Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...

Mezina familiei, Merida BigNine

The Tattooist of Auschwitz (2024)

Se poate recupera numar de telefo...
 Upgrade de la MacBook Pro M1 cu 8...

Ce tip de monitor am nevoie pt of...

Resoftare camera supraveghere

Laptop Gaming
 Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...
 Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import
 

Politehnica Timisoara

- - - - -
  • Please log in to reply
1454 replies to this topic

#1441
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/2/26/Logoacspolitimisoara.jpg/80px-Logoacspolitimisoara.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Gabi Cânu a spus că jucătorii merită statui în oraș dacă Poli se slavează de la retrogradare. ”Sperăm să ţinem ritmul până la sfârşit pentru că suntem angrenaţi pe 3 fronturi şi nu e uşor. Întrebat dacă ar renunţa la unul dintre cele două trofee pentru salvarea de la retrogradare, fundaşul a spus fără să stea pe gânduri: “Eu le-aş da pe amândouă. Dacă vom reuși să ne salvăm de la retrogradare, să ne facă statui prin toată Timișoara, să le pună prin tot orașul”, a declarat fundașul la cele două televiziuni.

#1442
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
ACS Poli Timișoara a rămas fără poate cel mai util și eficient membru al staff-ului din organigrama clubului, Alexandru Dumitrașcu, longeviv cu anii în calitate de organizator de competiții în Centrul de copii și juniori al grupării de la stadionul ”Dan Păltinișanu”, care și-a înaintat demisia, acceptată de diriguitori.

Nu este foarte greu de intuit de ce un sufletist dedicat activității sale a ales în cele din urmă să semneze pentru a debarca de pe corabia cârmuită anapoda dar opțiunea lui Dumitrașcu constituie un alt pas înapoi pentru gruparea întâmpinând semnificative greutăți de tot felul, astfel încât sunt toate șansele ca efectele acestei despărțiri să se facă resimțite în gospodărirea de zi cu zi a lucrurilor începând de la nivelul garniturii secunde a clubului și pășind pe toate treptele sale inferioare de vârstă.

Drept un exemplu sugestiv prin comparație al utilității probate în timp de Dumitrașcu în activitatea sa la echipele juvenile ale clubului, deloc puține la număr, o eroare precum cea a numerotării cartonașelor galbene primite de fundașul prim-divizionar Străuț, din componența lotului lui ACS Poli pentru Liga 1, apărută săptămâna trecută la nivelul formației de seniori din eșalonul de elită a celor de pe ”Dan Păltinișanu”, nu s-ar fi strecurat în mandatul organizatorului de competiții al Centrului de copii și juniori, deși șansele apariției unor greșeli erau direct proporțional mai mari, în raport cu personalul sportiv net superior numeric din ”pepinieră”.

Pierderea lui ACS Poli, câștigul altora, fiind foarte probabil ca Dumitrașcu să nu ducă deloc lipsă de oferte, în vreme ce oricum își continuă totodată și la ora actuală activitatea sa în Comisia de copii și juniori a AJF Timiș. Despre Dumitrașcu s-ar putea spune că era omul potrivit la locul potrivit, un tip practic și cu regulamentele la căpătâi alături de Biblie, fără a ieși în evidență dar ca și indispensabil în truda sa ”invizibilă”, genul de membru al echipajului tot mai greu de găsit în lumea sportului de la noi și în general în societate.

Prim-divizionara Timișoarei a rămas fără un organizator de competiții experimentat, rutinat și pe care se putea baza, adevărat cal de bătaie făcând față cu brio feluritelor responsabilități, dar continuă cu membri a căror competență, utilitate și credibilitate pot fi puse sub semnul întrebării, cu atât mai mult după episoadele de săptămâna trecută, unul în privința contabilizării cuantumului cartonașelor galbene încasate de fundașul dreapta prim-divizionar, și altul imediat următor, legat de ieșirea avută de Rică Neaga în conferința de presă organizată joi dimineață de ACS Poli, când cu totul altele erau prioritățile imediate ale grupării de pe ”Dan Păltinișanu” și implicit cu totul altceva s-ar fi așteptat ca mod de abordare și conduită punctuală din partea managerului sportiv, între două jocuri de campionat despărțite de numai 67 de ore și 15 minute.

Omul potrivit la locul potrivit și-a înaintat demisia, încă o breșă în zidul tot mai vulnerabil al competenței în domeniu, oamenii nepotriviți dar musai afișându-se ca mari dregători continuă imperturbabil. Și uite cum cu fiecare zi se tot stinge și mai mult lumina în biata țară.

sursa

#1443
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Iosif Rotariu are mare încredere în progresul nepotului său: ”Va face diferența”. Ce spune despre acomodarea lui Dorin la Bruges



Iosif Rotariu l-a vizitat la începutul primăverii în Belgia pe nepotul său, alături de tatăl acestuia, Ilie Rotariu, și a tras concluzii despre acomodarea tânărului fotbalist timișorean la FC Bruges.

Fostul mare internațional spune că Dorin Rotariu se va impune și va deveni curând un mare plus și pentru selecționata pregătită de Christoph Daum. Dorin Rotariu nu evoluează ca titular meci de meci în prima ligă belgiană. Atacantul în vârstă de 21 de ani a intrat pe parcursul partidei jucate de FC Bruges cu Charleroi sâmbătă seara, în play-off-ul pentru titlu. Meci încheiat la egalitate, scor 1-1. ”Am discutat cu el, am și fost trei săptămâni la Bruges. Într-adevăr e un alt nivel de pregătire, organizare, i-a fost destul de greu în primele săptămâni, acum s-a acomodat destul de bine.

Mai are de lucrat la ritmul de joc. E mult mai intens decât în campionatul României. L-am văzut și aseară jucând 45 de minute, pe un post pe care nu l-a mai jucat, mijlocaș stânga. Încet încet se obișnuiește, are toate condițiile de a face performanță și cu siguranță într-un an, doi, veți vedea un Dorin Rotariu care va fi jucător de bază al echipei naționale”, a declarat Iosif Rotariu. ”Roti”, în prezent scouter la ACS Poli, crede că nepotul său are calități care nu se regăsesc la alți jucători selecționați de Christoph Daum. ”Eu cred că din toți jucătorii pe care i-am văzut în campionatul intern și în străinătate, jucători care vin la echipa națională, e cam singurul care își asumă anumite responsabilități în confruntarea unu la unu cu adversarul. Are dribling, are execuții. E un jucător care cu siguranță va face diferența, dar mai are nevoie de timp”, a concluzionat unchiul lui Dorin Rotariu. Iosif Rotariu se interesează în această perioadă de un tânăr talentat din județul Caraș-Severin, care va fi probabil înregimentat la juniorii lui ACS Poli din vară.

sursa

#1444
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/2/26/Logoacspolitimisoara.jpg/80px-Logoacspolitimisoara.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Adversar foarte TARE pentru Poli în semifinalele Cupei României!

Poli Timișoara și-a aflat luni adversarul din semifinalele Cupei României. Bănățenii vor avea o misiunea grea, deoarece vor juca cu Astra Giurgiu, în timp ce în finala cealaltă se întâlnesc Craiova și Voluntari.

FRF a renunțat la sistemul capilor de serie până la urma, iar primul joc se va juca la Giurgiu. Timișorenii au totuși avantajul că vor juca returul acasă.Astfel, dorința lui Ionuț Popa, să joace finala cu Craiova, poate fi realizabilă, dacă Poli îl bate din nou pe Șumudică.

Turul se va juca în intervalul 25-27 aprilie, iar returul în perioada 16-18 mai, în funcție de programul televiziunilor.

sursa

#1445
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/2/26/Logoacspolitimisoara.jpg/80px-Logoacspolitimisoara.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Ionuț Popa a vorbit înaintea antrenamentului de la ora 11 prin a remarca: ”Noi am pregătit antrenamentul de vineri dimineață să-l facem cât mai repede, așa încât cel târziu la 1 să plecăm spre Târgu Mureș și să mergem direct la stadion, să vedem terenul. Când am jucat acolo în Cupa Ligii, ne-am dus dimineața înainte de joc și terenul era înghețat iar oamenii puseseră ceva uree, îngrășăminte, dar am impresia că respectivele ard și de-aici porțiunile de iarbă dispărute. Ei au vrut atunci să facă bine, să înlăture gheața, zăpada înghețată. Am văzut și noi acum la televizor, că terenul lor arată rău. Când ai un teren ce nu e nivelat, nu cu iarbă, ți-e frică să joci, căci e vorba de o alunecare, de un contact, de un unu la unu, la o săritură, însă nu știu cum e terenul, dar de aceea vom fi și prezenți acolo cât mai vremelnic, să-l vedem. Trebuie să vedem terenul cu o zi înainte. Astfel, poți depista mai repede crampoanele, ghetele care trebuie utilizate…”

”E un joc destul de complicat pentru noi, datorită faptului că dintre cei 5 incerți și înaintea meciului cu Pandurii, toți au rămas la fel… Sunt incerți. Întâlnim o echipă care din punctul meu de vedere are câțiva jucători ce ar putea apărea la orice echipe, și ar fi Marius Constantin, Gabriel Mureșan, Gorobsov, Ferfelea, Nicoliță, jucători cu experiență, maturi, și de aceea cred că va fi un meci foarte, foarte greu, așa că va trebui să jucăm ca și cum ar fi pe viață și pe moarte, cu un sacrificiu imens, pentru un rezultat cât mai bun”.

Ionuț Popa a mai spus: ”Nu știu cât contează, nu prea mult și nu ne interesează schimbarea antrenorului la ei, ci ne interesează să nu pierdem. Am socotit că ne trebuie minim 30 de puncte să te salvezi de la retrogradare. Și normal că dacă nu pierzi, ești mulțumit, dar ar fi chiar un caz fericit dacă am remiza. Nu știu nici situația clubului lor, nici cea contractuală, nu le privesc cu interes, ci tot ce mă interesează este să aliniem o echipă cât mai bună, să facem un joc cât mai bun și să avem un arbitraj cât mai bun, așa cum am avut în ultima vreme”.

”La noi salariile s-au dat ieri, s-a plătit pe luna ianuarie, dar toate cluburile au probleme, ei au probleme, nu știu unii să nu aibă. Ba cu antrenorii, alții cu jucătorii, alții cu banii, alții cu conducerea”.

sursa

#1446
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/0/04/ASA_2013_Targu_Mures_logo.png/60px-ASA_2013_Targu_Mures_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Asociația Sportivă Ardealul 2013 Târgu Mureș - Asociația Club Sportiv Poli Timișoara [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/2/26/Logoacspolitimisoara.jpg/80px-Logoacspolitimisoara.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 0-0



ASA Târgu Mureș : Eduard Pap – Velayos, Candrea (76, Bucur), Mureșan – cpt., Mendy (63, Dică) – Nicoliță, N. Gorobsov, Ferfelea, Sin (86, Lemnaru) – Ciolacu, C. Rus.
Rezerve: Moga – Cherteș, Dulap, Petra.

ACS Poli Timișoara: Straton – Străuț, Scutaru (46, Bocșan), Cînu, Novak – Soljic, Artean – Bărbuț, Croitoru – cpt., Popovici (77, Mailat) – Pedro Henrique (63, Drăghici).
Rezerve: Curileac – Neagu, Bîrnoi, Haruț.

Cartonașe galbene: Nicoliță 54, Sin 81 / Artean 90+3, Bărbuț 90+3.

Edited by 3xteam, 15 April 2017 - 18:47.


#1447
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/2/26/Logoacspolitimisoara.jpg/80px-Logoacspolitimisoara.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Asociația Club Sportiv Poli Timișoara - Clubul Sportiv Gaz Metan Mediaș [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/f/fd/Stema_gaz_metan_medias.png/60px-Stema_gaz_metan_medias.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 1-0 (0-0)


Străuț 88

ACS Poli Timișoara: Straton – Străuț, Bocșan, Cînu, Neagu – Artean, Soljici – Mailat (53 P. Henrique), Croitoru (85 Drăghici), Novak (80 A. Ignea) – Popovici.
Pe bancă: Curileac – Scutaru, Haruț, Bîrnoi.
Antrenor: Ionuț Popa.

Gaz Metan Mediaș: Greab – Crețu, Trtovac, Zaharia, Rugasevici – Danci (82 Tahar), Bic – Curtean (63 S. Lupu), Eric, Al. Munteanu (72 Buziuc) – Sikorski.
Pe bancă: Pleșca – Romeo, Onanga, C. Petre.
Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonașe galbene: Bocșan 14, Artean 66, Popovici 83, P. Henrique 92 / Crețu 32, Curtean 38, Danci 65, Eric 70, Zaharia 89, 91.
Cartonaş roșu: Zaharia 91

Edited by 3xteam, 21 April 2017 - 14:33.


#1448
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/2/26/Logoacspolitimisoara.jpg/80px-Logoacspolitimisoara.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ”Mă gândesc la multe lucruri... mă gândesc că marţi iar avem meci, Cupa României. Mă gândesc că am iar accidentăţi. Mă bucur că am reuşit să câştigăm împotriva unei echipe precum Gaz Metan, deşi ne-au lipsit cinci jucători.  Mă mai bucur că soţia a avut o intervenţie chirurgicală în această dimineaţă, am stat cu ea până la două, este bine şi îi dedic victoria. Par eu trist, dar de fapt sunt super bucuros. În interior totul decurge OK”, a declarat Ionuţ Popa.

Pentru ACS Poli urmează meciul cu Astra, în semifinalele Cupei României. Popa spune că va onora competiţia, chiar dacă are mari probleme de lot: ”În Cupă mergem să jucăm, să respectăm competiţia. Suntem singura echipa din ţară care merge pe trei fronturi. Aşa cum merge ea, cu 15 jucători, cu 6 juniori... mergem mai departe”.

#1449
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/2/26/Logoacspolitimisoara.jpg/80px-Logoacspolitimisoara.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Popa a explicat tactica sa din alcătuirea echipei fără un vârf de careu veritabil. ”A fost o victorie muncită, neașteptată pentru foarte mulți. Înaintea jocului m-am gândit că niciodată de când sunt eu antrenor nu am pierdut niciodată cu Mediaș, nici când eram la UTA, nici la Bihor, nici la Timișoara. Asta mi-a dat speranțe mari, deși înainte de joc marea mea problemă a fost alcătuirea echipei. Am disecat-o toată noaptea, fiindcă lipseau cinci-șase jucători. Am început într-un sistem cu trei mijlocași de acoperire, un doi fals și doi jucători de bandă, pentru a surprinde atât în apărare, cât și în atac, prin aducerea a trei jucători, Neagu, Novak și Popovici pe stânga, respectiv Soljic, Străuț, Mailat pe dreapta, că să creeze superioritate numerică, pentru că știam că au jucători rapizi. Ne-a ieșit pasența, deși eu zic că trebuia să decidem jocul din prima repriză, când am ratat trei ocazii nepermise: Popovici când nu a dat pasă, apoi Novak, apoi Croitoru care s-a speriat și el de acea fază. Mă bucur că am bătut o echipă bună, care a fost la un pas de play-off. Avem nevoie de opt victorii pentru a scăpa de retrogradare, avem cinci, mai trebuie patru-cinci jocuri ca să putem scăpa. Dacă nu reușim acest lucru, în seamă că am muncit degeaba. Mă bucur pentru revenirea lui Ignea și pentru victorie. Dacă am ajunge la baraj, ar fi extraordinar, în condițiile în care nicio echipă nu a început cu o penalizare atât de mare”, a declarat Popa după joc.

#1450
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Cupa României  [ https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-1/p50x50/13095924_977068592407729_4768494010366016043_n.png?oh=e461b5bf5d8e8e1a8317bb64ee50f5e8&oe=5986B641 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  semifinaledata 25.04.2017
stadion : Stadionul Marin Anastasovici (Giurgiu)(8.500 locuri)

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/4/4c/Stema_noua_Astra%282009%29.png/60px-Stema_noua_Astra%282009%29.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Asociația Fotbal Club Astra Giurgiu - Asociația Club Sportiv Poli Timișoara [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/2/26/Logoacspolitimisoara.jpg/80px-Logoacspolitimisoara.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 4-1 (2-1)


Budescu 4 penalty, 52 penalty, Săpunaru 36, Al. Ioniţă 76 / Popovici 9

Astra Giurgiu: Iliev – Oros, Săpunaru, Fabricio – Al. Ioniţă, Seto, Lovin (Nicoară, 46), J. Morais – Budescu, Teixeira (Florea, 74) – D. Niculae (Dandea, 77).
Antrenor: Marius Şumudică.

ACS Poli Timișoara: Curileac – Străuţ, Scutaru, Bocşan, Neagu – Artean, Soljic – Mailat (Pedro Henrique, 70), Croitoru (Bârnoi, 79), Novak (Drăghici, 56) – Popovici.
Pe bancă: Smaranda – Haruț, Cânu, Ignea.
Antrenor: Ionuț Popa.

Cartonaşe galbene: Lovin (29), D. Niculae (45), Săpunaru (54), J. Morais (64) – Soljic (3), Croitoru (35), Bocşan (51), Artean (53).

#1451
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/2/26/Logoacspolitimisoara.jpg/80px-Logoacspolitimisoara.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  ”Ne-am dorit ca returul să aibă pentru pentru noi aceeași satisfacție a turului. În aceste condiții, dacă lucrurile vor merge ca în tur, ne-am putut bucura la sfârșitul campionatului. Am urmărit Botoșaniul, e o echipă în stare de orice, o echipă agresivă. Au jucători buni pe flancuri, Golofca și Roman, de mare valoare, de viteză, cărora trebuie să le acordăm o atenție deosebită. Revine pe bancă și antrenorul lor, care este un mobilizator extraordinar pentru echipă. Trecem jocul în categoria finalelor, nu socotim niciun meci ușor sau greu. Fiecare meci e o adevărată finală, dacă reușim să câștigăm mergem mai departe, dacă nu, ne împotmolim. Azi am avut 13 jucători la antrenament, deja mă ia cu friguri când văd că un jucător își pune gheață după meci, chiar dacă preventiv”, a declarat Ionuț Popa.

#1452
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/2/26/Logoacspolitimisoara.jpg/80px-Logoacspolitimisoara.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  ”Așteptările sunt foarte mari, fiecare meci este o luptă. Așteptările noastre înseamnă victorie. Va fi un meci foarte greu, deoarece FC Botoșani este o echipă cu jucători valoroși, dar, în același timp, am demonstrat că suntem o echipă ce trebuie respectată de orice formație. Toată lumea din club, de la conducere, jucători, până la antrenori, am făcut o treabă excelentă și trebuie să încheiem sezonul. E greu pentru mine să joace în față, dar joc pentru echipă. Ce-mi cere antrenorul, aia joc. În iarnă m-am și accidentat, Șeroni a jucat bine, a fost mai greu să mă impun”, a declarat Leopold Novak.

#1453
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Liga I,  [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/8d/Liga_I_Orange_logo.svg/55px-Liga_I_Orange_logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] play-off


România data 01.05.2017 etapa 8 aproximativ 150 de spectatori
stadion : StadionulDan Păltinişanu” (Timişoara) (32.972 locuri)

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/2/26/Logoacspolitimisoara.jpg/80px-Logoacspolitimisoara.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Asociația Club Sportiv Poli Timișoara - Fotbal Club Botoșani  [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/97/Fcbotosani.png/50px-Fcbotosani.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 1-1 (1-0)


Gabriel Cânu 39 / Cătălin Golofca 76

Asociația Club Sportiv Poli Timișoara: 25. Cătălin George Straton – 3. Alexandru George Neagu, 23. Gabriel Cânu, 13. Cristian Dorel Scutaru, 22. Leopold Novak – 18. Andrei Viorel Artean, 16. Josip Soljic – 12. Sebastian Arpad Mailat, 8. Marius Marian Croitoru – cpt., 11. Josip Fucek – 9. Alexandru Adrian Popovici.
Rezerve: 33. Vasile Marius Curileac – 15. Cristian Bocșan, 19. Alin Liviu Ignea, 26. Cosmin Marian Bîrnoi, 30. Alin Șeroni, 85. Octavian Drăghici, 91. Pedro Henrique Almeida.
Antrenor: Ionuț Popa

Fotbal Club Botoșani: 1. Alberto Cobrea – 4. Andrei George Miron, 16. Răzvan Tincu, 3. Andonie Andrei Burcă – 18. Bogdan Alexandru Ungurușan, 37. Mihai Bordeianu, 6. Alin Cîrstocea, 93. Sergiu Popovici – 9. Cătălin Golofca, 13. Robert Elek, 27. Andrei Herghelegiu.
Rezerve: 12. Călin Septimiu Albuț – 5. Florin Constantin Plămadă, 7. Laurențiu Cosmin Buș, 8. Claudiu Juncănaru, 14. Beniamin Thomas Kuku, 19. Andrei Spatache, 80. Levente Lorand Fulop.
Antrenor: Leo Grozavu

cartonașe galbene : Alexandru George Neagu 3, Sebastian Arpad Mailat 31 /  Claudiu Juncănaru 52, Cătălin Golofca 59, Alin Cîrstocea 89

#1454
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/2/26/Logoacspolitimisoara.jpg/80px-Logoacspolitimisoara.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Ionuț Popa, antrenor principal al gazdei ACS Poli Timișoara, a mai remarcat că

”știam că echipa noastră nu mai are vâna de altădată, încerc s-o menţin, dar e greu când joci tot cu aceiaşi 14-15 jucători în permanență. Normal că apar la noi rupturile și problemele medicale, ori nu sunt antrenaţi, ori sunt obosiţi de competiţie. Jucăm pe trei fronturi și vom juca până la capăt, i-am spus și lui Budescu că nu s-a încheiat calificarea în finală. Nu reușesc să alcătuiesc cel mai bun unsprezece pe care l-aș vrea, și nici rezervele să fie cele pe care le doresc, și s-a accidentat acum şi Scutaru, cred că are ruptură, Fucek a jucat nerefăcut, la fel şi Şeroni, avem probleme și nu ştiu cum le voi gestiona. Să nu se înţeleagă că vreau să dau bir cu fugiţii! Când văd că am foarte mulţi accidentați pe listă, mă apucă bâlbâială…”

#1455
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/2/26/Logoacspolitimisoara.jpg/80px-Logoacspolitimisoara.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ”Nu știu dacă e un punct obținut sau două pierdute. Deși înainte de joc știam că vom avea probleme. Am vorbit cu antrenorul lor. Să fac o glumă: știam că e o echipă care vine cu avionul și nu fac penalty ca la Tg. Jiu când au mers cu trenul… Revenind la joc, știam că echipa noastră nu mai are vâna de altădată, încerc să mențin, dar când joci cu aceiași 14-15 jucători normal că apar fel și fel de probleme medicale. La noi apar rupturile. Ori nu sunt antrenați, ori sunt obosiți de competiție…”, a mai declarat Ionuț Popa.

Edited by 3xteam, 02 May 2017 - 11:21.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate