Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
O ecuație

Informatie job secundar

VLC Media Player

WoW Ascension parere
 Eliberare fiscal - ajutor

Caut un NVR model HGNVK-48902

Baterie Macht

Complex termogenic opinii ( Arzat...
 Reteta compensata dupa scrisoare ...

aerofoto mapn dji mini 4 pro

Click inchidere fereastra Win11 e...

Nedumerire produs
 Se justifica constructia edificii...

Sfat achizitie masina - drumuri n...

inceput de drum Uber/Bolt pe SRL

Sticla noua de la Sigma
 

Nokia E51 virusat

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1
DoryZ

DoryZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 436
  • Înscris: 03.12.2010
In urma cu ceva timp am instalat un antivirus pentru symbian si atunci am luat virus , cred . Ce face mai exact telefonul , incearca sa intre pe internet fara sa-i cer asta , intrerup conexiunea si incearca din nou sa intre pe net . Ca sa nu se mai conecteze la internet trebuie sa-i scot bateria .
Nu pot sa conectez telefonul la calculator prin cablu , cand introduc cablu apare pe telefon daca vreau sa fac transfer de date sau sa ma conectez prin PC Suite . Dau pe PC Suite si cere de zeci de ori aceeasi confirmare . Ieri am vrut sa intru in galerie si spunea ca memoria este plina dar cand verificam aveam 100 MB liberi .
Am facut Hard Reset si are aceeasi problema . Nu pot sa duc la garantie  pentru ca este din vina mea , si este specificat in garantie acest aspect .
Ce ma sfatuiti sa fac ?

#2
eug3n92

eug3n92

    Mechanical Engineer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,370
  • Înscris: 28.09.2009
Resoftare.

#3
Florinbv

Florinbv

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,800
  • Înscris: 28.05.2006
Esti sigur ca ai facut hard reset? *#7370# sau apesi simultan tasta call(verde)+3+* si pornesti telefonul cu ele apasate.

#4
DoryZ

DoryZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 436
  • Înscris: 03.12.2010

View PostFlorinbv, on 23rd December 2010, 20:55, said:

Esti sigur ca ai facut hard reset? *#7370# sau apesi simultan tasta call(verde)+3+* si pornesti telefonul cu ele apasate.
Da sunt foarte sigur de faptul ca am facut hard reset cu Call ,* si 3 si am deschis telefonul apoi m-a pus sa aleg zona ,data si ora si a sters tot ce am avut in telefon inclusiv numere de telefon .
Am scos cardul de memorie si cartela inainte de a face operatia asta .

View Posteug3n92, on 23rd December 2010, 20:50, said:

Resoftare.
Cum resoftez ca nu ma lasa sa ma conectez prin USB ?

#5
Florinbv

Florinbv

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,800
  • Înscris: 28.05.2006
Dupa reset fara card ai incercat? Mai sunt prezente aceste probleme?

#6
djandrey08

djandrey08

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,150
  • Înscris: 04.03.2008
Poate ai virusul pe card, formateazal :)

#7
eug3n92

eug3n92

    Mechanical Engineer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,370
  • Înscris: 28.09.2009
Incearca sa folosesti telefonul fara card. Poate este vreo scchimbare.

#8
DoryZ

DoryZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 436
  • Înscris: 03.12.2010
Nu am avut cardul in telefon cand am facut hard reset si nici dupa , are aceleeasi probleme dupa formatare .
La Motorola este o modalitate , cum ar fi Safe Mode la Windows , chiar daca nu este telefonul recunoscut de calculator poti sa-l vezi cu ajutorul unui program .Nu mai stiu cum ii spune acelui program dar am resoftat 3 telefoane E 398 si 2 V360 .

Edited by DoryZ, 23 December 2010 - 21:31.


#9
Florinbv

Florinbv

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,800
  • Înscris: 28.05.2006
Problemele au aparut in urma unui update de firmware? Daca nu e posibil sa fie o problema hardware.

#10
DoryZ

DoryZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 436
  • Înscris: 03.12.2010

View PostFlorinbv, on 23rd December 2010, 21:29, said:

Problemele au aparut in urma unui update de firmware? Daca nu e posibil sa fie o problema hardware.
Nu am facut update firmware ca este codat in Orange si nu imi permite .

#11
botelucian

botelucian

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,192
  • Înscris: 23.03.2007
fa-ti un profil pentru acces la internet gresit care sa nu functioneze si seteaza l ca default , iar cand vrei sa intri alegi manual conexiunea

#12
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,278
  • Înscris: 12.08.2006
Daca nu merge dupa hard reset si fara card du-l la garantie.Nu e niciun virus.
   Trebuie sa ti-l repare in garantie.

#13
DoryZ

DoryZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 436
  • Înscris: 03.12.2010
Am sa incerc varianta  update firmware Phoenix , poate rezolv asa , daca nu , service scrie pe el .

Va multumesc pentru ajutor .
Sarbatori fericite .

Edited by DoryZ, 23 December 2010 - 21:58.


#14
redeye

redeye

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 483
  • Înscris: 13.10.2007
dupa cum bine spune si maestrul eug3n92 RESOFTARE!

#15
DoryZ

DoryZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 436
  • Înscris: 03.12.2010
Acum , nu mai recunoaste hands free eu tot cred ca este un virus , pentru ca defectul nu este mereu acelasi se schimba .
Pot sa resoftez cu Phoenix ?Sau sa folosesc Nemesis Security Suite ?

#16
DarkBoyShow

DarkBoyShow

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 28.12.2010

View PostDoryZ, on 23rd December 2010, 20:47, said:

In urma cu ceva timp am instalat un antivirus pentru symbian si atunci am luat virus , cred . Ce face mai exact telefonul , incearca sa intre pe internet fara sa-i cer asta , intrerup conexiunea si incearca din nou sa intre pe net . Ca sa nu se mai conecteze la internet trebuie sa-i scot bateria .
Nu pot sa conectez telefonul la calculator prin cablu , cand introduc cablu apare pe telefon daca vreau sa fac transfer de date sau sa ma conectez prin PC Suite . Dau pe PC Suite si cere de zeci de ori aceeasi confirmare . Ieri am vrut sa intru in galerie si spunea ca memoria este plina dar cand verificam aveam 100 MB liberi .
Am facut Hard Reset si are aceeasi problema . Nu pot sa duc la garantie  pentru ca este din vina mea , si este specificat in garantie acest aspect .
Ce ma sfatuiti sa fac ?


un prieten de al meu a patit la fel si telefonul a fost resoftat de 6 ori la un service si tot nu a scapat de virus...virusul se numea COMM Warrior si am cautat pe net un COMM Warrior Remove, l-am instalat si dupa iam dat scan si a gasit acest virus pe care la sters. Din cate stiu virusul incearca sa trimita la toti din agenda ta un mesaj care odata deschis iti viruseaza si tie telefonul deci probabil asa la primit tu...daca telefonul nu are symbian nu are nici o problema dar poate virusa la randul lui alte telefoane care au...asa ca mare grija cu retelele Orange si Vodafone...pe Cosmote inca nu am auzit de asa ceva.

Dupa depinde de tine daca vrei sau nu sa-l mai resoftezi...doar trebie sa trimiti aplicatia pe telefon dai Scan sau Run si dupa ce iti gaseste virul sa il stergi si gata nu mai ai treaba

Aici ai CommWarrior Remover
http://handheld.soft...ool-69808.shtml

Si aici un Kaspersky Mobile AntiVirus

http://www.mobilegam...9-s60v3_16.html

Sper ca am fost de ajutor. :peacefingers:

Edited by DarkBoyShow, 28 December 2010 - 16:41.


#17
DoryZ

DoryZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 436
  • Înscris: 03.12.2010
Va multumesc la toti  pentru sfaturi . Sunt sigur ca am avut virus , acum telefonul functioneaza normal dupa ce i-am dat de 6 ori Hard reset si am resoftat  cu Nokia Software Updater .

#18
dexter_cipry

dexter_cipry

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 29.12.2010
te duci frumos la service daca nu te pricepi si til fac baietii mai mult de 30 ron nu-ti vor lua

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate