Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Radio care se incinge

problema -amplificator cu tranzis...

Retragere bani din cont inainte d...

Plata cu cardu si bacsisu
 Primire bani din Danemarca prin N...

Alerta securitate Fedora Linux 40...

Problemuțe sistem audio ma&#...

Renovare balcon
 installation has failed there was...

Montura polara.....

Sfat inchiriere locuinta unei per...

Sursa stereo -> amplif mono
 Dan Blondu vs. Marian Piciu

Side - Antalya

Nume fetita - international dar c...

A fost lansat MX Linux 23.3
 

RDS Tel

- - - - -
  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#1
Garfield

Garfield

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,200
  • Înscris: 20.11.2004
daca iau modemul si-l duc in alta locatie si-l leg la cablul tv de la rds, va merge telefonia ?

#2
Grogu

Grogu

    Humble Homo Sapiens

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,668
  • Înscris: 11.09.2002
DA...si internetul va merge ...este vorba de IP-uri...cablul TV iti da doar acces la retea ...nu ii ca la romtelecom...

#3
zuppy

zuppy

    elbonian

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,248
  • Înscris: 12.10.2002
oare nu e mai simplu sa suni la rds ?

#4
Garfield

Garfield

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,200
  • Înscris: 20.11.2004

zuppy, on Aug 17 2005, 20:34, said:

oare nu e mai simplu sa suni la rds ?

<{POST_SNAPBACK}>

nu.

intrebam doar ca sa stiu daca ma duc cu modemul la un prieten, daca il pot folosi ;)

#5
ANTENA

ANTENA

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 823
  • Înscris: 08.01.2004
Daca pui IP-ul care l-ai primit de la RDS pe placa de retea a prietenului, va merge.

#6
savone

savone

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 13.08.2005
Depinde si de protocolul de conectare in orasul prietenului ;)

#7
IP-XCENTRIC

IP-XCENTRIC

    pResident Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,631
  • Înscris: 13.03.2004

savone, on Aug 17 2005, 21:58, said:

Depinde si de protocolul de conectare in orasul prietenului ;)

<{POST_SNAPBACK}>


teoretic,daca plec cu modemul in alt oras care are RDS, il pot folosi si pt internet si pt telefonat?

Edited by IP-XCENTRIC, 17 August 2005 - 21:46.


#8
Grogu

Grogu

    Humble Homo Sapiens

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,668
  • Înscris: 11.09.2002

IP-XCENTRIC, on Aug 17 2005, 21:46, said:

teoretic,daca plec cu modemul in alt oras care are RDS, il pot folosi si pt internet si pt telefonat?

<{POST_SNAPBACK}>



Da..ii ca un fel de sim gsm .

#9
IP-XCENTRIC

IP-XCENTRIC

    pResident Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,631
  • Înscris: 13.03.2004
si trebuie doar sa-l leg la cablul tv si gata?totul e ready pt net?

#10
adc2129

adc2129

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 216
  • Înscris: 21.02.2004
netu nu merge pe alt calc decat daca iei si pl de retea dupa tine (mac) - testat
telu merge oriunde

#11
IP-XCENTRIC

IP-XCENTRIC

    pResident Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,631
  • Înscris: 13.03.2004
multumesc tuturor de raspunsuri  :worthy:

#12
zuppy

zuppy

    elbonian

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,248
  • Înscris: 12.10.2002
au aveam la un moment dat 2 calculatoare si mergea de pe ambele placi de retea.

#13
Grogu

Grogu

    Humble Homo Sapiens

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,668
  • Înscris: 11.09.2002

adc2129, on Aug 17 2005, 22:28, said:

netu nu merge pe alt calc decat daca iei si pl de retea dupa tine (mac) - testat
telu merge oriunde

<{POST_SNAPBACK}>



pai pe USB ce are?

#14
Garfield

Garfield

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,200
  • Înscris: 20.11.2004

George_Catean, on Aug 17 2005, 23:02, said:

Da..ii ca un fel de sim gsm .

<{POST_SNAPBACK}>

dar gateway-ul lor (sau ce-o mai fi pe acolo) nu-si da seama ca modemul nu e din partea respectiva a retelei ?  :huh:

#15
zuppy

zuppy

    elbonian

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,248
  • Înscris: 12.10.2002
teoretic da, practic ... vorbim de rds ;)
deci, depinde de noroc.

#16
horia.popescu

horia.popescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,078
  • Înscris: 21.06.2005
Va cam pripiti..
Teoretic NU va merge decat daca prietenul are si el abonament la rdsnet. In caz contrar, pe cablul lui TV nu ajunge semnal internet deoarece nu este scos filtrul care il opreste si care se afla in tablourile rds de pe scara blocului. Eu sunt de parere ca nu va merge.

Nu stiu cum e la rds, dar la astral mac-ul nu conteaza.

#17
IP-XCENTRIC

IP-XCENTRIC

    pResident Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,631
  • Înscris: 13.03.2004
Am vorbit la RDS(021.30.10.878)si mi-au zis ca nu poti pleca cu modemul in provincie,citez:"acolo sunt alte servere".

#18
bogro

bogro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 555
  • Înscris: 28.04.2004

IP-XCENTRIC, on Sep 2 2005, 09:31, said:

Am vorbit la RDS(021.30.10.878)si mi-au zis ca nu poti pleca cu modemul in provincie,citez:"acolo sunt alte servere".

<{POST_SNAPBACK}>


un raspuns dat de un profesionist!!! :death:

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate