Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Trenuri MD in Spania

Care a fost cea mai lunga calator...

Cum deschid un folder de la un bu...
 Sameday schimba easybox-ul selectat

Motoras pompa acvariu

Am nevoie de parerea voastra pent...

Poti sa iei somaj cu depozite ban...
 Analiza tehnica

Sumele impuse la stat se regasesc...

Sfat secțiune lemn acoperi&#...

Electronica pentru copii
 Anouk - SACRIFICE

CASS 10% pe dobanda depozite banca?

Criza de generatoare electrice HY...

Montaj semineu pe pardoseala parc...
 

problema monitor

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
RobertiNNNho

RobertiNNNho

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 18.06.2010
Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema cu un monitor Philips 170B imi intra singur in meniu se misca singur si mi se blocheaza scrie ceva de genu OSD MAIN CONTROLS LOCKED si e pe mijlocul ecranului si nu pot sa umblu pe desktop etc. :D multumesc frumos

#2
nikeone

nikeone

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,199
  • Înscris: 04.07.2010
Exista un motor de cautare de care a auzit si bunica  ;) (GOOGLE)http://www.fixya.com...d_unlocked_pops
http://www.google.co...&...-8&oe=utf-8

#3
RobertiNNNho

RobertiNNNho

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 18.06.2010
Nikeone akolo caut si eu da nu stiu unde sa ma uit :(( pff ... doamne si acuma face ma exaspereaza X(X(

#4
nikeone

nikeone

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,199
  • Înscris: 04.07.2010
Pai vezi nu are optiuni monitorul?Umbla pe acolo si din cate am citit eu trebuie sa-l setezi tu

Dai un reset sau da-i default pe acolo trebui sa ai si optiunea asta

#5
RobertiNNNho

RobertiNNNho

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 18.06.2010
am dat reset to factory settings si tot asa face :( ... eu cred ca trebuie desfacut si curatat  o fi intrat praf pe la butoane ( orice buton face aceasi comanda :| )

Edited by RobertiNNNho, 21 December 2010 - 13:09.


#6
nikeone

nikeone

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,199
  • Înscris: 04.07.2010
Nu stiu,asteapta pe cineva mai specializat in monitoare.BAFTA

#7
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,987
  • Înscris: 15.06.2004
Daca ai probleme cu monitorul posteaza la monitoare altadata. Se muta.

#8
RobertiNNNho

RobertiNNNho

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 18.06.2010
ms oricum bft :D

scuza ma  da am cautat si nu am gasit monitoare si de asta am postat la windows xp ca am mai postat acolo .... nu se mai intampla :D

Edited by RobertiNNNho, 21 December 2010 - 13:17.


#9
starpom

starpom

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,953
  • Înscris: 06.09.2006

View PostRobertiNNNho, on 21st December 2010, 13:16, said:

ms oricum bft :D

scuza ma  da am cautat si nu am gasit monitoare si de asta am postat la windows xp ca am mai postat acolo .... nu se mai intampla :D

monitor bestial, cheama un papa mai ales ca ei acu umbla din case in case cu stropitul de craciun, sa-i dea bine cu agheasma

#10
RobertiNNNho

RobertiNNNho

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 18.06.2010
da ms ce glumet mai esti

#11
pisyk

pisyk

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 09.06.2004
trebuie sa tii apasat butonul de power sau menu 10 sec si iese din demo mode.

#12
RobertiNNNho

RobertiNNNho

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 18.06.2010
am apasat nu merge tot asa patesc  ( stii faza e ca apas orice buton si face aceasi comanda de exemplu : cand apas acolo la volume tot in meniu merge :| )

#13
Un_Nimeni_Celebru

Un_Nimeni_Celebru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 766
  • Înscris: 28.05.2007
ai scurt pe placa de comanda (unde ai butoanele). ori ai apa, ori in timp umiditatea cu praful ti-o fi creat o punte si-ti simuleaza din cand in cand o punte de legatura pe placa. Ia, desfa-l si ridica butoanele de pe placa sa vezi ca nu mai face. curata cu vata si spirt placuta, las-o sa se ususce si da-i drumu asa desfacut, fara sa montezi placuta din spatele butoanelor in pozitie, si vezi daca mai face asa.

#14
RobertiNNNho

RobertiNNNho

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 18.06.2010
ok :D ms pai la asta m-am gandit de la inceput

#15
Un_Nimeni_Celebru

Un_Nimeni_Celebru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 766
  • Înscris: 28.05.2007

View PostRobertiNNNho, on 21st December 2010, 14:10, said:

ok :D ms pai la asta m-am gandit de la inceput
gandesc , deci exist.  :peacefingers:

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate