Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Rename SQL column

Achiziționare tuner TV !

Din ce este facuta terasa asta?

Cum accesez site-ul CNAS ?
 Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...
 Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 

Universul s-a creat din nimic

- - - - -
  • Please log in to reply
333 replies to this topic

#307
sonen

sonen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 25.03.2012

View Postageofdark, on 11th December 2010, 21:31, said:

Ultima teorie: Universul s-a creat din nimic

Cercetătorii Universității din Michigan au calculat cum dintr-un singur electron, pot fi produse câteva sute de particule noi.

Cercetătorii Universității din Michigan, au emis o nouă teorie referitor la crearea Universului, pe baza unor determinări experimentale, scrie publicația online DailyGalaxy, citată de ziare.com.

Pentru a demostra această nouă teorie, specialiștii au folosit un laser de intensitate înaltă precum și un accelerator de particule, pentru "a crea ceva din nimic".

Igor Sokolov, specialist în cadrul Laboratorului de știinte spațiale, împreuna cu colegii francezi conduși de profesorul Gerard Mourou, director și fondator al Centrului de stiinta pentru laseri ultrarapizi, din Franța, au calculat cum dintr-un singur electron, pot fi produse câteva sute de particule noi.

Ei au precizat: "noi credem ca acest lucru se intampla si in Univers, in cazul pulsarilor și a stelelor neutronice". Astfel, ei încearcă să demonstreze anumite premise false ale teoriei relativității a lui Einstein, declarând că: "vidul este de fapt o combinație de materie și antimaterie având o anumită densitate de particule, iar noi nu putem percepe aceste particule și antiparticule prin efecte observabile pentru că se anulează reciproc".


http://www.realitate...mic_781857.html

Lumea stintifica daca mai continua sa creada in teoria Big Bang ,incep deja sa cred ca toti SUNT INGUSTI LA MINTE! universul nu are cum sa aiba un inceput  de cand s-a nascut pt ca daca ar avea un inceput , ar exista altceva inainte de acel inceput de care nici un om de stinta nu poate vorbi pt ca nu are cunostinte in sensul asta...OAMENII DE STIINTA AR TREBUI SA CAUTE ADEVARUL SI NUMAI ADEVARUL NU SA FACA DIN TEORIA BIG BANG O RELIGIE.

View PostCelest, on 4th January 2011, 19:55, said:

vasile, nu gandesti. Deloc. Iar Krauss are dreptate, din nimicul care esti, continua sa se scurga ineptii.

Deci:
-la treaba cu nimicul nu mai comentez, ca vad ca ti-a cerut Topcatbv sa argumentezi si ai dat-o in balarii. Firesc, din moment ce aberai pana la punctul ala.
-ateii nu pot fi fundamentalisti, pentru motive atat de simple incat nu pierd timpul sa ti le explic (doctrina lipsa, ideologie idem, etc) => aberezi
-cand o sa ajung sa bag in seama un rahat de carte, perpetuat din gura in gura si procesat de biserica cu ce le convine si ce nu, inseamna ca nu mai am mult. Pana atunci insa, nu dau 2 bani pe ea si nu pot decat sa te compatimesc ca o iei ad literam.
-n-am nevoie sa-ti raspund dar ma amuz copios cand vad cum te zvarcolesti :D

Te numeri printre putinii oameni de pe acest forum in care eu  ma regasesc..

#308
wide

wide

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,292
  • Înscris: 08.02.2012
tot ce se afla in universul asta provine din dimensiuni paralele! am fost "alimentati" cu materie prin intermediul gaurilor negre si tot ele iau o parte din aceasta materie si o trimit mai departe in alte dimensiuni ........

in timp ce intr-o dimensiune paralela cu a noastra a aparut pentru prima oara o gaura neagra ca urmare a exploziei unei supernove, in a noastra a aparut pentru prima oara o gaura alba sau asa zisul big bang! inca mai apar in univers gauri albe care ne alimenteaza universul cu materie

legile universului nostru nu permit ca ceva sa fie creat din nimic! e=mc2


sau ar mai fi o varianta in care intr-un univers paralel sau mai multe ar exista o sursa foarte mare de energie in stare pura ce creaza aceasta materie

Edited by wide, 25 March 2012 - 19:18.


#309
NASTYPRIMUL

NASTYPRIMUL

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,605
  • Înscris: 20.09.2008
Am citit de curind despre acea energie din mediu. Vreo 5 kw /cm 3, sau pe acolo. Puterea disponibila. Tesla stia de ea, dar s-a tinut totul secret.
Deci nu ar avea legatura cu energia venita de la Soare, de cam 700 w/m2.

Nu sint sceptic cu aceasta energie disponibila. Fiindca tocmai se vorbeste de energia neagra. Si materie neagra.
Ce ma intriga, cum s-a putut mentine acest secret.
Eu mai sint de parerea ca atunci cind mai multi gindesc la acelasi aspect al vietii, se produce un boom in acel domeniu. Chiar daca nu cunosc toti fenomenul, trebuie directionati oamenii da gindeasca intens ptr a ne rezolva problemele.
Concluzia...universul nu s-a creat din nimic.

#310
Dany noob

Dany noob

    Bad Robot

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,600
  • Înscris: 14.06.2007
Eu nu cunosc fizica foarte bine dar Biblia am citit-o (waste of time).Chiar daca am stiut ca Biblia a fost transmisa din vorba in vorba si Biserica a "retusat" forma ei finala dupa preferintele ei , am zis sa o citesc pentru a fi in cunostinta de cauza a lucrurilor pe care le pretind cei religiosi.

Ca orice om rational am avut si eu intrebari existentiale.Momentan tind sa fiu "ateu" , desi sincer nu ma incanta denumirea , mai mult imi pare a fi o "catalogare" a credinciosilor fata de cei necredinciosi.Eu unul am incercat din tot sufletul sa dau religiei o sansa , dar ratiunea pur si simplu nu ma lasa sa cred toate penibilitatile pe care le sustin respectivii fara a aduce absolut nici o dovada.Sincer mi-as dori sa existe D-zeu , parca pana si o viata de apoi in iad pare mai promitatoare decat...nimic.Defapt cred ca asta e si motivul principal pentru "inventarea" religiei.Oamenii au nevoie de religie.Oamenii au nevoie sa creada ca viata nu se sfarseste aici , au nevoie de niste reguli morale , au nevoie sa dea un sens sau un scop existentei noastre pe Pamant.Cred ca pe vremuri  (sau poate intr-un fel si in ziua de astazi) oamenii apelau la divinitate pentru alinarea sufleteasca , deci , un fel de psiholog din ziua de astazi , deci , o necesitate...

Totusi chiar si din punctul de vedere stiintific tot apare un paradox.Acel paradox cunoscut de toata lumea.Cine a facut Universul ? Din cate stiu teoria curenta a Big Bangului sustine ca a existat o "bila" cu densitate foarte mare care s-a extins si a format Universul.Si pe bila aia cine a facut-o ?

Am vazut ca exista si teoria cu ceva creeat din energie(de mediu sau nu).Nu sunt eu mare fizician , dar , energia aia cum a aparut daca nu exista absolut nimic ? Cum exact a aparut energia de mediu , daca nu a existat mediul in sine ?

Cat despre teoria cu universurile paralele care spune ca toata materia din universul nostru provine din alt univers : Nu raspunde la intrebarea existentiala.Universurile alea paralele cum au aparut , au luat materie din alte universuri precedente si tot asa ? Tot trebuie sa existe un "inceput".Sau poate celelalte universuri sunt fondate dupa alte reguli decat propriul nostru univers.

@karuna : In orice caz , stiinta , spre deosebire de religie , nu sustine ca o anumita teorie e adevarul absolut.Pretinde doar ca e cel mai probabil , bazandu-ne pe informatiile pe care le avem la momentul de fata.Iti suna tie a doctrina ?

Edited by Dany noob, 03 April 2012 - 20:07.


#311
sonen

sonen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 25.03.2012
Teoria big bang pt mine este idem cu paradigma religiei...La big bang universul sa creeat din nimic, nimeni nu ne spune ce a fost inainte de big bang, ni se spune doar ca a fost un punct infinit de mic si dens ff fierbinte care la  un moment dat a facut bumm!! si din el a rezultat tot ceea ce constituie universul din ziua de azi, cele 4 forte fundamentale cum e gravitatia,electomagnetismul etc etc ca de altfel religia care ne spune ca dumnezeu a creeat tot ceea ce exista pe lumea asta, iar pe  dumnezeu probail ca l-a creat mama lui dumnezeu..deci daca analizezi ambele paradigme s-ar putea sa-ti dai seama ca seamana intre ele si sunt lipsite de logica.Nu mi vine sa cred totusi ca oamenii din lumea stintifica chiar si adevarate genii cum e Stephen Hawking imbratiseaza o astfel de idee cum e teoria big bang, eu care nu ma pricep pot spune, sunt doar pasionat de astrofizica si cosmologie, un amator intr-un cuvant, imi vine sa cred ca judec cu mintea mult mai deschisa decat unii oameni de stinta care sustin aceste teorii total gresite si fac din ele un fel de religie.

#312
kosinus

kosinus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 719
  • Înscris: 03.12.2010

View Postsonen, on 01 februarie 2013 - 22:30, said:

Teoria big bang pt mine este idem cu paradigma religiei...La big bang universul sa creeat din nimic, nimeni nu ne spune ce a fost inainte de big bang, ni se spune doar ca a fost un punct infinit de mic si dens ff fierbinte care la  un moment dat a facut bumm!! si din el a rezultat tot ceea ce constituie universul din ziua de azi, cele 4 forte fundamentale cum e gravitatia,electomagnetismul etc etc ca de altfel religia care ne spune ca dumnezeu a creeat tot ceea ce exista pe lumea asta, iar pe  dumnezeu probail ca l-a creat mama lui dumnezeu..deci daca analizezi ambele paradigme s-ar putea sa-ti dai seama ca seamana intre ele si sunt lipsite de logica.Nu mi vine sa cred totusi ca oamenii din lumea stintifica chiar si adevarate genii cum e Stephen Hawking imbratiseaza o astfel de idee cum e teoria big bang, eu care nu ma pricep pot spune, sunt doar pasionat de astrofizica si cosmologie, un amator intr-un cuvant, imi vine sa cred ca judec cu mintea mult mai deschisa decat unii oameni de stinta care sustin aceste teorii total gresite si fac din ele un fel de religie.

Deci,cum crezi tu că a apărut universul?Posted Image

#313
IAmGod

IAmGod

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 550
  • Înscris: 04.03.2013

View PostDany noob, on 03 aprilie 2012 - 20:02, said:

Eu nu cunosc fizica foarte bine dar Biblia am citit-o (waste of time).Chiar daca am stiut ca Biblia a fost transmisa din vorba in vorba si Biserica a "retusat" forma ei finala dupa preferintele ei , am zis sa o citesc pentru a fi in cunostinta de cauza a lucrurilor pe care le pretind cei religiosi.

Exista si alte religii. Teoria despre Big Bang se regaseste in Vedele hinduse care ar putea "sugera" si cum sa fie umplute golurile din teoria BB.

View Postsonen, on 01 februarie 2013 - 22:30, said:

Teoria big bang pt mine este idem cu paradigma religiei...La big bang universul sa creeat din nimic, nimeni nu ne spune ce a fost inainte de big bang, ...

Uite ca exista "cineva" care spune:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pralaya

#314
654321

654321

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,817
  • Înscris: 12.03.2007

View Postwide, on 25 martie 2012 - 19:05, said:

legile universului nostru nu permit ca ceva sa fie creat din nimic! e=mc2
0=mc2-E

:P

#315
belvito

belvito

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 06.03.2013

View Postageofdark, on 11 decembrie 2010 - 20:31, said:

Ultima teorie: Universul s-a creat din nimic

Cercetătorii Universităţii din Michigan au calculat cum dintr-un singur electron, pot fi produse câteva sute de particule noi.


Cercetătorii Universităţii din Michigan, au emis o nouă teorie referitor la crearea Universului, pe baza unor determinări experimentale, scrie publicaţia online DailyGalaxy, citată de ziare.com.

Pentru a demostra această nouă teorie, specialiştii au folosit un laser de intensitate înaltă precum şi un accelerator de particule, pentru "a crea ceva din nimic".

Igor Sokolov, specialist în cadrul Laboratorului de ştiinte spaţiale, împreuna cu colegii francezi conduşi de profesorul Gerard Mourou, director şi fondator al Centrului de stiinta pentru laseri ultrarapizi, din Franţa, au calculat cum dintr-un singur electron, pot fi produse câteva sute de particule noi.

Ei au precizat: "noi credem ca acest lucru se intampla si in Univers, in cazul pulsarilor şi a stelelor neutronice". Astfel, ei încearcă să demonstreze anumite premise false ale teoriei relativităţii a lui Einstein, declarând că: "vidul este de fapt o combinaţie de materie şi antimaterie având o anumită densitate de particule, iar noi nu putem percepe aceste particule şi antiparticule prin efecte observabile pentru că se anulează reciproc".


http://www.realitate...mic_781857.html

Mda... Pai cum s-a creat materie din nimic cand au avut nevoie de un electron ca sa creeze alte particule?

#316
sonen

sonen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 25.03.2012

View Postkosinus, on 10 februarie 2013 - 19:30, said:

Deci,cum crezi tu că a apărut universul?Posted Image

convingerea si crezul meu este ca a existat dintodeauna si va continua sa dainuie pt totdeauna si asa imi place sa cred...cred intr-un univers static...dar nua s vrea sa intru in prea multe amanunte dintr-un orgoliu si un egoism propriu..daca mai exista cineva pe aici care sa imbratiseze teoria echilibrului (teoria stationara) voi sta de vorba cu el cu mare placere...

#317
Mr_Woppit

Mr_Woppit

    the last of them..

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 17,834
  • Înscris: 26.11.2001
atat timp cat exista dovezi  si stim ca nu este deloc static, de ce ai crede altcumva?

#318
sonen

sonen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 25.03.2012

View PostCelest, on 25 iunie 2013 - 23:14, said:

atat timp cat exista dovezi  si stim ca nu este deloc static, de ce ai crede altcumva?
dovezile le-am studiat si eu, de ex radiatia de fond care se presupune a fi ecoul big bangului poate fi  explicata si altfel, au fost cativa astrofizicieni de seama care au teorii alternative..din ce m-am documentat si eu legat de legea lui Huble au fost o mana de astrofizicieni si cosmologi care se indoiesc ca aceasta lege  e cosmologica, quasarii nu respectaa legea Huble, daca Huble ar fii intocmit primele diagrame pt quasari ar fii concluzionat ca universul nu este in expaansiune,Deplasarea spre rosu prin efectul Dopler se pare ca ar fi noncosmologica. Si in ziua de azi cred ca ei calculeaza distanta pana la o stea tot prin acest algoritm.Si cum spunea si un vestit inventator de telescoape, Dobson, teoria big bang a ajuns pt unii oameni de stiinta o religie.Daca esti un tanar fizician la inceput de drum si nu crezi in ideologia Big Bang, nu prea ai ce cauta in domeniul asta pt ca toate convingerile alternative care le-ai avea fac ca tu sa fii exclus din acel grup..Asta a spus in mare Dobson, de aici si ideea ca lumea stintifica nu vrea ca lumea sa creada si altceva decat ce manipuleaza ei..Eu tind sa -i cred pe acei fizicieni care au cautat si vor cauta intotdeauna adevarul cel mai probabil pt ca adevarul absolut nu-l cunoaste decat universul...Tind sa cred ca cei care cerceteaza indoctrinati de altii mai sus decat ei si manipulati nu sunt pe calea adevarului probabil...In mare daca te intereseaza iti voi spune de ce a aparut teoria big bang sid e la cine...Este un compromis pe care stiinta la facut cu biserica...

Edited by sonen, 26 June 2013 - 18:34.


#319
Mr_Woppit

Mr_Woppit

    the last of them..

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 17,834
  • Înscris: 26.11.2001
Nu stiu de ce crezi tu ca a aparut teoria despre BB, eu stiu insa care sunt fundamentele si in mod sigur nu au nicio legatura cu biserica. Iar teoriile sunt formulate ca sa descrie cat mai bine ceea ce se poate observa si sunt corectate, pe masura ce observatiile se actualizeaza.
In momentul asta BB descrie cel mai bine, ceea ce am putut observa. Nu stiu daca este o teorie completa, insa indiferent ce va mai apare, nu va merge inapoi catre un univers static ci va incorpora teoria actuala, eventual rafinand-o.

Si nu, distantele la alte stele nu se calculeaza in baza red-shift-ului ci cu ajutorul unui tip specific de supernova  clasificat Ia http://en.wikipedia....pe_Ia_supernova

#320
sonen

sonen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 25.03.2012

View PostCelest, on 26 iunie 2013 - 22:42, said:

Nu stiu de ce crezi tu ca a aparut teoria despre BB, eu stiu insa care sunt fundamentele si in mod sigur nu au nicio legatura cu biserica. Iar teoriile sunt formulate ca sa descrie cat mai bine ceea ce se poate observa si sunt corectate, pe masura ce observatiile se actualizeaza.
In momentul asta BB descrie cel mai bine, ceea ce am putut observa. Nu stiu daca este o teorie completa, insa indiferent ce va mai apare, nu va merge inapoi catre un univers static ci va incorpora teoria actuala, eventual rafinand-o.

Si nu, distantele la alte stele nu se calculeaza in baza red-shift-ului ci cu ajutorul unui tip specific de supernova  clasificat Ia http://en.wikipedia....pe_Ia_supernova
vezi de ce am specificat de la inceput ca mi ar placea o discutie cu o pers care ar imbratisa convingeri similare cu ale mele? pt ca daca polemizam avand fiecare convingeri diferite ajungem mai mult sa ne certam pe ideea care are cel mai mult dreptate...ca sa-ti fac o scurta istorie a teoriei big bang, ea aplecat de la nenorocitul de Georges Lemaître , ca nu pot sa-i spun altcumva, asta a fost preot si matematician in acelasi timp, dar mai mult om al bisericii, el a dat aceea definitie primitiva a teoriei big bang, in fine nu mai intru in detalii apoi l-a intalnit pe Albert Enstein care i-a spus ca nu prea stapaneste bine anumite lucruri si dupa ce Huble a facut aceea mare descoperire care in opinia mea nu e nici o descoperire s-a ajuns la concluzia care circula si azi.Cine are mintea deschisa nu poate crede o asa ineptie , big bang echivaleaza cu ideea ca universul a aparut din inatmplare, toata lumea stintifica vorbeste de inceput , ca tot ce vedem pe cer converge dintr-un punct, acel atom infinit de dens etc , dar nimeni nu ne spune ce a fost inainte de acest inceput, si mai spun o chestie si cu asta termin, nu mi plac polemicile, nu duc duc nicaieri...Cosmologia are o istorie de o suta si un pic de ani si abia spre sfarsit s-au facut niste descoperiri , pe timpul lui Einstein inca se mai credea ca Calea Lactee constituie tot universul si asa mai departe si voi vreti ca intr-o suta de ani cineva sa explice ce s-a intamplat in miliarde de ani sau cine stie ...nu cred in big bang, se bazeaza pe prea multe presupuneri si cred ca oamenii care imbratiseaza aceasta paradigma vor ca noi ce credem in ce spune stiinta sa ajungem la concluzia ca tot designul inteligent a  creeat acet big bang...

Edited by sonen, 26 June 2013 - 23:09.


#321
NASTYPRIMUL

NASTYPRIMUL

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,605
  • Înscris: 20.09.2008
S-a creat din nimic, tot asa cum si noi ne-am creat din....nimic.
O saminta, si crestem din ce e in mediu.
Similaritatea e posibil sa fie la tot ce creste.

#322
sonen

sonen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 25.03.2012

View PostNASTYPRIMUL, on 26 iunie 2013 - 23:21, said:

S-a creat din nimic, tot asa cum si noi ne-am creat din....nimic.
O saminta, si crestem din ce e in mediu.
Similaritatea e posibil sa fie la tot ce creste.
aici vreau sa te corectez putin...nu ne-am creat din nimic..suntem rezultatul accidentului intamplator, viata apare acolo unde gaseste conditiile necesare... si cum a zis si unul din eroii mei Carl sagan si cred ca are dreptate, nu avem nici o semnificatie pe acest pamant de cand ne nastem si pana murim...

#323
NASTYPRIMUL

NASTYPRIMUL

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,605
  • Înscris: 20.09.2008

View Postsonen, on 26 iunie 2013 - 23:25, said:

aici vreau sa te corectez putin...nu ne-am creat din nimic..suntem rezultatul accidentului intamplator, viata apare acolo unde gaseste conditiile necesare... si cum a zis si unul din eroii mei Carl sagan si cred ca are dreptate, nu avem nici o semnificatie pe acest pamant de cand ne nastem si pana murim...
e o ironie cu creatul din nimic.
viata nu se naste din nimic.
are continuitate
nu exista nici macar un singur exemplu cu acest nimic.
Viata se naste din viata.

#324
Mr_Woppit

Mr_Woppit

    the last of them..

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 17,834
  • Înscris: 26.11.2001

View Postsonen, on 26 iunie 2013 - 23:09, said:

vezi de ce am specificat de la inceput ca mi ar placea o discutie cu o pers care ar imbratisa convingeri similare cu ale mele? pt ca daca polemizam avand fiecare convingeri diferite ajungem mai mult sa ne certam pe ideea care are cel mai mult dreptate...ca sa-ti fac o scurta istorie a teoriei big bang, ea aplecat de la nenorocitul de Georges Lemaître , ca nu pot sa-i spun altcumva, asta a fost preot si matematician in acelasi timp, dar mai mult om al bisericii, el a dat aceea definitie primitiva a teoriei big bang, in fine nu mai intru in detalii apoi l-a intalnit pe Albert Enstein care i-a spus ca nu prea stapaneste bine anumite lucruri si dupa ce Huble a facut aceea mare descoperire care in opinia mea nu e nici o descoperire s-a ajuns la concluzia care circula si azi.Cine are mintea deschisa nu poate crede o asa ineptie , big bang echivaleaza cu ideea ca universul a aparut din inatmplare, toata lumea stintifica vorbeste de inceput , ca tot ce vedem pe cer converge dintr-un punct, acel atom infinit de dens etc , dar nimeni nu ne spune ce a fost inainte de acest inceput, si mai spun o chestie si cu asta termin, nu mi plac polemicile, nu duc duc nicaieri...Cosmologia are o istorie de o suta si un pic de ani si abia spre sfarsit s-au facut niste descoperiri , pe timpul lui Einstein inca se mai credea ca Calea Lactee constituie tot universul si asa mai departe si voi vreti ca intr-o suta de ani cineva sa explice ce s-a intamplat in miliarde de ani sau cine stie ...nu cred in big bang, se bazeaza pe prea multe presupuneri si cred ca oamenii care imbratiseaza aceasta paradigma vor ca noi ce credem in ce spune stiinta sa ajungem la concluzia ca tot designul inteligent a  creeat acet big bang...
Iti tot subliniez cuvantul cred iar acum ar trebui sa te fac atent la convingeri. In fizica, lucrurile sunt simple si precise: stii ceva sau nu.

Nu trebuie sa-mi faci nicio teorie despre BB, cu atat mai mult cu cat este gresita. Stiu exact despre ce vorbesc si in 2 posturi de pana acum, mi-ai aratat ca bajbai cu notiunile.

Descoperirea lui Hubble, este una din cele mai importante descoperiri ale sec.20 pentru ca a schimbat complet modul in care intelegem universul. Ca tu vrei sa tratezi asta superficial pentru ca de fapt nu o intelegi, este problema ta.

Asa ca idee, in continuare, in jurul tau, materia se genereaza aleator, aparand si disparand in intervale de timp atat de mici incat nu pot fi urmarite. However, efectul acestor aparitii/disparitii poate fi detectat.

E treaba ta in ce alegi sa crezi, insa iti recomand sa pui mana si sa citesti inainte sa trantesti una dupa alta, supozitii fara nicio baza reala, alta decat ce-ti imaginezi tu.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate