Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Editare stampila in document pdf

Sfat achizitie telefon dimensiuni...

Setare limba tastatura laptop.

Lenovo Ideapad 3-15ALC6 LCFC HS46...
 filtru de particule benzina GPF

Rascumparare titluri de stat TEZA...

Chirie la Administratia Fondului ...

Fisuri anvelope?
 Valabilitate permis auto cat. A s...

Caramida aparenta peste termosistem

Linistea din timpul penelor de cu...

Achiziție laptop baterie det...
 Cenzura in masa comentarii youtube

Inscriere copil la scoala in Roma...

exista adaptoare pentru baterii P...

Sa folosim antivirus, antimalware?
 

Telecomanda UPC

- - - - -
  • Please log in to reply
37 replies to this topic

#19
matache2000

matache2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 144
  • Înscris: 22.12.2009

 hh120778, on 10 decembrie 2010 - 17:20, said:

Buna!
am si eu o problema cu telecomanda, sper sa ma puteti ajuta!
de o vreme incoace nu vrea sa functioneze atunci cand tv este pornit...nu pot schimba canalele, nu pot face nimic! Cand tv este stins, canalele se schimba pe mediabox, dar odata pornit ...adio!
Am luat telecomanda la magazin...pe alt aparat functioneaza.
Am cerut sa schimbe mediaboxul...l-au schimbat...a mers 2 zile..dupa care acceasi problema.
Am incercat sa schimb codurile pe care merge telecomanda pe tv...nici o modificare...pe tv merge dar pe mediabox nu, atunci can tv este pornit...
Multumesc anticipat!
Salutare eu am rezolvat problema astfel (problema era de la tv Samsung dar cred ca si alte tipuri de tv au aceleasi probleme) am intrat in setari tv si am cautat ENERGY SAVING si I-am dat OFF apoi la setari imagine la ILUMINARE SPATE (BACKLIGHT) i-am dat la maxim 10 si se pare ca sa rezolvat problema (aceste setari cauzeaza niste interferente IR ce blocheaza semnalul telecomenzi)

#20
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,079
  • Înscris: 25.02.2007
Am luat si eu modelul Thompson SD si am o problema cu butoanele de volum pentru receiver. Nu fac nimic.
Pot regla volumul receiverului doar din Meniu/Setari/Setari Tv/Volum dar e carnatul de comenzi prea mare.

La Dolce imi mergea direct de pe butoanele de volum ale telecomenzii Dolce. Reglam tv-ul cu volum mare si apoi din telecomanda receiverului faceam toate comenzile, inclusiv volumul. Telecomanda Tv-ului era doar pentru On/Off Tv. Este posibil asa ceva la Thompsonul SD asta simplu ? Sau trebuie sa ma bazez pe volumul Tv-ului ?

ps - nici Mute de pe telecomanda receiverului nu face nimic; la Dolce facea.. mute.

..si pozele..

Attached Files



#21
aurelmanu

aurelmanu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 954
  • Înscris: 03.07.2010
Se poate programa telecomanda dupa televizorul tau sau poti folosi meniul stb ului.
Inteleg ca apasand Vol+ si Vol - nu apare nimic pe ecran?

Edited by aurelmanu, 16 January 2014 - 12:30.


#22
florianro

florianro

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 03.07.2007

 theMisuser, on 16 ianuarie 2014 - 10:45, said:

Vezi ca ai in cutia STB-ului instructiunile cum se configureaza telecomanda pentru modelul de TV pe care il ai!

http://www.upc.ro/pd...l_utilizare.pdf pag. 9
iar codurile pentru modelul TV in acelasi pdf de la pagina 42.

#23
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,079
  • Înscris: 25.02.2007
Deci volumul ramane exclusiv in treaba televizorului ? In receiver ramanand la un nivel fix ?

Eu intre timp mi-am programat o universala (alta decat UPC) cu un amestec intre butoanele receiverului si butoanele tv-ului. Mai precis, 3 butoane de tv pe pozitia SAT. Iar pe pozitia TV am exclusiv butoanele tv-ului.
Cand vreau sa pornesc/opresc tv comut TV si apoi Power si in rest comut SAT si am acolo si volumul tv-ului (+mute).

Dar ma interesa daca pot sa reglez volumul receiverului. Inteleg ca nu se poate asta (decat prin meniul receiverului).
Cam ciudata decizia.. O vreme aveam amplifu de camera conectat la receiverul Dolce. Si reglam volumul pur si simplu din receiver si tv-ul avea volumul pe minim. Acum tre' musai conectat un amplif prin tv (care aduna si el zgomotele lui) si nu poti folosi receiverul pe post de radio (adica fara tv). Foarte ciudata conceptia receiverului asta. Nu-mi place Posted Image

#24
florianro

florianro

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 03.07.2007
Mi se pare ca poti controla sunetul din stb, nu din TV, dar cred ca-ti trebuie telecomanda neagra. nu cea gri.
Exista o combinatie pe care o poti incerca, parca amicul DIVX o daduse intr-un topic, nu mai stiu unde...

#25
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,598
  • Înscris: 15.07.2007

 florianro, on 16 ianuarie 2014 - 16:14, said:

Mi se pare ca poti controla sunetul din stb, nu din TV, dar cred ca-ti trebuie telecomanda neagra. nu cea gri.
Exista o combinatie pe care o poti incerca, parca amicul DIVX o daduse intr-un topic, nu mai stiu unde...

Da, cea neagra controleaza sunetul din stb-ul Cisco DVR-HD, insa eu am setat-o sa comande volumul la tv, dar nu mai stiu cum...altcineva mi-a spus cum se face...

#26
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,079
  • Înscris: 25.02.2007

 florianro, on 16 ianuarie 2014 - 16:14, said:

Mi se pare ca poti controla sunetul din stb, nu din TV, dar cred ca-ti trebuie telecomanda neagra. nu cea gri.
Ar fi misto. Copiez rapid pe telecomanda mea cele 3 butoane si apoi pot s-o dau inapoi.
O sa vb cu mesterul UPC poate are o telecomanda neagra de probe.
Merci de idee.

#27
controversatul

controversatul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 263
  • Înscris: 21.01.2007
Salut.
Am si eu o problema cu telecomanda upc, poate ma ajuta cineva.
Detin un mediabox hd cu telecomanda neagra. De curand mi-am schimbat tv, mi-am luat un samsung 40ku6402.
Problema e la volum. Mai exact cand vrea sa dau mai tare sau mai incet nu imi apare icoana televizourului cu indicativ de la 0-100, imi apare o dunga albastra pe ecran.
La vechiul tv aveam la volum icoana televizorului cu ambele telecomenzi. Acum nu am reusit sa setez telecomanda upc sa ma pictograma de volum al tv.
Am sunat la callcenter, nu m-au ajutat prea mult, poate are cineva acest model de tv sa imi spuna exact cum a facut. Atasez si 2 poze sa vedeti la ce ma refer.

Attached Files



#28
Ionutciprian-ardeleanu

Ionutciprian-ardeleanu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 18.04.2017
Buna ziua.Am si eu urmatoarea problema-Incerc sa setez telecomanda mediaboxului upc la un televizor Arctic(mai vechi) dar nu am gasit codul pentru aceasta marca in manual.Imi poate da careva indicatii unde as putea sa aflu acest cod pentru tipul de televizor?
Multumesc!

#29
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,121
  • Înscris: 22.02.2017
Apesi pe OK+butonu rosu, dupa ce clipeste butonul UPC, tastezi 9-9-1, apoi apesi ok si apesi pe butonul "CH+" pana cand se inchide tv-ul. Cand s-a inchis apesi OK si telecomanda e setata.

Cel cu volumul, trebuie tastat 993 si se schimba volumul.

#30
Ionutciprian-ardeleanu

Ionutciprian-ardeleanu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 18.04.2017
Salut.Am urmat pasi cum ai spus si am apasat chanel+ de peste 700 de ori dar fara rezultat

#31
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,121
  • Înscris: 22.02.2017
Apasa foarte repede pe CH+ pana cand vezi ca se inchide TV-ul, apoi daca ti-a scapat butonu repeta procedura oprindu-te atunci cand stii ca te apropii de butonul TV-ului.

#32
Ciobanul_2003

Ciobanul_2003

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 21.11.2017
Schimbarea canalelor cu ajutorul butoanelor CH+/- la telecomanda UPC nu mai functioneaza corespunzator, in sensul ca nu mai comuta cate un canal inainte sau inapoi ci numai intre canalele : 11, 14, 35, 38, 54, 87, 215, 312 si 999. La canale favorite nu este setat niciunul. Ce trebuie facut ca schimbarea canalelor cu tastele CH+/- sa functioneze corespunzator?

#33
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,121
  • Înscris: 22.02.2017
Reseteaza decodorul.

#34
Ciobanul_2003

Ciobanul_2003

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 21.11.2017

 ronuquet, on 21 noiembrie 2017 - 14:56, said:

Reseteaza decodorul.
Poti sa-mi spui cum trebuie facut?

#35
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,121
  • Înscris: 22.02.2017
Il scoti din priza si.l bagi iarasi.

#36
Ciobanul_2003

Ciobanul_2003

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 21.11.2017
am facut chestia asta, de fapt a fost scos din priza timp de o luna decodorul si problema a ramas

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate