Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Termo-Higrometru ethernet

MacBook Air cu M3

Forța de 1N

Creative SoundBlaster GC7
 Recomandare generator curent

Determinare

Centrala termica electrica Bosch ...

Recomandare amplificator wi-fi
 Semnal netrimis monitor

3000 euro gaming PC

Meta Quest 3

Ciolacu la Muzeul Holocaustului
 La multi ani @sfantu.dracu!

Boiler cu 2 serpentine

BORDEA -Teoria Conspirației ...

Probleme Dacia pe zapada cu lanturi

Cat de multumiti sunteti de Vodafone?

* * * - - 5 votes
  • Please log in to reply
3542 replies to this topic

Poll: Cat de multumiti sunteti de Vodafone? (1573 member(s) have cast votes)

Cat de multumiti sunteti de Vodafone?

1. Sunt foarte multumit (251 votes [15.63%])

Percentage of vote: 15.63%

2. Multumit (470 votes [29.27%])

Percentage of vote: 29.27%

3. Nu prea, probabil ca in curand imi voi schimba operatorul (445 votes [27.71%])

Percentage of vote: 27.71%

4. Este groaznic, abia astept sa scap de el (440 votes [27.40%])

Percentage of vote: 27.40%

Vote Guests cannot vote

kcostica

kcostica

Junior Member

• Grup: Members
In principiu si eu sunt multumit de Vodafone, retea OK , dar la capitolul Relatii cu Clientii mai au de lucrat, noroc cu insider"Vodafone" ca eram hotarat sa plec.
Apelati  la utilizatorul Vodafone  si cred ca va poate rezolva mult mai multe probleme.
Nota 9,5 :coolspeak:

Edited by kcostica, 20 November 2010 - 23:28.

dilx

dilx

Junior Member

N-am avut probleme niciodata (2001 -2003 cartela, 2003 -prezent abonament)

cosminmares39

cosminmares39

Junior Member

Am mers astazi in Jud Prahova pe la "Cucuietii din deal"... pe niste dealuri prin mediul rural unde nici mama celui cu coarne nu prea se duce des.Internet pe 7,2 in 900 Mhz... fara comentarii,semnal excelent si stabilitate.Voi schimba incadradea din "Foarte multumit" in extraordinar de fantastic de multumit! :coolspeak:
Vodafone = adevaratii profesionisti! :coolspeak:

senator

senator

Senior Member

• Grup: Senior Members
Bravo ție. M-aș bucura să spun aceeași concluzie ca și tine dar nu pot. Realitatea este alta. Și am demonstrat de ce.

danutz1

danutz1

In zona

cosminmares39, on 21st November 2010, 16:19, said:

Voi schimba incadradea din "Foarte multumit" in extraordinar de fantastic de multumit! :coolspeak:
Cred ca nu exista termeni in limba romana care sa descrie multumirea ta.
Totusi ai grija cum o folosesti, din cauza multumirii excesive risti sa devii penibil si sa nu mai tii cont de adjectivele care nu suporta grad de comparatie.

rich1974

rich1974

Guru Member

ma declar multumit de vodafone. pot sa fac streaming radio la 64 kbps in masina aproape peste tot. cine mai ofera asta?

vivasilache

vivasilache

Junior Member

Am inceput cu un abonament din 1997, acum am 15 (ca persoana juridica...) si sint in general multumit de ei.
In tara sint locuri unde Vodafone nu prea are semnal, fata de Orange care merge ok (vezi delta, prin munti...)
La capitolul oferte speciale de telefoane pentru clientii vechi ar putea fi mai generosi..... cum spunea si un alt user.
Una peste alta sint OK asa ca nu ma vad plecind curind de la ei...

Mocebon

Mocebon

Senior Member

Nu prea mai sunt multumit de Vodafone.
De-a lungul timpului am avut cateva abonamente la ei, acum mai am doar unul.
Probabil il voi inchide si pe acesta pentru simplul motiv ca ofertele de la cartele sunt mult mai avantajoase decat orice abonament (valabil la toti operatorii de telefonie de la noi).
Acum ceva ani existau intr-adevar avantaje pentru abonati (imi aduc aminte de ex. ca mi s-a scazut costul unui abonament la jumatate, dupa primul an, fara sa fi cerut eu acest lucru) dar in prezent te lovesti de obtuzitatea celor de la relatii cu clientii.
La acest capitol sunt sub orice critica, pur si simplu oamenii aia rumega doar cele 3-4 oferte prezente si pe site, sau vor sa-ti vanda telefonie fixa.
O alta parere negativa e data de faptul ca in ultima vreme s-a instaurat o atmosfera de "mica ciupeala" pe spinarea clientilor.

Edited by Mocebon, 22 November 2010 - 12:55.

iustaa

iustaa

Member

Daca la abonament iei un telefon la 0 lei, si costul facturilor in anii de contract nu ajunge la costul telefonului ce sa mai zici.. Eu am asa ceva  :D Sunt pe deplin multumit!

dan78rom

dan78rom

in omnia paratus

Client connex de la inceputuri... Nostalgic dupa connex, nu erau perfecti, dar te tratau ca pe un om. Nu ma pot plinge de acoperire, daca n-am semnal pe voda nu e nici pe celelalte retele (pe unde am umblat eu), dar explicatiile si tratamentul de la relatii clienti din ultima vreme, precum si lipsa de fidelizare pentru clientii vechi si foarte vechi dau un gust amar experientei.
deci de la mine nota 10 pentru acoperire, inclusiv 3G, si nota 2 cu indulgenta pentru cum trateaza clientii si pentru lipsa de fidelizare.
Si cind te gindesti ca ei vor sa ajunga "cea mai bine vazuta companie din ro"!
De asta exista si userul Vodafone pe aici, ca tot se intreba lumea ce este cu el. Softpedia este prea mare pentru a isi permite sa ignore ce se scrie pe aici, macar sint constienti de asta.
Concluzia: inca nu am variante reale, sint dependent de net mobil, astept ca Digi mobil sa aiba o acoperire decenta, si apoi le fac cu mina din tren.

nca1970

nca1970

Junior Member

• Grup: Banned
Am abonament din 1998 si cartela tot de atunci. Niste mizerabili!!! Le-am trimis scrisoare pentru inchiderea contractului si eu si sotia.

cutler

cutler

Senior Member

Nu sunt multumit de Vodafone.

bubalus

bubalus

Membru chel

si eu sunt destul de multumit....client din 98 sau 99.....nici nu mai tin minte.....acum nu am decat un abonament de 3 euro ca-s mai mult plecat din tara.
de cate ori am contactat relatii cu clientii (mai mult pe email) au fost de ajutor si mi-au rezolvat problemele....
ultima oara acum o luna...cand am fos tin tara am cumparat minute cu punctele de loailitate (si natioanle si voda).... n-am stiut ca intra incepand cu luna de facturare urmatoare cand deja plecam din tara.... am trimis e-mail....mi-au returnat punctele....
anul trecut in 2 luni diferite am facut cateva apelui din Kazakhstan...de fapt vroiam sa dau beepuri sa atentionez pe cineva ...  chestia era ca de multe ori incepea taxarea inainte sa se conecteze si sa sune la cel din romania...au fost cateva astfel de apeluri fiecare de 2 euro fara TVA. am dat e-mail...am explicat situatia...mi-au returat banii (probleme cu transferurile astea).... desi ziceau la ca la ei apelul apare ca si efectuat.
nu a fost vorba de sume mai... cativa euro de fiecare data...dar au fost de ajutor de fiecare data

iustaa

iustaa

Member

Am observat ca acorda importanta e-mailurilor.. Si eu comunic cu ei in acest mod. Imi place cum trateaza problemele. Insa ar fi ok daca ar da avantaje mai multe pentru abonati. In acest moment cartelarii sunt privilegiati!!

wirespot

wirespot

Senior Member

Mocebon, on 22nd November 2010, 13:53, said:

De-a lungul timpului am avut cateva abonamente la ei, acum mai am doar unul.
Probabil il voi inchide si pe acesta pentru simplul motiv ca ofertele de la cartele sunt mult mai avantajoase decat orice abonament (valabil la toti operatorii de telefonie de la noi).

În spiritul ăsta, pot să mulțumesc și eu consultantului Vodafone care mi-a spus răspicat că "nu se poate" face abonament pe 6 luni sau pe 1 an, musai pe 2, și m-a făcut astfel să trec pe prepay. Dacă nu era atît de ferm acum aș fi plătit 9,28 euro pe lună pentru 50/500/50MB în loc să dau 6,20 pentru 50/800/50MB. Bravo! :rolleyes:

iustaa

iustaa

Member

Nu se mai pot face abonamente pe 12 luni?  <_<

cristi_6303

cristi_6303

Senior Member

• Grup: Banned
in dolj si gorj se fac pe 6 luni cu 2330 la numai 9 euro ;)

iustaa

iustaa

Member

Nu merci, daca te bagi la ceva, macar sa te alegi cu un mobil. Dar daca dau o fuga pana in Dolj, imi face abonament?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate