![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Stalingrad (1993)
Last Updated: Mar 10 2011 04:10, Started by
pencil
, Jan 02 2011 16:29
·
0

Posted 02 January 2011 - 16:29

![]() În fața germanilor apare însă un adevărat simbol ideologic al comunismului, orașul Stalingrad, iar situația începe să se schimbe. Flancurile armatei încredințate unor aliați nesiguri sunt expuse, iar rezistența sovietică crește pe zi ce trece. Stalingradul este apărat cu înverșunare, iar civilii încearcă să supraviețuiască într-o lume în care totul se dărâmă. Timpul trece, orașul este practic cucerit de către germani, dar bătălia este departe de a se fi încheiat. Actiunea este vazuta prin ochii ofiterului german Hans von Witzland si batalionul sau. Regizor: Joseph Vilsmaier Scenaristi: Joseph Vilsmaier Johannes Heide Christoph Fromm Genul: Razboi / Drama Durata: 134 minute ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 05 February 2011 - 16:52

Quote Fick mich oder schieß mich! Mi-a placut. Este realist. Quote Männer, mir nach! |
Posted 10 March 2011 - 04:10

Unul dintre filmele mele preferate! Imi face o deosebita placere sa ma gindesc la el. M-a impresionat!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users