Semnal Stick Net Digi
Last Updated: Nov 20 2013 00:05, Started by
mateiuli
, Dec 22 2010 14:00
·
0

Posted 06 March 2011 - 14:55

Am probat cu un cablu de alarmă făcut de mine (un fel de UTP cu ecran - adică STP), am cumpărat separat 2 mufe USB - unul mamă și altul tată, am cumpărat 10 metri de cablu de alarmă cu ecran, în interior având 6 fire lițate, 2 fire le-am lăsat pt. cele 2 semnale de date iar celelalte 2 le-am împerecheat câte 2 ca să nu existe căderi de tensiune pe această distanță de 10 metri. Acest cablu îmi merge perfect pe calc. care sunt mai vechi de 5 ani (pt. că au surse cu puteri "adevărate") dar pe calc. mai noi din păcate nu merg la toate, trebuie umblat puțin la placa de bază pt. a putea livra acei 5V la maxim. La ambele calc. o idee mai bună ar fi să existe și un si un HUB USB alimentat separat, cum spune @roccotech unul măcar probat.
Am dat jos calul de 10 metri și am pus unul de 5 metri, am probat pe calc. mai nou și mie îmi merge f. f. bine. Atenție, a se pune un cablu ecranat "shielded", acest ecran să nu facă contact comun cu firul de minus de la aceste mufe. |
Posted 20 November 2013 - 00:05

inteleg ca nu-ti place Vodafone pentru ca costa prea mult... aici era vorba de performanta in raport cu semnalul ...deci , stick de la RDS e moca sau aproape moca dar n-ai semnal decat in zone urbane, la Vodafone platesti dar ai cam tot ce se poate scoate (calitativ) din serviciul respectiv. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users