Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Mailer Daemon-am fost blocat?

Port popular?

A murit Alexandru Arsinel.
 Identificare boala vita de vie du...

Terenul de sub bloc

Colaps traheal catel

IKEA Pallady situatie absurda
 HYUNDAI HiE-S400VG, monocristalin...

Înca are utilitate

Romanii si masinile de spalat vase

Functionare anormala combina frig...
 Probleme cu front speaker-ul

Tár (2022)

modificare setari implicite camer...

Unde gasesc whiskey Macallan 12 a...
 

input tag

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
credit

credit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 621
  • Înscris: 04.05.2007
Am scris un cod care sa-mi ia automat username-ul si parola pentru a nu le scrie de fiecare data cand accesez pagina respectiva de net.
Problema este ca imi preia doar username-ul, parola nu vrea sa mi-o preia si nu stiu de ce.

Codul este
<html>
<body>

<h1>Accesare date </h1>

<form name="input" action= "http://XXX/" method="get">
username: <INPUT TYPE=TEXT NAME="user" VALUE="gigel"><BR>
password: <INPUT TYPE=PASSWORD NAME="password" VALUE="ocazie">
<INPUT TYPE=SUBMIT VALUE="submit">
</form> 

</body>
</html>



Daca puteti sa ma ajutati sa-mi spuneti unde am gresit.

Multumesc

#2
minimaltech

minimaltech

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,349
  • Înscris: 21.11.2005
pentru type = " ... " foloseste ghilimele
ar trebui sa-ti mearga

#3
credit

credit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 621
  • Înscris: 04.05.2007
am pus si ghilimele dar tot nu vrea. imi preia tot username-ul fara parola.

#4
tatarduka

tatarduka

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,041
  • Înscris: 30.10.2006
Deci tu incerci sa te autentifici pe un anumit site cu un form facut de tine? Poate site-ul acela nu foloseste metoda get pentru a trimite parola...

#5
credit

credit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 621
  • Înscris: 04.05.2007

View Posttatarduka, on 2nd December 2010, 11:59, said:

Deci tu incerci sa te autentifici pe un anumit site cu un form facut de tine? Poate site-ul acela nu foloseste metoda get pentru a trimite parola...

E posibil sa fie cum zici tu. Sunt niste adrese de intranet (reteaua de la servici). Curios era ca username-ul mi-l transfera in pagina de intranet dar parola nu vrea. E posibil ca numai usernameul sa foloseasca metoda get si password-ul nu? Asta mi s-a parut aiurea

#6
minimaltech

minimaltech

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,349
  • Înscris: 21.11.2005

View Postcredit, on 2nd December 2010, 13:27, said:

E posibil sa fie cum zici tu. Sunt niste adrese de intranet (reteaua de la servici). Curios era ca username-ul mi-l transfera in pagina de intranet dar parola nu vrea. E posibil ca numai usernameul sa foloseasca metoda get si password-ul nu? Asta mi s-a parut aiurea
pai pentru method sunt doua optiuni, get si post.
incearca cu post si vezi daca iti merge.
mie la submit imi rezulta asa: http://xxx/?user=gig...password=ocazie
cu method get

sunt si eu incepator in tainele web, dar cand te loghezi adresa din bar are aceleasi valori pentru name?
adica ?user= si password=?
poate serverul cere sa se faca ceva in genul urlencode.
sa ma corecteze cineva daca vorbesc prostii.

Edited by minimaltech, 02 December 2010 - 13:38.


#7
tatarduka

tatarduka

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,041
  • Înscris: 30.10.2006
In general, metoda get nu e recomandata pentru pasarea parolelor tocmai pentru ca apare in link "?_nume_=valoare,_nume2=valoare2, etc.".
Probabil site-ul foloseste get pentru user si post pentru password... Ne-ai lamuri daca ai zice despre ce site e vorba...

#8
credit

credit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 621
  • Înscris: 04.05.2007
Este adresa se intranet. Nu cred ca o puteti accesa. http://10.0.0.178/helpdesk/

#9
minimaltech

minimaltech

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,349
  • Înscris: 21.11.2005

View Postcredit, on 2nd December 2010, 14:14, said:

Este adresa se intranet. Nu cred ca o puteti accesa. http://10.0.0.178/helpdesk/
pai si nu poti sa salvezi username-ul si parola cu ajutorul browserului, trebuie neaparat sa te folosesti de formular?

#10
credit

credit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 621
  • Înscris: 04.05.2007
am pus linia de cod cu metoda post,
<form name="input" action= "http://10.0.0.178/helpdesk/" method="post" > 

dar se pare ca nici asa nu vrea sa-mi preia parola. in schimb am observat ca in bara de adrese nu-mi mai apare username si parola.
Poate cumva sa fie blocat acel camp pentru a prelua parola?

View Postminimaltech, on 2nd December 2010, 14:16, said:

pai si nu poti sa salvezi username-ul si parola cu ajutorul browserului, trebuie neaparat sa te folosesti de formular?


am Internet Explorer 7. Asta permite salvare? (la servici)

Eu avand mai multe adrese de intranet cu mai multe parole voiam sa fac o forma cu aceste adrese si sa ma loghez automat pe ce adresa vreau.

#11
minimaltech

minimaltech

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,349
  • Înscris: 21.11.2005

View Postcredit, on 2nd December 2010, 14:26, said:

am pus linia de cod cu metoda post,
dar se pare ca nici asa nu vrea sa-mi preia parola. in schimb am observat ca in bara de adrese nu-mi mai apare username si parola.
Poate cumva sa fie blocat acel camp pentru a prelua parola?
dupa helpdesk nu trebuie sa-i specifici o pagina gen login.php?


View Postcredit, on 2nd December 2010, 14:26, said:

am Internet Explorer 7. Asta permite salvare? (la servici)

Eu avand mai multe adrese de intranet cu mai multe parole voiam sa fac o forma cu aceste adrese si sa ma loghez automat pe ce adresa vreau.
da, are
Attached File  Capture.PNG   22.41K   9 downloads
Attached File  Capture2.PNG   105.77K   9 downloads
si se salveaza in functie de adrese.

Edited by minimaltech, 02 December 2010 - 14:39.


#12
credit

credit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 621
  • Înscris: 04.05.2007
Nu mai trebuie sa specific nici o pagina. introduc direct usernameul si parola.
UIte pagina

Attached Files



#13
minimaltech

minimaltech

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,349
  • Înscris: 21.11.2005
submit-ul ala trimite catre o pagina, campurile au un nume si porbabil exista si un script care se asigura ca se trimit intr-un anumit fel.
vezi codul sursa al paginii.

cred ca cel mai ok e sa folosesti optiunea din ie pentru salvat user si password

#14
credit

credit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 621
  • Înscris: 04.05.2007

View Postminimaltech, on 2nd December 2010, 15:05, said:

submit-ul ala trimite catre o pagina, campurile au un nume si porbabil exista si un script care se asigura ca se trimit intr-un anumit fel.
vezi codul sursa al paginii.

cred ca cel mai ok e sa folosesti optiunea din ie pentru salvat user si password

Am verificat si numele campurilor si sunt cele pe care le-am folosit in cod.

#15
Alta_

Alta_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,197
  • Înscris: 22.05.2007
In primul rand trebuie sa dai "view source" pe pagina a carei captura ai postat-o mai sus (cea cu helpdesk); acolo te uiti ce anume e trecut in Action-ul formularului de login: <form name="" method="post" action="xyz">. Pornind de la asta iti construiesti action-ul formularului personal. Ceea ce ai specificat tu in "action" (http://10.0.0.178/helpdesk/) pare a fi adresa unei pagini si nu scriptul care ar gestiona logarea pe site-ul respectiv.

#16
mrjuice

mrjuice

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 219
  • Înscris: 24.01.2007
Daca vrei sa te loghezi automat pe un website iti sugerez sa faci un script php si sa faci o cerere curl cu userul si parola ta.
Instalezi firebug si vezi exact ce parametri asteapta scriptul de login, creezi scriptul curl si logarea e gata facuta.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate