Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...
 AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...

Cablu analog vs digital

Ce valoare stabiliti la RSSI la u...
 Sony FH 10W reparatie

Monitor cu consum URIAS

Topul rușinii la nivelul PE

probleme domeniu sau configuratie...
 Se poate vedea on-line filmul ...

Mazda 3 IV Sedan 2.0 e-SkyActiv-G...

NATO - Articolul 5

Recomandare pentru un acoperis di...
 

Telecomanda UPC

- - - - -
  • Please log in to reply
37 replies to this topic

#1
driftking91

driftking91

    Freak on a leash

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,732
  • Înscris: 28.12.2008
De la o vreme nu mai merg butoanele de volum respectiv ''Mute'' de la telecomanda Mediaboxului, adica cu ea controlam volumul televizorului ca si cu telecomanda originala (nu erau 2 volume separate TV/Mediabox), si ma enerveaza ca trebuie sa stau si cu telecomanda TV-ului ca sa dau mai tare/mai incet.
http://www.shopspide...143--dis18.html

Precizez ca ledul de pe telecom. UPC se aprinde

Attached Files



#2
Getodacul

Getodacul

    ±

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,863
  • Înscris: 03.03.2004
Probabil ai schimbat televizorul. Citeste in carticica cu instructiuni a mediaboxului cum sa faci sa poti folosi telecomanda mediaboxului pt a controla tv-ul.

#3
driftking91

driftking91

    Freak on a leash

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,732
  • Înscris: 28.12.2008

View PostGetodacul, on 30th November 2010, 14:01, said:

Probabil ai schimbat televizorul. Citeste in carticica cu instructiuni a mediaboxului cum sa faci sa poti folosi telecomanda mediaboxului pt a controla tv-ul.
Televizorul nu a fost schimbat dar au mai fost cateva caderi de curent sau ploi torentiale in care nu a mers cablul, o sa ma uit in manual sa vad daca merge.

#4
corinadaniela

corinadaniela

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,524
  • Înscris: 05.06.2009
incearca sa desfaci/demontezi telecomanda upc si sa cureti bine butoanele/contactele. vei fi uimit cata mizerie se strange in carcasa...
si daca tot umbli la telecomanda, pune-i si baterii noi...just in case

#5
florianro

florianro

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 03.07.2007
seteaza iar telecomanda de la mediabox... si eu am patit la fel, dupa ce am schimbat bateriile.

#6
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,023
  • Înscris: 08.08.2002
Asa arata viata cu receiver de la RDS ...  :D

Introdu din nou codul pt. tv-ul tau, cumva telecomanda s-a resetat probabil. Cand controlezi tv-ul trebuie sa se aprinda ledul de la tasta TV nu de la UPC !

#7
driftking91

driftking91

    Freak on a leash

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,732
  • Înscris: 28.12.2008

View PostMD, on 4th December 2010, 12:16, said:

Asa arata viata cu receiver de la RDS ...  :D

Introdu din nou codul pt. tv-ul tau, cumva telecomanda s-a resetat probabil. Cand controlezi tv-ul trebuie sa se aprinda ledul de la tasta TV nu de la UPC !
Gata am reusit, am bagat codul pt televizor si a mers.

Edited by driftking91, 09 December 2010 - 16:34.


#8
hh120778

hh120778

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 10.12.2010
Buna!
am si eu o problema cu telecomanda, sper sa ma puteti ajuta!
de o vreme incoace nu vrea sa functioneze atunci cand tv este pornit...nu pot schimba canalele, nu pot face nimic! Cand tv este stins, canalele se schimba pe mediabox, dar odata pornit ...adio!
Am luat telecomanda la magazin...pe alt aparat functioneaza.
Am cerut sa schimbe mediaboxul...l-au schimbat...a mers 2 zile..dupa care acceasi problema.
Am incercat sa schimb codurile pe care merge telecomanda pe tv...nici o modificare...pe tv merge dar pe mediabox nu, atunci can tv este pornit...
Multumesc anticipat!

#9
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,457
  • Înscris: 24.05.2010
Scoate bateriile din el pt 5-10 minute si incearca din nou...fara sa mai bagi alte coduri pe el

Edited by feribalint, 10 December 2010 - 23:32.


#10
hh120778

hh120778

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 10.12.2010

View Postferibalint, on 10th December 2010, 23:31, said:

Scoate bateriile din el pt 5-10 minute si incearca din nou...fara sa mai bagi alte coduri pe el


am incercat si asta...tot nu merge!
Alte idei?

#11
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,457
  • Înscris: 24.05.2010

View Posthh120778, on 11th December 2010, 14:37, said:

am incercat si asta...tot nu merge!
Alte idei?
Incearca pe topic DVB-C digital pe UPC poate gasesti ceva pe acolo.....sau deschide subiect nou cu aceasta problema,
Cei care sunt mai priceputi pe acolo ii gasesti...aici este topic de net si probabil de acea si raspunsurile sunt pe masura.
http://forum.softped...p?showforum=705

#12
hh120778

hh120778

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 10.12.2010

View Postferibalint, on 11th December 2010, 14:47, said:

Incearca pe topic DVB-C digital pe UPC poate gasesti ceva pe acolo.....sau deschide subiect nou cu aceasta problema,
Cei care sunt mai priceputi pe acolo ii gasesti...aici este topic de net si probabil de acea si raspunsurile sunt pe masura.
http://forum.softped...p?showforum=705


Multumesc pentru sfat!
Asa o sa fac!

#13
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,457
  • Înscris: 24.05.2010

View Posthh120778, on 10th December 2010, 17:20, said:

Buna!
am si eu o problema cu telecomanda, sper sa ma puteti ajuta!
de o vreme incoace nu vrea sa functioneze atunci cand tv este pornit...nu pot schimba canalele, nu pot face nimic! Cand tv este stins, canalele se schimba pe mediabox, dar odata pornit ...adio!
Am luat telecomanda la magazin...pe alt aparat functioneaza.
Am cerut sa schimbe mediaboxul...l-au schimbat...a mers 2 zile..dupa care acceasi problema.
Am incercat sa schimb codurile pe care merge telecomanda pe tv...nici o modificare...pe tv merge dar pe mediabox nu, atunci can tv este pornit...
Multumesc anticipat!
Putem ajuta cu niste sfaturi...eu nu sunt asa priceput cu telecomenzile

#14
atzicu

atzicu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 08.01.2011
salut !
problema mea e urmatoarea :
am scos bateriile aseara din telecomanda upc si azi cand le-am bagat la loc nu mai merge sa inchid tv din telecomanda si butoanele de volum nu mai merg . e aiurea sa folosesc 2 telecomenzi .
am inteles ca trebuie setata din nou telecomanda upc cu mediabox-ul ..
cum fac asta?
ce coduri imi trebuie ?
daca nu gasesc cartea cu instructiuni de la mediabox ... cum rezolv azi problema ?

#15
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006

View Postatzicu, on 8th January 2011, 16:52, said:

salut !
problema mea e urmatoarea :
am scos bateriile aseara din telecomanda upc si azi cand le-am bagat la loc nu mai merge sa inchid tv din telecomanda si butoanele de volum nu mai merg . e aiurea sa folosesc 2 telecomenzi .
am inteles ca trebuie setata din nou telecomanda upc cu mediabox-ul ..
cum fac asta?
ce coduri imi trebuie ?
daca nu gasesc cartea cu instructiuni de la mediabox ... cum rezolv azi problema ?

trebuie sa iti reprogramezi telecomanda..
daca nu ai manualul de utilizare , downloadeaza unu dupa site ul UPC (( foloseste ....save as..)
http://www.upc.ro/re...lienti/manuale/

Edited by lafayette, 08 January 2011 - 21:36.


#16
keff fatma

keff fatma

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 28.08.2007

View Postatzicu, on 8th January 2011, 15:52, said:

salut !
problema mea e urmatoarea :
am scos bateriile aseara din telecomanda upc si azi cand le-am bagat la loc nu mai merge sa inchid tv din telecomanda si butoanele de volum nu mai merg . e aiurea sa folosesc 2 telecomenzi .
am inteles ca trebuie setata din nou telecomanda upc cu mediabox-ul ..
cum fac asta?
ce coduri imi trebuie ?
daca nu gasesc cartea cu instructiuni de la mediabox ... cum rezolv azi problema ?


Procedura:

1. Press the UPC Button
2. Hold down the "OK" and "red" buttons until the UPC button flashes twice
3. Enter 993 and the UPC button will flash twice again.
4. Now press the TV button, the upc button will flash again.

#17
nastratinn

nastratinn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 08.02.2010
salut
de vreo saptamana am televiziune digitala de la upc. am incercat sa setez telecomanda si pentru tv dar nu am reusit.
televizorul este marca PLATINIUM.
mentionez ca am urmat pasi de la pagina 10 a manualului deoarece nu am gasit codul in manual, adica:
- porneste aparatul pentru care vrei sa setezi telecomande
- daca vrei sa setezi televizorul apasa tasta TV
- apasa tasta OK si tasta ROSIE simultan si dupa ce se aprinde tasta TV de doua ori elibereaza tastele
- apasa apoi 9 9 1 consecutiv dupa care se va aprinde tasta TV de doua ori
- indeapta telecomanda spre televizor si apasa tasta de inchidere
- indreapta telecomanda spre televizor si apasa tasta CH+ da mai multe ori pana ce televizorul se va stinge...
- dupa ce s-a stins televizorul apasa tasta OK. si cam atat.
AM APASAT PESTE 20 MINUTE SI NIMIC.
AM INCERCAT DE LA DIFERITE DISTANTE SI NIMIC.
IN CARTE ZICE CA DE FIECARE DATA CAND ESTE APASATA TASTA CH+ CAUTA CODUL DE SETARE AL TELEVIZORULUI SI CE POT SPUNE CA DUPA FIECARE APASARE TASTA TV DE PE TELECOMANDA SE APINDE CU DURATE DIFERITE DE LUMINA (sper ca m-am facut inteles).
PLEASE HELP.

PS
AM SUNAT SI LA UPC SI M-AU SFATUIT SA URMEZ PASII DIN MANUAL DE LA PAGINA 10, DESI LE-AM EXPLICAT CA NU PREA MERG ACEI PASI.

#18
selo

selo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 21.09.2007
Pt cei care inca mai cauta am scris un articol despre starea STB sd : http://selo.ro/selo/...-upc-model-nou/  sper sa va ajute !

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate