Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Honor 8x sau Mate 20 lite?

Sfat achizitie auto drum lung (ex...

camuflajul - un mecanism lamarkia...

B&B Collection tepari
 ce masina de teren sa imi iau?

Te fac sporturile (baschet, handb...

Program mentenanta flota auto

Aquarela
 Influentarea analizelor

ACHIZITIE TV LED

Baterii externe (powerbank)

vaselina alba bormasini
 Centrala electrica + Puffer

Cine este de vina? (accident ruti...

Gard comun

Achizitie telefon 600 lei
 

ASUS RT-N56U

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
684 replies to this topic

#1
Luchian

Luchian

    Junior

  • Grup: Validating
  • Posts: 335
  • Înscris: 19.02.2004
==== ADM Edit ===

Asus RT-N56U merge cel mai bine si are NAT Hardware pe PPPoE (RDS) in firmware Padavan.

Fimware Padavan poate fi gasiti aici

Exista mai multe builduri, dar in general versiunea Base este perfecta pentru majoritatea utilizatorilor.
Vedeti diferentele dintre variantele de firmware Padavan.

Un articol despre Asus RT-N56U Padavan.

===============
Daca deodata nu mai merg porturile LAN, dar merge internetul cand va conectati pe WIFI, atunci un cip s-a ars.
Vestea buna este ca aparent acesta poate fi ocolit. Vedeti postul de aici

===============


Astazi am facut comanda la acest router  Posted Image , si fiind un model recent aparut pe piata, am zis ca trebuie sa fie mai performant decat Netgear WNDR3700, Asus RT-N16, sau Linksys E3000.
Promite multe, dar ramane sa vad ce e de el dupa ce il primesc. Posted Image


Caracteristici:

Dual-band - Simultaneous 2.4GHz and 5GHz
Gigabit Internet
Powerful Online Multitasking at up to 300,000 Data Sessions
Ai Radar Optimized and Reliable Wireless Coverage
Multi-Function Twin USB Ports

2 x internal antenna for 2.4GHz application with 3.8dBi gain
3 x internal antenna for 5GHz application with 5.1dBi gain

Review Asus RT-n56u

Attached Files



#2
Kain_12

Kain_12

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,957
  • Înscris: 25.11.2009
Mai inainte l-am observat si eu pe net :lol:

Ii foarte misto, designul este atragator. Totusi, eu am net de la ISP 700kb/s maxim download, deci nu vad rostul unui router asa performant. Am un EDIMAX BR 6204-WG, care mi-i destul de folositor. Felicitari pt achizitia ta, sa il folosesti sanatos! :)

Edited by Kain_12, 16 December 2010 - 12:37.


#3
Luchian

Luchian

    Junior

  • Grup: Validating
  • Posts: 335
  • Înscris: 19.02.2004
Cateva poze facute la meniu.
Made in Taiwan, si a venit cu inca 2 adaptoare la reteaua de 220v (pentru Australia si UK)

Attached Files

  • Attached File  1.JPG   102.24K   236 downloads
  • Attached File  2.JPG   113.38K   205 downloads
  • Attached File  3.JPG   77.57K   184 downloads
  • Attached File  4.JPG   62.64K   165 downloads
  • Attached File  5.JPG   87.25K   170 downloads


#4
Luchian

Luchian

    Junior

  • Grup: Validating
  • Posts: 335
  • Înscris: 19.02.2004
Incep problemele  :coolspeak:

Astia au uitat sa buna butonu de conectare sau deconectare la PPoE  :thumbdown:
Nu stiu cum sa-l conectez la net  :confuzzled:

Attached Files

  • Attached File  a.JPG   92.84K   158 downloads
  • Attached File  b.JPG   207.51K   145 downloads
  • Attached File  c.JPG   144.29K   140 downloads
  • Attached File  test.JPG   22.83K   148 downloads
  • Attached File  conect.JPG   81.3K   153 downloads


#5
Luchian

Luchian

    Junior

  • Grup: Validating
  • Posts: 335
  • Înscris: 19.02.2004
Greseala mea  :naughty:

Imi cerea sa scot alimentarea routerului pentru 2 min. (resetul nu era suficient) si am dat si de butonu de conectare sau deconectare  :lol:

Am conectat un HDD de 1TB la portul USB formatat NTFS si il vede pe tot, prin ftp-ul routerului  :thumbup:

Sunt conectat pe 100Mb acu cu routeru, ca atat stie placa de retea din PC.

Attached Files


Edited by Luchian, 17 December 2010 - 18:10.


#6
spokye

spokye

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 02.09.2006
Am routerul de 2 saptamani.Am o mica nelamurire: laptopul meu cu placa de retea cu a,b,g vede si se conecteaza doar la conexiunea pe banda de 5 Ghz. Am incercat sa conectez un alt laptop cu draft n si un smartphone si ele vad doar conexiunea de 2.4 Ghz.Mentionez ca fiecare conexiune are un SSID (nume) diferit. Intrebarea este de ce latpopul meu nu vede conexiunea la 2.4 Ghz....si se conecteaza la cea de 5 Ghz cu o placa de retea necompatibila cu aceasta frecventa.

#7
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,185
  • Înscris: 08.12.2008
despre ce adaptoare ii vorba. modelele exacte

#8
Luchian

Luchian

    Junior

  • Grup: Validating
  • Posts: 335
  • Înscris: 19.02.2004

View Postspokye, on 29th December 2010, 14:00, said:

Am routerul de 2 saptamani.Am o mica nelamurire: laptopul meu cu placa de retea cu a,b,g vede si se conecteaza doar la conexiunea pe banda de 5 Ghz. Am incercat sa conectez un alt laptop cu draft n si un smartphone si ele vad doar conexiunea de 2.4 Ghz.Mentionez ca fiecare conexiune are un SSID (nume) diferit. Intrebarea este de ce latpopul meu nu vede conexiunea la 2.4 Ghz....si se conecteaza la cea de 5 Ghz cu o placa de retea necompatibila cu aceasta frecventa.

Eu am placa Intel PRO/Wireless 3945ABG in laptop, care se pare ca stie dual band, dar nu ma pot conecta la router decat pe 2,4 GHz.

Edited by Luchian, 30 December 2010 - 06:09.


#9
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,185
  • Înscris: 08.12.2008

View PostLuchian, on 30th December 2010, 06:07, said:



da deoarece placa stie de 5Ghz doar in standardul A  si nu 5Ghz in N band cum stie RT-N56U

Edited by carmenclara1, 30 December 2010 - 09:04.


#10
Luchian

Luchian

    Junior

  • Grup: Validating
  • Posts: 335
  • Înscris: 19.02.2004
Routeru stie A si N pe 5 GHz  ;)

Insa la mine era setat la 5GHz doar sa accepte doar norma N, da acu l-am pus pe Auto, deci mere cu A si N pe 5GHz., si acu s-a conectat laptopu.  :D

#11
_darthmaul

_darthmaul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 757
  • Înscris: 03.02.2008
Am un D-Link 655. Merita sa-l schimb pentru acest Asus?

#12
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,185
  • Înscris: 08.12.2008

View Post_darthmaul, on 31st December 2010, 18:46, said:



sincer daca nu ai probleme ramai la dlink. nu merita investitia decat in cazuri rare gen crowded environment

Edited by carmenclara1, 04 January 2011 - 02:17.


#13
MihaiNicanor

MihaiNicanor

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 08.03.2005

View PostLuchian, on 16th December 2010, 12:16, said:

Astazi am facut comanda la acest router  :coolspeak: , si fiind un model recent aparut pe piata, am zis ca trebuie sa fie mai performant decat Netgear WNDR3700, Asus RT-N16, sau Linksys E3000.
Promite multe, dar ramane sa vad ce e de el dupa ce il primesc. :rolleyes:


Caracteristici:

Dual-band - Simultaneous 2.4GHz and 5GHz
Gigabit Internet
Powerful Online Multitasking at up to 300,000 Data Sessions
Ai Radar Optimized and Reliable Wireless Coverage
Multi-Function Twin USB Ports

2 x internal antenna for 2.4GHz application with 3.8dBi gain
3 x internal antenna for 5GHz application with 5.1dBi gain


View Postspokye, on 29th December 2010, 11:30, said:

Am routerul de 2 saptamani.Am o mica nelamurire: laptopul meu cu placa de retea cu a,b,g vede si se conecteaza doar la conexiunea pe banda de 5 Ghz. Am incercat sa conectez un alt laptop cu draft n si un smartphone si ele vad doar conexiunea de 2.4 Ghz.Mentionez ca fiecare conexiune are un SSID (nume) diferit. Intrebarea este de ce latpopul meu nu vede conexiunea la 2.4 Ghz....si se conecteaza la cea de 5 Ghz cu o placa de retea necompatibila cu aceasta frecventa.


Puteti sa-mi spuneti si mie de unde ati luat routerul Asus RT-N56U ?
Vreau si eu sa-mi iau unul si in America e 130 dolari si la emag este 700 lei. Mi se pare bataie de joc ce fac astia de la emag.
In alta ordine de idei, cum merge ? Sunteti multumiti ?
Ati incercat cumva si streamingul de fisiere video si audio ?

#14
Luchian

Luchian

    Junior

  • Grup: Validating
  • Posts: 335
  • Înscris: 19.02.2004
De la eMAG  :)  dar acu parca e 740 lei (a fost, acu e 700), poate tin de pret baietii ca nu vinde nimeni in RO in afara de ei....
Sunt multumit de el. Nu s-a blocat deloc, am descarcat cu 10MB/sec ca atat am tava de net de la RDS.
Nu prea functioneaza ftp-ul, daca pun un stick USB sau hdd extern, dar oricum nu sunt curios de porturile USB.
Pare limitat in ceea ce priveste setarile din cauza softului de 2 lei, dar speram sa faca DD-WRT ptr. el.

Edited by Luchian, 18 January 2011 - 12:53.


#15
Luchian

Luchian

    Junior

  • Grup: Validating
  • Posts: 335
  • Înscris: 19.02.2004
http://www.smallnetb...router-reviewed

Edited by Luchian, 29 March 2011 - 13:29.


#16
bardu

bardu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,060
  • Înscris: 09.05.2007
Nu cumparati acesti router pana nu apare un firmware alternativ. Desi are o configuratie hardware buna FW ASUS promit multe si vin cu o gramada de probleme.
M-am chinuit cu firmware-ul original al rt-n16-ului doua zile la rand incercand sa il configurez de la distanta pentru un amic din state. Era varza, dupa cateva minute de utilizare orice calc din retea nu isi mai putea lua ip. Am facut downgrade si upgrade de l-am ametit total. Pana la urma l-a returnat.
Unitatea mea am flashuit-o imediat ce am scos-o din cutie. Nu am avut probleme cu dd-wrt. Acum astept cu nerabdare update-ul la ultimul driver wireless de la broadcom, se pare ca in sfarsit brainslayer a decis sa il introduca in noile svn-uri.

Daca nu ai nevoie de 5Ghz ia un RT-N16, deja este un produs matur cu o configuratie hardware destul buna.

#17
cris_balan

cris_balan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 619
  • Înscris: 22.06.2006
Am si eu de ieri acest ruter, a mers foarte usor de configurat, problema mea e alta. Am incercat sa conectez un mediaplayer (Cinematube) la el cu ajutorul adaptorului wireless care a venit odata cu playerul dar nu am reusit intrucat acesta (playerul) nu vede niciuna din SSID-urile ruterului, nici cea de 2.4 nici cea de 5. Merge in schimb conectat prin cablu. Am crezut initial ca e o problema de adaptor dar adaptorul conectat la un PC vede ruterul la 2.4.  Are cineva idee ce s-ar putea face, daca as putea rezolva treaba asta cumva sau poate in momentul in care va exista suport dd-wrt va functiona ? Pana acum am folosit un Linksys WRT54GL si a functionat perfect doar ca viteza era cam mica.
Motivul pt care am achizitionat ruterul a fost tocmai asta, viteza mult mai mare la rularea materialelor la viteza mai mare pe mediaplayer.

#18
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,185
  • Înscris: 08.12.2008
printscreen cu setarile wireless de pe router. mie imi suna a o configurare necorespunzatoare.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale, astfel încat vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate