Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Karcher k, 75 Jubilee si K7, 2

Podul de la Poiana Sarata

Ulei sau vaselina intr-o pompa Ka...

O curiozitate legata de o dotare ...
 Imprimante 3D Bambu Lab

adaptor usb c

Cum se numea programul?

Profesori incompetenti si dezinte...
 Volkswagen Passat 1.6 TDI vs. Vol...

Card de vacanta= plata fara pin+ ...

La multi ani @Bucifon!

Contract de arenda
 Sfat achizitie SUV - 36k euro

Fum alb excesiv BMW E90 320D.

Open AI nu (este) Skynet

Soft care face așa ceva

hamsteri pitici

- - - - -
  • Please log in to reply
No replies to this topic

gabita_21

gabita_21

New Member

• Grup: Members
salut. am si eu 2 hamsteri pitici, unul alb cu o dunga gri pe spate si unul maro cu ochii negri...nu stiu ce sunt (femela sau mascul) dar sunt super jucasi. acum problema mea este ca inca nu prea sau obisnuit cu mine desi ii am de vreo 2 sapt si ceva cel alb care este si mai mic se urca la mine in mana mananca din mana mea dar doar in cusca daca vreau sal iau eu in mana ma musca dar nu foarte rau, celalalt sa mai obisnuit si el putin dar daca nu sunt atenta cand il ating musca foarte rau..cim sa fac sa nu ma mai muste?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate