![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
ASUS RT-N56U
Last Updated: May 13 2023 23:21, Started by
Luchian
, Dec 16 2010 12:16
·
4

Posted 16 December 2010 - 12:16

==== ADM Edit ===
Asus RT-N56U merge cel mai bine si are NAT Hardware pe PPPoE (RDS) in firmware Padavan. Fimware VECHI Padavan poate fi gasiti aici Firmware nou poate fi descarcat de aici. Google Drive ( Asus RT-N56U) Exista mai multe builduri, dar in general versiunea Base este perfecta pentru majoritatea utilizatorilor. Vedeti diferentele dintre variantele de firmware Padavan. Un articol despre Asus RT-N56U Padavan. =============== Daca deodata nu mai merg porturile LAN, dar merge internetul cand va conectati pe WIFI, atunci un cip s-a ars. Vestea buna este ca aparent acesta poate fi ocolit. Vedeti postul de aici =============== Astazi am facut comanda la acest router ![]() Promite multe, dar ramane sa vad ce e de el dupa ce il primesc. ![]() Caracteristici: Dual-band - Simultaneous 2.4GHz and 5GHz Gigabit Internet Powerful Online Multitasking at up to 300,000 Data Sessions Ai Radar Optimized and Reliable Wireless Coverage Multi-Function Twin USB Ports 2 x internal antenna for 2.4GHz application with 3.8dBi gain 3 x internal antenna for 5GHz application with 5.1dBi gain Review Asus RT-n56u Attached Files
Edited by Adm, 05 March 2022 - 09:52.
|
Posted 16 December 2010 - 12:36

Mai inainte l-am observat si eu pe net :lol:
Ii foarte misto, designul este atragator. Totusi, eu am net de la ISP 700kb/s maxim download, deci nu vad rostul unui router asa performant. Am un EDIMAX BR 6204-WG, care mi-i destul de folositor. Felicitari pt achizitia ta, sa il folosesti sanatos! :) Edited by Kain_12, 16 December 2010 - 12:37. |
Posted 17 December 2010 - 16:06

Cateva poze facute la meniu.
Made in Taiwan, si a venit cu inca 2 adaptoare la reteaua de 220v (pentru Australia si UK) Attached Files |
Posted 17 December 2010 - 17:14

Incep problemele :coolspeak:
Astia au uitat sa buna butonu de conectare sau deconectare la PPoE :thumbdown: Nu stiu cum sa-l conectez la net :confuzzled: Attached Files |
Posted 17 December 2010 - 17:47

Greseala mea :naughty:
Imi cerea sa scot alimentarea routerului pentru 2 min. (resetul nu era suficient) si am dat si de butonu de conectare sau deconectare :lol: Am conectat un HDD de 1TB la portul USB formatat NTFS si il vede pe tot, prin ftp-ul routerului :thumbup: Sunt conectat pe 100Mb acu cu routeru, ca atat stie placa de retea din PC. Attached FilesEdited by Luchian, 17 December 2010 - 18:10. |
Posted 29 December 2010 - 11:30

Am routerul de 2 saptamani.Am o mica nelamurire: laptopul meu cu placa de retea cu a,b,g vede si se conecteaza doar la conexiunea pe banda de 5 Ghz. Am incercat sa conectez un alt laptop cu draft n si un smartphone si ele vad doar conexiunea de 2.4 Ghz.Mentionez ca fiecare conexiune are un SSID (nume) diferit. Intrebarea este de ce latpopul meu nu vede conexiunea la 2.4 Ghz....si se conecteaza la cea de 5 Ghz cu o placa de retea necompatibila cu aceasta frecventa.
|
Posted 30 December 2010 - 06:07

Am routerul de 2 saptamani.Am o mica nelamurire: laptopul meu cu placa de retea cu a,b,g vede si se conecteaza doar la conexiunea pe banda de 5 Ghz. Am incercat sa conectez un alt laptop cu draft n si un smartphone si ele vad doar conexiunea de 2.4 Ghz.Mentionez ca fiecare conexiune are un SSID (nume) diferit. Intrebarea este de ce latpopul meu nu vede conexiunea la 2.4 Ghz....si se conecteaza la cea de 5 Ghz cu o placa de retea necompatibila cu aceasta frecventa. Eu am placa Intel PRO/Wireless 3945ABG in laptop, care se pare ca stie dual band, dar nu ma pot conecta la router decat pe 2,4 GHz. Edited by Luchian, 30 December 2010 - 06:09. |
Posted 30 December 2010 - 09:01

Posted 31 December 2010 - 03:00

Routeru stie A si N pe 5 GHz ;)
Insa la mine era setat la 5GHz doar sa accepte doar norma N, da acu l-am pus pe Auto, deci mere cu A si N pe 5GHz., si acu s-a conectat laptopu. :D |
|
Posted 31 December 2010 - 18:46

Am un D-Link 655. Merita sa-l schimb pentru acest Asus?
|
Posted 04 January 2011 - 02:15

Posted 18 January 2011 - 09:51

Astazi am facut comanda la acest router :coolspeak: , si fiind un model recent aparut pe piata, am zis ca trebuie sa fie mai performant decat Netgear WNDR3700, Asus RT-N16, sau Linksys E3000. Promite multe, dar ramane sa vad ce e de el dupa ce il primesc. :rolleyes: Caracteristici: Dual-band - Simultaneous 2.4GHz and 5GHz Gigabit Internet Powerful Online Multitasking at up to 300,000 Data Sessions Ai Radar Optimized and Reliable Wireless Coverage Multi-Function Twin USB Ports 2 x internal antenna for 2.4GHz application with 3.8dBi gain 3 x internal antenna for 5GHz application with 5.1dBi gain
Am routerul de 2 saptamani.Am o mica nelamurire: laptopul meu cu placa de retea cu a,b,g vede si se conecteaza doar la conexiunea pe banda de 5 Ghz. Am incercat sa conectez un alt laptop cu draft n si un smartphone si ele vad doar conexiunea de 2.4 Ghz.Mentionez ca fiecare conexiune are un SSID (nume) diferit. Intrebarea este de ce latpopul meu nu vede conexiunea la 2.4 Ghz....si se conecteaza la cea de 5 Ghz cu o placa de retea necompatibila cu aceasta frecventa. Puteti sa-mi spuneti si mie de unde ati luat routerul Asus RT-N56U ? Vreau si eu sa-mi iau unul si in America e 130 dolari si la emag este 700 lei. Mi se pare bataie de joc ce fac astia de la emag. In alta ordine de idei, cum merge ? Sunteti multumiti ? Ati incercat cumva si streamingul de fisiere video si audio ? |
Posted 18 January 2011 - 12:50

De la eMAG :) dar acu parca e 740 lei (a fost, acu e 700), poate tin de pret baietii ca nu vinde nimeni in RO in afara de ei....
Sunt multumit de el. Nu s-a blocat deloc, am descarcat cu 10MB/sec ca atat am tava de net de la RDS. Nu prea functioneaza ftp-ul, daca pun un stick USB sau hdd extern, dar oricum nu sunt curios de porturile USB. Pare limitat in ceea ce priveste setarile din cauza softului de 2 lei, dar speram sa faca DD-WRT ptr. el. Edited by Luchian, 18 January 2011 - 12:53. |
Posted 29 March 2011 - 13:28

|
Posted 30 March 2011 - 08:50

Nu cumparati acesti router pana nu apare un firmware alternativ. Desi are o configuratie hardware buna FW ASUS promit multe si vin cu o gramada de probleme.
M-am chinuit cu firmware-ul original al rt-n16-ului doua zile la rand incercand sa il configurez de la distanta pentru un amic din state. Era varza, dupa cateva minute de utilizare orice calc din retea nu isi mai putea lua ip. Am facut downgrade si upgrade de l-am ametit total. Pana la urma l-a returnat. Unitatea mea am flashuit-o imediat ce am scos-o din cutie. Nu am avut probleme cu dd-wrt. Acum astept cu nerabdare update-ul la ultimul driver wireless de la broadcom, se pare ca in sfarsit brainslayer a decis sa il introduca in noile svn-uri. Daca nu ai nevoie de 5Ghz ia un RT-N16, deja este un produs matur cu o configuratie hardware destul buna. |
Posted 14 April 2011 - 13:33

Am si eu de ieri acest ruter, a mers foarte usor de configurat, problema mea e alta. Am incercat sa conectez un mediaplayer (Cinematube) la el cu ajutorul adaptorului wireless care a venit odata cu playerul dar nu am reusit intrucat acesta (playerul) nu vede niciuna din SSID-urile ruterului, nici cea de 2.4 nici cea de 5. Merge in schimb conectat prin cablu. Am crezut initial ca e o problema de adaptor dar adaptorul conectat la un PC vede ruterul la 2.4. Are cineva idee ce s-ar putea face, daca as putea rezolva treaba asta cumva sau poate in momentul in care va exista suport dd-wrt va functiona ? Pana acum am folosit un Linksys WRT54GL si a functionat perfect doar ca viteza era cam mica.
Motivul pt care am achizitionat ruterul a fost tocmai asta, viteza mult mai mare la rularea materialelor la viteza mai mare pe mediaplayer. |
Posted 16 April 2011 - 21:44

printscreen cu setarile wireless de pe router. mie imi suna a o configurare necorespunzatoare.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users