forma minimizata a unui program
Last Updated: Dec 21 2010 19:39, Started by
cr33p3r1991
, Dec 19 2010 20:23
·
0

Posted 19 December 2010 - 20:23

Am o aplicatie in visual basic si vreau cand las aplicatia in bara sa pun ceva butoane gen windows media player cand este lasat in bara(cum are play,stop s.a.m.d.)
Ma poate ajuta cineva? |
Posted 20 December 2010 - 00:31

Ce anume intelegi prin "lasat in bara"? Si care "bara" sau care parte a ei? Partea in care iti apar "ferestrele aplicatiilor deschise" sau notification area (zona aia de langa ceas)?
La mine, cel putin, Windows MEdia Player, minimizat sau nu, nu-mi afiseaza nici un buton de play, stop etc in meniul contextual. Anyway, da-i o cautare dupa "vb6 notifyicon menu" ... poate te ajuta. |
Posted 20 December 2010 - 14:12

Cand lasi aplicatia in bara, ma refer la ce apare in taskbar langa start(aplicatiile deschise). La windows media player apare dar trebuie sa ai selectata optiunea de windows media player in taskbar.
Nu prea ma ajuta notifyicon menu din ce am citit pe google. Sa iau un exemplu mai concret: cand minimizezi mozilla Firefox sau orice alt browser jos in dreapta la start daca aveti windows xp sau vista apare scrisa pagina pe care sunteti intrat. In loc de acel scris eu vreau sa pun 2 butoane. |
Posted 20 December 2010 - 20:17

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users