![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Configurare Tomcat 5.5.9 pe Windows
Last Updated: Aug 13 2005 18:24, Started by
asrfel
, Aug 13 2005 18:24
·
0

Posted 13 August 2005 - 18:24

mi-am instalat Tomcat 5.5.9 si Apache 2.0.54 si am urmatoarele probleme, nerezolvate de documentatia de pe apache.org sau jakarta.apache.org:
1. nu inteleg nici in ruptul capului cum sa adaug o aplicatie in asa fel incata Tomcat sa o recunoasca si sa ii afiseze servleturile corespunzator. Eu vreau sa fac aplicatiile astea l amine acasa si nu sa le iau d p net ca si war-uri. poate imi explica cineva ca pt prosti 2. cum folosesc un mod_jk se conectez cele 2 servere in asa fel incat bla bla bla (presupun ca cine stie ce e mod_jk intelege).. Din pacate nu am linux ci windows XP acasa si linuxul mi-l instalez peste vreo 2 sapt. Daca ma puteti ajuta cu intrebarile d mai sus as fi foarte recunoscator. multzam fain !!! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users