fac sa booteze doar sistemul lui)

#4
codrync

codrync

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 04.03.2007

View Postbogdan2011, on 9th January 2011, 13:22, said:

Pe MacBook am OSX (pe care l-am reinstalat de pe stick, deci am reusit sa il fac sa booteze doar sistemul lui)

sunt in aceeasi situatie cu un macbook air 2010 eu merg cu boot camp pana isi da restart si dupa nu vede dvd cu win7. mentionez ca folosesc o unitate externa pe usb




in cazul lui nu trebuie sa reinstaleze tot. doar tii apasat pe "c" cu calc inchis si pana ce iti apare de unde sa booteze apoi in meniu selectezi restore macintosh hd si gata a revenit la setarile de dinainte

#5
bogdan2011

bogdan2011

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,097
  • Înscris: 07.01.2011

View Postcodrync, on 9th January 2011, 14:36, said:

sunt in aceeasi situatie cu un macbook air 2010 eu merg cu boot camp pana isi da restart si dupa nu vede dvd cu win7. mentionez ca folosesc o unitate externa pe usb




in cazul lui nu trebuie sa reinstaleze tot. doar tii apasat pe "c" cu calc inchis si pana ce iti apare de unde sa booteze apoi in meniu selectezi restore macintosh hd si gata a revenit la setarile de dinainte
Ciudat e ca mie nu mi vede nici pe PC stick-urile ca fiind bootabile.
Si am incercat mai multe modalitati, inclusiv cu un partition manager (sters tot, partitie noua primary cu flag "boot")

#6
Deaglews

Deaglews

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 198
  • Înscris: 13.12.2008
Incearca cu versiunea 3.1 de la Boot Camp. Dupa ce il bootezi, creaza o partitie pentru windows (NTFS) bla bla, de acolo floare la ureche :)

#7
raduhulubas

raduhulubas

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 279
  • Înscris: 24.02.2008
. Scriu de pe Windows pe un MBA si a mers perfect prin BootCamp + reFit
http://www.tech-reci...rnal-dvd-drive/

Edited by raduhulubas, 29 March 2011 - 14:46.


#8
bogdan2011

bogdan2011

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,097
  • Înscris: 07.01.2011

View Postraduhulubas, on 29th March 2011, 15:44, said:

. Scriu de pe Windows pe un MBA si a mers perfect prin BootCamp + reFit
http://www.tech-reci...rnal-dvd-drive/
Eu n-am reusit pe un MBA din prima generatie.

#9
Kortana

Kortana

    POWERED BY MICROSOFT !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,221
  • Înscris: 24.11.2010
Poti sa incerci sa pui iso-ul Windows 7 pe un stick cu programul UltraISO ?
Eu am folosit UltraISO ca sa pun pe stick un ISO cu Windows developer Preview si a
mers ok instalarea pe HDD.

#10
andreigherghe

andreigherghe

    Think different

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,034
  • Înscris: 27.12.2007
Nu vei putea. EFI-ul nu "stie" sa booteze de pe stick cu emulare BIOS.

#11
dgd

dgd

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 12.11.2010
Buna ziua.

Am instalat Win 7 pe MBA cu ajutorul VirtualBox. Functioneaza ok.


Spor. ;)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate