![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
propunere arhitectura retea
Last Updated: Jan 04 2011 19:48, Started by
dexter001
, Dec 28 2010 16:31
·
0

Posted 28 December 2010 - 16:31

Se dau datele urmatoare:
Sunt "admin" nou la o retea .. linie 1 - gts metro - 1Gbps linie 2 - gts extern - 300Mbps linie 3 - interlan metro - 1Gbps Atasat este un weathermap ( in mare ) la cum arata reteaua acum .... ( mai sunt echipamente .. da' care intr-un final intra ori in SLM-ul acela ori in 3508 .. ) In momentul de fata unii clienti sunt pe pppoe .. altii pe ip static ( dhcp static .. bleah .. nu ma injurati .. asa a fost de cand am venit ) .. gateway-ul clientilor fiind acel cisco 3550 care are si o sesiune de bgp cu "router extern" Ideea e ca se doreste mutarea tuturor clientilor pe pppoe si sa fie disponibila toata banda de la toti providerii la toti clientii .. ( fara gatuire de 1G pe undeva .. ) M-am gandit la mai multe placi de retea ... cu mai multe concentratoare pppoe ( si sa fie legate undeva .. agregate ) .. da' ma gandeam ca poate are cineva deja o solutie si se pricepe mai bine ca mine .. Multumesc anticipat.. Attached Files |
Posted 04 January 2011 - 19:48

Incearca sa introduci redundanta in retea si ierarhizare pe access, distributie, core. Asa in timp poti introduce si alte servicii cu usurinta in retea.
Pentru a folosi toata banda ce intra iti trebuie un load balancer si introduse Etherchannel-uri in diagrama. http://www.cisco.com...tocol_home.html Cauta dupa "Best Practice" pe site-ul Cisco, la un moment dat am vazut scheme de retea prefacute si cu exemple de configurare (acum din pacate nu am timpul sa caut). |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users