![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
cum pot reseta cip imprimanta
Last Updated: Nov 29 2005 17:00, Started by
papill
, Aug 17 2005 18:47
·
0

Posted 17 August 2005 - 18:47

salut i-mi poate spune cineva cum pot reseta cipul la cartusul unei imprimante epson stilus 3200 cx
|
Posted 26 September 2005 - 17:22

papill, on Aug 17 2005, 18:47, said: salut i-mi poate spune cineva cum pot reseta cipul la cartusul unei imprimante epson stilus 3200 cx ai gasit vre`o solutie? Am gasit pe net un program pt resetat.. s`a vorbit pe forum anu trecut! Oricum.. mie nu`mi merge ![]() Pt resetat este un dispozitiv.. costa in jur de 500.000 sau se poate reseta la Firmele de profil.. care se ocupa cu refilarea cartuselor (asa am facut eu pana acu) PS: Am si eu Epson CX3200 de vreo 3 ani.. si`s multumit de ea ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users