![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
hamsteri pitici
Last Updated: Nov 11 2010 21:01, Started by
gabita_21
, Nov 11 2010 21:01
·
0

Posted 11 November 2010 - 21:01

salut. am si eu 2 hamsteri pitici, unul alb cu o dunga gri pe spate si unul maro cu ochii negri...nu stiu ce sunt (femela sau mascul) dar sunt super jucasi. acum problema mea este ca inca nu prea sau obisnuit cu mine desi ii am de vreo 2 sapt si ceva cel alb care este si mai mic se urca la mine in mana mananca din mana mea dar doar in cusca daca vreau sal iau eu in mana ma musca dar nu foarte rau, celalalt sa mai obisnuit si el putin dar daca nu sunt atenta cand il ating musca foarte rau..cim sa fac sa nu ma mai muste?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users