Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Izolatie intre OSB si placa de be...

instalatie incalzire apartament 2...

HEV D Segment - intrebari/pareri ...

Hyperos consum excesiv baterie?
 Contractul pentru Salubrizare est...

Elicopterul care-l transporta pe ...

Sfaturi achizitionare apartament ...

Permis de conducere nou
 Packet Loss la Digi

Masurare parametri CATV prin Conn...

Youtube a inceput sa aiba lag!?

Internet Archive - adauga item la...
 Electrica Furnizare + Poșta ...

Probleme cu scurgerea de ulei pe ...

Blocuri cu apartamente de 5+ camere

Casa noua finisata, teava incalzi...
 

Se poate insera un tabel intr-o forma vba?

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
credit

credit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 621
  • Înscris: 04.05.2007
Vrau sa introduc un tabel intr-o forma vba. Se poate asa ceva?

#2
Sandstorm

Sandstorm

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 632
  • Înscris: 30.04.2009
Nu cred ca se poate.
Poti sa folosesti un control de tip DataGrid, dar alea sunt cam aiurea.
E mare tabelul pe care vrei sa il inserezi?
Poate se gaseste o alta metoda. Da mai multe detalii.

#3
TADY85

TADY85

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 895
  • Înscris: 12.05.2005
Incearca un record macro in excel si faci un insert de tabel si dai stop si te uiti dupa ce comenzi a folosit pentru a introduce tabelul!

Atentie ai zis VBA, nu VB

#4
Sandstorm

Sandstorm

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 632
  • Înscris: 30.04.2009

View PostTADY85, on 13th November 2010, 11:38, said:


Ai citit ce a zis?
El vrea sa insereze un tabel intr-un USERFORM, nu intr-o foaie de lucru sau intr-un document.
Aceasta operatie nu se poate inregistra.

#5
TADY85

TADY85

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 895
  • Înscris: 12.05.2005
Scuze, am inteles altceva...
Engleza tradusa ma baga in ceata!

#6
credit

credit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 621
  • Înscris: 04.05.2007
Nu e mare tabelul. 4 linii si trei coloane trebuie sa aibe. In userform1 trebuie sa fac tabelul.

#7
Sandstorm

Sandstorm

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 632
  • Înscris: 30.04.2009
Din pacate nu poti sa desenezi un tabel pe userform.
1. De unde isi ia datele sau cum procedezi pentru afisarea datelor din acel tabel?
2. Este pentru Word sau Excel?
3. Ai putea incerca cu textbox-uri care isi iau datele din document/workbook.
Pune aici o mostra ca sa lucram pe ea.

#8
credit

credit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 621
  • Înscris: 04.05.2007
Atasez fisierul. Codul nu e terminat. Sunt la partea de desing si m-am blocat la tabel ca vroiam sa fac tabel in forma dar daca nu se poate o sa pun textbox-uri.
Forma se deschide automat la deschiderea fisierului word. Daca se inchide forma se poate redeschide din butonul open form aflata in word. Tot pe pagina avem si butonul print care printeaza documentul. Atat butonul print cat si open form sunt ascunse cand se printeaza documentul.

Butonul "update" din cadrul formei imi aduce inregistrarile din userform1 in pagina word. Butonul "clear all fields" sterge toate inregistrarile atat din userform1 cat si din word.

codul nu este complet.

Scuze, am incarcat fisierul de 2 ori. Este acelasi.

Attached Files


Edited by credit, 13 November 2010 - 22:19.


#9
credit

credit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 621
  • Înscris: 04.05.2007
Gata am gasit cum pot realiza un tabel. Fac textboxuri alaturate si la proprietatile lor modific border style. :peacefingers:

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate