Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...
 Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...
 

Canalele Discovery.

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
191 replies to this topic

#19
Ghepardi

Ghepardi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 812
  • Înscris: 23.02.2009
Extras din procesul verbal al ședinței C.N.A. de marți, 11 ianuarie 2011, ora 10.00 :

Discutare adrese :

*  nr.16937/27.12.2010 de la Discovery Communications Europe Limited – Notificare cu privire la difuzarea în România a Canalului „TLC (România)”.

S-a luat la cunoștință.

Sursa: http://www.cna.ro/Ex...al-al,3951.html

Edited by megafanro, 13 January 2011 - 14:40.


#20
odob

odob

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 11.02.2008
Sigur va fi 16:9.

Quote

Aspectul imaginii

Discovery si Animal Planet Romania transmit in prezent in format 4:3, iar TLC Romania transmite in format 16:9. TCM transmite in format 4:3. Un continut cu aspect de 4:3 sau 16:9 poate rula pe toate aceste canale, dar aspectul in momentul difuzarii va fi diferit.
sursa: discoverymedia.ro

#21
Ghepardi

Ghepardi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 812
  • Înscris: 23.02.2009
Poate că la RCS vom avea TLC România pe analogic și Discovery Travel&Living pe digital.  :naughty:

Up: Se pare că și ungurii vor avea TLC România.  :console:

Edited by Ghepardi, 16 January 2011 - 09:23.


#22
odob

odob

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 11.02.2008
Raspuns primit de la Discovery Romania de pe Facebook:

Quote

In primiul rand, multumim pentru interesul fata de TLC, chiar inainte de lansare :) TLC este un post nou, cu multe emisiuni in premiera dar si cu sezoane noi din cele mai apreciate emisiuni de pe Travel & Living. La lansare (20 ianuarie) TLC va fi disponibil abonatilor UPC si Akta, iar Discovery Travel & Living va continua sa fie diponibil in ofertele celorlalti operatori.


#23
aljarreau

aljarreau

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,540
  • Înscris: 11.02.2006

View Postodob, on 17th January 2011, 15:00, said:

Raspuns primit de la Discovery Romania de pe Facebook:
"In primiul rand, multumim pentru interesul fata de TLC, chiar inainte de lansare. TLC este un post nou, cu multe emisiuni in premiera dar si cu sezoane noi din cele mai apreciate emisiuni de pe Travel & Living. La lansare (20 ianuarie) TLC va fi disponibil abonatilor UPC si Akta, iar Discovery Travel & Living va continua sa fie diponibil in ofertele celorlalti operatori".
Asadar TLC este doar o ciorba reincalzita? Multumesc, nu-mi trebuie :confuzzled: .

#24
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Hai ca asta-i tare. Ma asteptam la mai mult din partea lor. Practic lanseaza inca un canal pe care sa dea reluarile reluarilor de pe Discovery Travel & Living. In cea mai mare parte.

#25
Ghepardi

Ghepardi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 812
  • Înscris: 23.02.2009
Situația va fi similară cu cea a celor două versiuni de Animal Planet retransmise la noi.

#26
vladul_care_este

vladul_care_este

    TV / Radio & Satelit Maniac

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,879
  • Înscris: 27.01.2009

View Postcosti_ionita79, on 17th January 2011, 17:08, said:

Hai ca asta-i tare. Ma asteptam la mai mult din partea lor. Practic lanseaza inca un canal pe care sa dea reluarile reluarilor de pe Discovery Travel & Living. In cea mai mare parte.


pai practic,emisiunile de pe Travel&Living,au fost difuzate in America,pe TLC.Deci travel&living era deja un fel de TLC european.nu vad rostul schimbarii,sincer.Insa,din punctul lor de vedere,se merita:inca un post localizat pentru romania,pe care sa fie plin de reclame non stop,la fel ca si pe discovery ro.PREFER VERSIUNEA EUROPEANA TRAVEL&LIVING!!! (care e mai tare living&lifestyle decat travel,da na..,merge).Incet-incet ma mut definitiv pe Science,World si Investigation.TLC e clar ce va fi,din pacate:
"Reprezentantii Discovery sustin ca noul post are o abordare complet localizata, avand un feed local, o grila de programe adaptata la preferintele si obiceiurile de vizionare ale telespectatorilor din Romania, programe subtitrate in limba romana si vanzari de publicitate coordonate de echipa locala."

Exact ce spuneam si eu mai sus:Va fi o masina de reclame,cu ceva show-uri pentru muieri,fara nicio legatura cu "the real deal",TLC-ul din State.
sursa:http://www.ziare.com...romania-1069916

Sper sa ramana Travel&Living exclusivitate la RCS  :P ,restu', bucurati-va de "tielsi" :lol:

Edited by vladul_care_este, 20 January 2011 - 20:40.


#27
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

Discovery lanseaza, joi, in Romania postulpentru femei T.L.C.

Discovery Networks lanseaza, joi, in Romania canalul international de divertisment pentru femei TLC, post ce va avea o grila de programe adaptata la obiceiurile de vizionare ale telespectatorilor din Romania. Potrivit unui comunicat de presa, TLC este disponibil, pentru inceput, in pachetele de baza ale U.P.C si AKTA. U.P.C anunta, la randul sau, intrarea T.L.C. in pachetul sau de baza, analogic si digital, din care iese canalul Discovery Travel&Living. T.L.C. preia o parte dintre programele difuzate prin acest canal.

Potrivit Discovery, in prezent exista discutii si cu alti operatori de cablu pentru distribuirea canalului TLC.

Postul se adreseaza publicului feminin cu varste intre 25 si 49 de ani si ofera programe de non-fictiune pe teme legate de familie, cresterea copiilor, moda sau sanatate. Grila include emisiuni precum "Politistele din Broward County", "Ghid pentru parinti-Situatii extreme", "PR si moda la New York" si seriale preluate de pe Discovery Travel&Living precum "Regele cofetarilor", "Politia vestimentara" sau "Rochia perfecta".
Sursa: http://economie.hotn...u-femei-tlc.htm

#28
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

Televiziunea pentru femei TLC emite de joi dimineață în România.


Televiziunea de divertisment pentru femei TLC emite, începând   de joi dimineață, în România, postul fiind disponibil în acest moment   în pachetele de bază ale companiilor UPC și AKTA, potrivit unui   comunicat remis MEDIAFAX de Discovery Networks.


          TLC, una dintre cele mai apreciate televiziuni pentru femei din  Statele Unite, este un canal de divertisment care vizează publicul  feminin cu vârste între 25 și 49 de ani. Postul prezintă programe  de non-ficțiune, abordând subiecte foarte diverse, de la familie și  creșterea copiilor, până la modă și sănătate.  "Având experiența lansării cu succes a TLC pe alte piețe  europene în ultimele luni, sunt pe deplin încrezător că  telespectatorii și partenerii noștri de afaceri din România vor  aprecia acest canal și valoarea incontestabilă pe care o aduce  portofoliului Discovery. TLC este o completare pentru Discovery  Channel, întregind oferta noastră pentru operatorii de cablu și  clienții de publicitate și oferindu-le un conținut de calitate  pentru publicul feminin și familiile acestora", a declarat Phillip  Luff, Acting General Manager, Discovery Networks Europa  Centrală.

  TLC are o abordare complet localizată, având un feed local, o  grilă de programe adaptată la preferințele și obiceiurile de  vizionare ale telespectatorilor din România, programe subtitrate în  limba română și vânzări de publicitate coordonate de echipa  locală.

  În prezent, TLC este disponibil pentru abonații la serviciul de  televiziune analogică și digitală al UPC, atât în cazul  achiziționării exclusive a serviciilor de televiziune, cât și în  cadrul pachetelor 2 Play și 3Play, dar și în pachetele de bază ale  companiei AKTA. Totodată, Discovery România se află în discuții cu  alți operatori de cablu care și-au exprimat interesul pentru  distribuirea canalului.

  "În România, am construit TLC pe baza cunoștințelor pe care le  avem despre publicul feminin și ținând cont de experiența pe care a  acumulat-o deja acest brand de televiziune la nivel internațional.  Ca urmare, sunt convinsă că va deveni unul dintre posturile  preferate ale femeilor din România. TLC are o abordare unică pe  piață, fiind un canal de divertisment pentru femei, din care  întotdeauna rămâi cu ceva - fie că este o idee, un sfat, o  informație utilă sau pur și simplu inspirație pentru viața de zi cu  zi", a declarat Ada Roseti, Channel Director, Discovery  Networks.

  În plus, Ada Roseti a declarat pentru MEDIAFAX că TLC emite în  România de joi, de la ora 06.00.

  Primul program difuzat pe postul TV a fost "Aventuri  imobiliare în străinătate", un program pe teme imobiliare, despre  persoane care au decis să se mute într-o țară străină și să își  construiască o casă.

  "Fiind o televiziune de divertisment din portofoliul Discovery,  destinată în principal femeilor, TLC are programe inspirate din  viața reală, pe subiecte foarte diverse, de la famile și creșterea  copiilor și până la modă sau sănătate. Grila de programe este  realizată de echipa noastră locală, pe baza preferințelor și  obiceiurilor de vizionare ale publicului de aici", a explicat Ada  Roseti, precizând că "elementele care diferențiază TLC de toate  celelalte canale existente pe piață sunt programele prezentate și  abordarea specifică".

  Din oferta de programe cu care se lansează postul TLC fac parte:  "Ghid pentru părinți - Situații extreme", în care bona britanică Jo  Frost prezintă diverse cazuri pe care este chemată să le rezolve;  "Polițistele din Broward County", povestea unor polițiste adevărate  și a realităților dure cu care se confruntă în lupta lor de fiecare  zi pentru apărarea legii; și "PR și modă la New York", povestea  uneia dintre cele mai celebre femei de afaceri din New York,  proprietara unei agenții de PR din domeniul modei. Grila de  programe a TLC va include și noi sezoane din câteva dintre cele mai  populare seriale de pe Discovery Travel & Living, cum ar fi  "Kate plus 8", "Regele cofetarilor", "Rochia perfectă" sau "Poliția  vestimentară".

    Ada Roseti mai spune că TLC beneficiază de experiența pe care  angajații Discovery au acumulat-o lucrând pentru toate celelalte  branduri ale companiei.

   "Discovery România are echipe de programe, marketing și PR,  vânzări către operatorii de cablu și satelit și vânzări de  publicitate care lucrează pentru toate canalele noastre, inclusiv  pentru TLC", a explicat Ada Roseti.

   În ceea ce privește investițiile necesare pentru lansarea TLC în  România, Ada Roseti a afirmat: "După cum știți, politica noastră  este să nu facem publice cifre, dar vă pot asigura că lansarea TLC  reprezintă încă o dovadă a angajamentului Discovery de a rămâne și  a-și consolida prezența pe piața românească. Lansarea unui nou  canal precum TLC necesită investiții în studii de piață,  localizare, promovare și multe alte ingrediente care asigură  succesul respectivei televiziuni".

  În prezent, TLC este unul dintre cele mai bine cotate posturi  pentru femei din Statele Unite. Este prezent în peste 99 de  milioane de locuințe în SUA, poziționându-se printre primele 10  preferințe în rândul principalelor grupuri demografice de femei  (femei cu vârsta cuprinsă între 25 și 54 de ani, între 18 și 49 de  ani și între 18 și 34 de ani).

  TLC a fost lansat la nivel internațional pe 4 martie 2010 în  Norvegia. Pe 1 septembie 2010, postul a fost lansat pe 20 de piețe  din regiunea Asia-Pacific. Cea mai recentă etapă a extinderii  globale a TLC a însemnat lansarea postului în Polonia, Serbia,  Slovenia, Bulgaria, la 1 octombrie 2010, și Rusia pe 14 ianuarie  2011. În prezent, postul este disponibil în 30 de țări din Europa,  Asia și America Latină. Până în primăvara anului 2011, oferta  internațională TLC va fi disponibilă în peste 75 de piețe, ajungând  în peste 100 de milioane de locuințe în afara Statelor Unite.

  TLC face parte din portofoliul Discovery Communications, care  cuprinde și Discovery Channel, disponibil în peste 180 de piețe, și  Animal Planet, disponibil în peste 170 de piețe.

  În România, Discovery Networks distribuie în prezent opt posturi  TV: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery World,  Discovery Science, Discovery Travel&Living, Discovery HD  Showcase și ID Investigation Discovery.

  

Discovery Communications este una dintre cele mai mari companii  din lume în domeniul producției de programe documentare, ajungând  în casele a peste 1,5 miliarde de abonați, din peste 180 de țări.  Discovery însumează peste 100 de rețele la nivel global, conduse de  Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science și Discovery  HD, precum și produse și servicii educaționale și de larg consum și  servicii media digitale, incluzând HowStuffWorks.com. Discovery  Networks International distribuie 14 mărci internaționale, puse la  dispoziție unui număr cumulat de 244 milioane de abonați, oferind  programe adaptate în 27 de limbi diferite.

Sursa: http://www.mediafax....omania-7905451/


Edited by megafanro, 20 January 2011 - 23:44.


#29
donmarinica

donmarinica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,425
  • Înscris: 17.06.2007
Am vazut programele de la tlc si discovery travel@living pe port.ro si am tras concluzia ca au cam aceleasi emisiuni dar la ore diferite si amestecate. In principiu acest TLC e vax dupa parerea mea, nu vad rostul lansarii unei televiziuni noi cu acelasi profil ca cea veche.Ar fi bine sa renunte la DTL pentru ca pur si simplu e degeaba sau sa faca un gest si sa il transforme in DISCOVERY HISTORYA  cum e in Polonia.                http://www.port.ro/t...i...0&i_where=1           http://www.port.ro/d..._...0&i_where=1        http://www.discoveryhistoria.pl/

#30
vladul_care_este

vladul_care_este

    TV / Radio & Satelit Maniac

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,879
  • Înscris: 27.01.2009
Nu pot sa cred ca si Tielsi reia seria "little people big world".A FOST DIFUZATA SI RE-DIFUZATA PE Travel-living DE CEL PUTIN 4 ORI!!!!! pe Travel&Living erau acum episoade noi.Dar nu..vine tielsi si iti baga pe gat sezonul 1,2,3...samd..DIN NOU! chit ca a mai fost de n ori pe Travel-living. :puke:  :death:  :angry:  <_<  Oare Parazitii aveau dreptate? Chiar tot ce e bun tre sa dispara? :thumbdown:  :puke:

Deci pana la urma,nu e transformare,cum a fost in cazul jetix-disney.Vad ca exista in paralel atat Travel-living,cat si acest Tielsi.Din pacate,doar temporar vom mai avea Travel-living.parca vad ca si rcs o sa introduca porcaria asta de tielsi,mai devreme sau mai tarziu.

Deci ce avem pana acum? Conform port.ro,o grila trasa la indigo cu travel-living.cu mici modificari(dr g medic legist,care nu era pe travel,si inca 2-3 showuri)Ma gandeam ca vor avea si american chopper,overhaulin,rides,etc,cum exista in State.Dar deh...fiind versiunea RROManaeasca,grila e adaptata la gradul de prostie al acestei tari. :ciocan:

Edited by vladul_care_este, 21 January 2011 - 09:24.


#31
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Cand spuneam eu ca TLC nu face decat sa ofere reluarile reluarilor de pe Discovery Travel & Living...

#32
Neaceasca85

Neaceasca85

    UE se va scinda pana in 2040

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,383
  • Înscris: 14.10.2008
DR. G medic legist erau serii noi pe Investigation Discovery si serii mai vechi pe Discovery World, deci acuma e pe 3 canale. :P

Edited by Neaceasca85, 21 January 2011 - 14:16.


#33
vladul_care_este

vladul_care_este

    TV / Radio & Satelit Maniac

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,879
  • Înscris: 27.01.2009
cum ziceam:tot ce e bun tre sa dispara.

#34
born2lose

born2lose

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,769
  • Înscris: 06.09.2004
si eu nu mai am acum nici travel&living (care chiar imi placea), nici prostia asta noua care nu-mi place cum suna, din descrieri. pe upc digital. ce porcarie...

#35
blu_theo

blu_theo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 331
  • Înscris: 25.04.2006

View Postvladul_care_este, on 21st January 2011, 09:19, said:

Nu pot sa cred ca si Tielsi reia seria "little people big world".A FOST DIFUZATA SI RE-DIFUZATA PE Travel-living DE CEL PUTIN 4 ORI!!!!! pe Travel&Living erau acum episoade noi.Dar nu..vine tielsi si iti baga pe gat sezonul 1,2,3...samd..DIN NOU! chit ca a mai fost de n ori pe Travel-living. :puke:  :death:  :angry:  <_<  Oare Parazitii aveau dreptate? Chiar tot ce e bun tre sa dispara? :thumbdown:  :puke:

Deci pana la urma,nu e transformare,cum a fost in cazul jetix-disney.Vad ca exista in paralel atat Travel-living,cat si acest Tielsi.Din pacate,doar temporar vom mai avea Travel-living.parca vad ca si rcs o sa introduca porcaria asta de tielsi,mai devreme sau mai tarziu.

Deci ce avem pana acum? Conform port.ro,o grila trasa la indigo cu travel-living.cu mici modificari(dr g medic legist,care nu era pe travel,si inca 2-3 showuri)Ma gandeam ca vor avea si american chopper,overhaulin,rides,etc,cum exista in State.Dar deh...fiind versiunea RROManaeasca,grila e adaptata la gradul de prostie al acestei tari. :ciocan:

american chopper si rides pe un canal de femei? TLC este canal de femei. ce e asa greu de inteles?...un travel & living foarte putin modificat.

#36
vladul_care_este

vladul_care_este

    TV / Radio & Satelit Maniac

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,879
  • Înscris: 27.01.2009

View Postblu_theo, on 3rd February 2011, 04:15, said:

american chopper si rides pe un canal de femei? TLC este canal de femei. ce e asa greu de inteles?...un travel & living foarte putin modificat.


Draga blu_theo,daca verifici grila tlc din vara,vei vedea ca american chopper facea parte din grila.A fost mutat pe Discovery(unde era si inainte de a fi pe TLC) de-abia din toamna.Asa,TLC e doar un Travel&Living sub un alt nume. :thumbdown:

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate