Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Achiziție DVD writer extern ...

Problema activare Xbox live gold ...

Fluierat Astra H 1.9 CDTI
 Excel - Intrebare referitoare la ...

Caut dentist care sa pune plombe ...

Grinzi suspendate

BluRay Player 4k
 Calorifer

Dovada talon

Denumire Club de Noapte

Știri legate de Stația ...
 Sfat achizitie componente

Locul unde se salveaza jocurile

Analizator antena Ringexpert

Spionul - The Spy (2019)
 

Pot face treaba asta cu vreo vers de windows srv?

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#19
FlorinManea

FlorinManea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 786
  • Înscris: 26.07.2005
Pai de ex, acum am transferat un kit de office arhivat (316MB)  din locatia A in locatia B in 2 minute. Asta ar insemna ceva de genul 2,6MB/s.

#20
marchand

marchand

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 612
  • Înscris: 26.06.2008

Quote

Pai de ex, acum am transferat un kit de office arhivat (316MB) din locatia A in locatia B in 2 minute. Asta ar insemna ceva de genul 2,6MB/s

Ar fi interesant de stiut daca esti limitat de routerele actuale sau atat duce conexiunea. De la cine ai internet ?

FlorinManea said:

Oricum, o sa vad daca imi iese sub windows treaba, ca tot sunt licentele luate. Dupa aia...mai vedem.

Nu cred ca faci nici un progres daca iti treci VPN -ul pe windows , mai ales ca ai licente de Windows 2000 si 2003 server. Ar insemna sa schimbi un linux vechi cu un windows la fel de vechi. Pe langa asta ca sa poti sa faci vpn-ul pe windows trebuie sa folosesti serverul windows pe post de gateway si daca pe serverul respectiv mai rulezi si aplicatii de baze de date, AD , etc... nu cred ca este cea mai buna idee din punctul de vedere al securitatii datelor .

#21
cielo

cielo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,523
  • Înscris: 09.02.2004
Mai exista varianta unor echipamente Cisco, eventual SH care ar aduce un plus de performanta, stabilitate si fiabilitate, comparativ cu echipamente SOHO sau low enterprise, gen Linksys. Daca alegi SH, cred ca o investitie de 200E per site ti-ar aduce niste Cisco 2600 care si-ar indeplini cu mult cerintele tale actuale si probabil pentru cativa ani de acum in colo. Trebuie sa tii cont de si cerintele de bandwidth pe termen mai lung nu doar sa te rezumi la cele actuale.

Later edit : eu nu m-as incurca in veci cu Win Server sa faca asa job, daca se doreste solutie soft, mergi pe solutii open, poate chiar pe distributii gandite pentru rolul de gateway : pfsense, ipcop, smoothwall si alte cateva zeci de asemenea distributii

Edited by cielo, 05 December 2010 - 21:22.


#22
Dedelu

Dedelu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 357
  • Înscris: 09.01.2006
Salut,

Ai incercat sa vezi daca nu cumva iti poate oferi providerul o solutie de site-to-site VPN? Cred ca ar fi mai simplu pentru tine si nu cred ca te-ar costa foarte mult. In plus suportul tehnic este asigurat in caz de probleme.

Cei de la UPC mi-au oferit aceasta solutie (ar fi trebuit doar sa cumpar echipamentul de la ei) insa am refuzat-o deoarece noi avem pe cineva dedicat pe treaba asta , si a realizat-o cu ajutorul unui Cisco ASA 5505 si a unui server Linux.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate