Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Achiziție boxa portabila sau...

Pareri despre DS 923+? Procesor R...

Samsung Galaxy S10 probleme DNS

Extravalerianic și tiroidita...
 Trigliceride ușor scazute - ...

Problema internet DIGI - zte zxhn...

Suport umbrele 80 - 100 cm

Eroare calculator - Releu bujii O...
 Plane (2023)

Nesimtire si/sau incompetenta?

Physical: 100 (2023)

Este Kaufland și Carefour in...
 The Three-Body Problem

SSD Lenovo este recunoscut doar i...

Identificare eroare centrala

Interpretare vis !
 

problema monitor

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
RobertiNNNho

RobertiNNNho

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 18.06.2010
Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema cu un monitor Philips 170B imi intra singur in meniu se misca singur si mi se blocheaza scrie ceva de genu OSD MAIN CONTROLS LOCKED si e pe mijlocul ecranului si nu pot sa umblu pe desktop etc. :D multumesc frumos

#2
nikeone

nikeone

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,199
  • Înscris: 04.07.2010
Exista un motor de cautare de care a auzit si bunica  ;) (GOOGLE)http://www.fixya.com...d_unlocked_pops
http://www.google.co...&...-8&oe=utf-8

#3
RobertiNNNho

RobertiNNNho

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 18.06.2010
Nikeone akolo caut si eu da nu stiu unde sa ma uit :(( pff ... doamne si acuma face ma exaspereaza X(X(

#4
nikeone

nikeone

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,199
  • Înscris: 04.07.2010
Pai vezi nu are optiuni monitorul?Umbla pe acolo si din cate am citit eu trebuie sa-l setezi tu

Dai un reset sau da-i default pe acolo trebui sa ai si optiunea asta

#5
RobertiNNNho

RobertiNNNho

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 18.06.2010
am dat reset to factory settings si tot asa face :( ... eu cred ca trebuie desfacut si curatat  o fi intrat praf pe la butoane ( orice buton face aceasi comanda :| )

Edited by RobertiNNNho, 21 December 2010 - 13:09.


#6
nikeone

nikeone

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,199
  • Înscris: 04.07.2010
Nu stiu,asteapta pe cineva mai specializat in monitoare.BAFTA

#7
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 64,462
  • Înscris: 15.06.2004
Daca ai probleme cu monitorul posteaza la monitoare altadata. Se muta.

#8
RobertiNNNho

RobertiNNNho

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 18.06.2010
ms oricum bft :D

scuza ma  da am cautat si nu am gasit monitoare si de asta am postat la windows xp ca am mai postat acolo .... nu se mai intampla :D

Edited by RobertiNNNho, 21 December 2010 - 13:17.


#9
starpom

starpom

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,953
  • Înscris: 06.09.2006

View PostRobertiNNNho, on 21st December 2010, 13:16, said:

ms oricum bft :D

scuza ma  da am cautat si nu am gasit monitoare si de asta am postat la windows xp ca am mai postat acolo .... nu se mai intampla :D

monitor bestial, cheama un papa mai ales ca ei acu umbla din case in case cu stropitul de craciun, sa-i dea bine cu agheasma

#10
RobertiNNNho

RobertiNNNho

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 18.06.2010
da ms ce glumet mai esti

#11
pisyk

pisyk

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 09.06.2004
trebuie sa tii apasat butonul de power sau menu 10 sec si iese din demo mode.

#12
RobertiNNNho

RobertiNNNho

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 18.06.2010
am apasat nu merge tot asa patesc  ( stii faza e ca apas orice buton si face aceasi comanda de exemplu : cand apas acolo la volume tot in meniu merge :| )

#13
Un_Nimeni_Celebru

Un_Nimeni_Celebru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 766
  • Înscris: 28.05.2007
ai scurt pe placa de comanda (unde ai butoanele). ori ai apa, ori in timp umiditatea cu praful ti-o fi creat o punte si-ti simuleaza din cand in cand o punte de legatura pe placa. Ia, desfa-l si ridica butoanele de pe placa sa vezi ca nu mai face. curata cu vata si spirt placuta, las-o sa se ususce si da-i drumu asa desfacut, fara sa montezi placuta din spatele butoanelor in pozitie, si vezi daca mai face asa.

#14
RobertiNNNho

RobertiNNNho

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 18.06.2010
ok :D ms pai la asta m-am gandit de la inceput

#15
Un_Nimeni_Celebru

Un_Nimeni_Celebru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 766
  • Înscris: 28.05.2007

View PostRobertiNNNho, on 21st December 2010, 14:10, said:

ok :D ms pai la asta m-am gandit de la inceput
gandesc , deci exist.  :peacefingers:

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate