![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Renovare apartament.
Last Updated: Jun 08 2007 12:01, Started by
roman
, Aug 15 2005 14:02
·
0

Posted 15 August 2005 - 14:02

Vreau sa renovez un apartament în Bucuresti zona Veteranilor. Curatat peretii de varul existent, var lavabil, parchet laminat, gresie hol si bucatarie, geam termopan. Ceva firme care sa faca asta ? Sfaturi de la cei pățiți ? Preturi ?
Multumesc. |
Posted 22 August 2005 - 13:09

termopanul clar il pui cu o firma.
in privinta zugravitului, gresiei, faiantei, parchetului, as fi de parere sa lucrezi cu niste meseriasi (si la propriu, si la figurat ![]() |
Posted 22 August 2005 - 15:23

Problema e ca "meseriasul" te tine cat vrea el. Cu firma, semnezi un contract si daca nu il repecta platesc penalizari.
|
Posted 22 August 2005 - 15:35

daca nu te grabesti cauta mesteri, termopanele cum zice presedintele mai sus tre sab ti le puna o firma... acu e plina piata, ai de unde alege.
|
Posted 22 August 2005 - 15:45

Posted 22 August 2005 - 16:05

Sincer, acelasi lucru l-am facut si eu anul asta si m-am "ars" cu un meserias care m-a tinut la o baie cat a poftit pana a trebuit sa-l dau afara. De aceea termopanul l-am pus cu firma si intentionez ca si restul sa il incredintez tot unei firme. Dai un ban dar macar stii ca nu te tine foarte mult, lucreaza mai curat si cu unelte mai noi si mai bune si ai si un contract cu ea pe care sunt obligati sa-l respecte.
Sfatul meu: lasa "meseriasii" ca o sa-ti musti mainile dupa... |
Posted 22 August 2005 - 16:10

mda.. la noi serviciile sunt sub orice critica... lucru stiut. Tre sa fii baftos sa prinzi ceva bun si decent ca pret
|
Posted 22 August 2005 - 16:12

Adevarul e ca am fost baftos doar la servicii... pretul m-a cam usturat, dar la sfarsit nu mi-a parut rau dupa banii dati.
|
Posted 23 August 2005 - 07:31

e adevarat, cu meseriasii poti sa te arzi rau daca nu sunt seriosi si nu muncesc bine. eu am gasit unul la serviciu care imi cere 100.000/mp (decojit, tras glet, finisat, dat cu lavabila) si e un om la locul lui. mi-au povestit si altii din experienta lor ca s-au ars rau de tot cu necunoscuti presupusi zugravi. as prefera si eu o firma, dar asta sa fie in fiecare secunda cineva de-al casei cu ei, ca altfel te trezesti ca-ti lipseste din inventar.
dintre cei care au lucrat cu firme, ce preturi se practica (scos/pus gresie, faianta; parchet, glet) ? in bucuresti. p.s. desi exista alt topic dedicat termopanului, poate imi dati si mie un pm cu o recomandare de firma pt termopan. |
Posted 23 August 2005 - 15:06

presedinte, on Aug 23 2005, 07:31, said: e adevarat, cu meseriasii poti sa te arzi rau daca nu sunt seriosi si nu muncesc bine. eu am gasit unul la serviciu care imi cere 100.000/mp (decojit, tras glet, finisat, dat cu lavabila) si e un om la locul lui. mi-au povestit si altii din experienta lor ca s-au ars rau de tot cu necunoscuti presupusi zugravi. as prefera si eu o firma, dar asta sa fie in fiecare secunda cineva de-al casei cu ei, ca altfel te trezesti ca-ti lipseste din inventar. dintre cei care au lucrat cu firme, ce preturi se practica (scos/pus gresie, faianta; parchet, glet) ? in bucuresti. p.s. desi exista alt topic dedicat termopanului, poate imi dati si mie un pm cu o recomandare de firma pt termopan. cam 2000 de euro - manopera pt un apartament cu 2 camere http://www.knoxdesign.ro/promo.htm uite-aici o firma - nu i-am verificat, dar poate fi un inceput bafta! |
|
Posted 24 August 2005 - 17:37

maharajah, on Aug 23 2005, 15:06, said: cam 2000 de euro - manopera pt un apartament cu 2 camere http://www.knoxdesign.ro/promo.htm uite-aici o firma - nu i-am verificat, dar poate fi un inceput bafta! Garantie 6 luni!!! Am vazut cum lucreaza si cum se comporta. Mai bine uita de ei. |
Posted 10 June 2006 - 22:00

Cam cat dureaza renovarea (curatat var, eventual glet, dar nu peste tot, lavabila) la un apart cu 2 camere (bucatarie + hol + 2 camere + baie)?
|
Posted 10 June 2006 - 23:38

daca o sa iti spuna cineva cat o sa dureze fara sa vada la fata locului despre ce este vorba eu o sa-l mananc pe teparul ala!!!!!
![]() |
Posted 11 June 2006 - 22:07

Posted 12 June 2006 - 07:38

intre 2 si 3 sapt. acasa la parinti a durat 2 saptamani de dimineata pana seara dat jos vopsea veche, glet, lavabil, si reparat la geamuri in urma montarii termopanelor ( cam 2 bucati) si a usii la intrare suprafata ap= 63 mp (3 cam,2 bai, hol, bucatarie si pe balcon dat lavabil direct. succes, la vara ma apuc de renovat si eu ap. 2 camere, vad eu atunci cheltuieli ![]() ![]() |
|
Posted 07 June 2007 - 16:41

Posted 08 June 2007 - 12:01

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users