Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...

joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...
 Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...
 ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu
 Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 

Canalele Discovery.

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
191 replies to this topic

#1
sly78buc

sly78buc

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 09.06.2007

Discovery aduce postul TLC în România.

  La data de 20 ianuarie 2011,  Discovery Networks va lansa în România postul TLC, o televiziune de divertisment având ca public țintă femeile cuprinse între 25 și 49 de ani, care doresc să îmbine în mod eficient multitudinea de activități cu care se confruntă în fiecare zi.



Postul a fost înființat în anii 1972, în 1991 a fost preluat de Discovery iar planurile de expansiune în Europa Centrală șI de Est sunt de dată recentă.

În urma unor cercetări efectuate de Discovery Network în mai multe țări din Europa, printre care șI România, a reieșit că femeile moderne îndeplinesc roluri foarte diferite șI nu vor să fie încadrate în stereotipuri. De aceea, TLC abordează subiecte diverse, de la provocări în carieră la transformări de imagine spectaculoase, de la viața de familie la sfaturi practice pentru problemele de zi cu zi.

Postul va fi disponibil în pachetul de bază analogic ș la digital UPC.

Sursa: http://www.sfin.ro/a...in_romania.html

Edited by megafanro, 09 November 2010 - 17:33.


#2
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
DUPA CUM S-A INTAMPLAT IN POLONIA, CEL MAI SIGUR V-A INLOCUI DISCOVERY TRAVEL & LIVING.

#3
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,377
  • Înscris: 05.09.2005
Pacat, ce era acum 5 ani travel discovery si ce este acum. Ramane doar travel channel care spre ex pe rcs digital cablu nu exista

#4
wizake

wizake

    ¯\_(ツ)_/¯

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,299
  • Înscris: 24.05.2003
de la ce vin initialele TLC ? Credeam ca de la Travel & Living Channel. E diferit de Travel & Living pe care il avem acum ?

#5
dondhanny

dondhanny

    Master of WebTV

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,459
  • Înscris: 09.03.2007
The Learning Channel http://en.wikipedia....LC_(TV_channel)

#6
wizake

wizake

    ¯\_(ツ)_/¯

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,299
  • Înscris: 24.05.2003
mersi.. se pare ca traiam intr-o minciuna :D

#7
xymzar

xymzar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,624
  • Înscris: 14.10.2004
Bine ca ramane Cake Boss, ce simpatic este "macaronarul".

#8
wizake

wizake

    ¯\_(ツ)_/¯

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,299
  • Înscris: 24.05.2003
da, dar sper sa bage si "torturi" noi, ca le cam repeta in ultimul timp

#9
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

  Televiziunea pentru femei TLC va fi lansată în România, în ianuarie 2011.  

         Televiziunea de divertisment pentru femei TLC va fi lansată   în România la data de 20 ianuarie 2011, postul urmând să fie inițial disponibil   în pachetul de bază analogic și digital al companiei U.P.C., au anunțat   reprezentanții Discovery Networks, marți, într-o conferință de presă.

                   Lansarea în România a televiziunii TLC, un post din  portofoliul Discovery Communications, a fost anunțată în  cadrul unei conferințe de presă de către Phillip Luff, Acting  General Manager, Discovery Networks Europa Centrală, și Ada Roseti,  Channel Director România, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia,  Discovery Networks Europa Centrală.

   TLC, unul dintre cel mai bine cotate posturi pentru  femei din Statele Unite , este o televiziune de  divertisment, având ca public țintă femeile cu vârsta cuprinsă  între 25 și 49 de ani, iar programele acesteia sunt bazate pe  realitățile cu care ele se confruntă în fiecare zi. În urma  cercetărilor desfășurate de Discovery Networks în mai multe țări  din Europa, printre care și România, a reieșit faptul că femeile  moderne îndeplinesc roluri diverse și nu vor să fie încadrate în  stereotipuri.

   Astfel, potrivit reprezentanților Discovery, TLC oferă  divertisment de calitate pentru orice ocazie și programe pe  subiecte diverse, de la provocări în carieră la transformări de  imagine spectaculoase, de la viața de familie la sfaturi practice  pentru problemele întâlnite zi de zi. Totodată, TLC prezintă  personaje cu experiențe extraordinare și cu povești autentice.  Postul oferă telespectatorilor programe de divertisment, care le  permit acestora să descopere lucruri noi, emisiunile fiind  destinate întregii familii.

  Postul TLC va fi disponibil în pachetul de bază analogic  și digital UPC România, începând cu data de 20 ianuarie  2011, urmând ca distribuiția să fie lărgită în funcție de interesul  partenerilor de cablu și satelit. Grila de programe TLC va fi  alcătuită în concordanță cu preferințele telespectatorilor români,  compania plănuind să lanseze și vânzări de publicitate pe acest  post.

  Lansarea televiziunii TLC în România are la bază un studiu care  s-a desfășurat pe șase piețe europene - România, Polonia, Rusia,  Italia, Suedia și Norvegia.

  "Studiul a încercat să vadă cum își definesc femeile din  aceste țări propria feminintate și problemele cu care se confuntă  și, în funcție de așteptările lor și de programele pe care le putem  oferi pe acest canal, am realizat întreaga poziționare a  canalului", a explicat Ada Roseti.

   Ea a mai spus că din studiu a reieșit faptul că femeile din  România sunt "calculate și foarte planificate". "Își planifică  bugetul, se duc la cumpărături cu liste, sunt cu picioarele pe  pământ și nu au ieșiri din realitate, nu-și doresc lucruri  imposibile. În același timp, sunt deschise către lucruri noi.  Privesc televiziunea ca pe o fereastră deschisă către o lume nouă".  Totodată, Ada Roseti a spus că femeile din România, spre deosebire  de femeile din alte regiuni din Europa, nu-și doresc o televiziune  pe care să o savureze singure, ci împreună cu familia.

  Potrivit acesteia, inițial, pe TLC vor fi difuzate exclusiv  programe internaționale de non-ficțiune. "Vom introduce treptat și  unu sau două programe de ficțiune, pentru că studiul ne-a arătat  foarte clar că femeile ca public țintă preferă poveștile (...) Avem  planuri și pentru producții locale", a explicat Ada Roseti.

  "Lansarea TLC în România este o nouă dovadă că Discovery  investește în permanență în consolidarea poziției sale de lider pe  piață, prin dezvoltarea ofertei de programe și prin adaptarea la  specificul local. TLC va fi un complement pentru Discovery  Channel, asigurând partenerilor noștri de distribuție și de  publicitate un conținut de calitate pentru publicul feminin", a  declarat Phillip Luff, Acting General Manager, Discovery Networks  Europa Centrală.

  Din oferta de programe cu care se va lansa postul TLC fac parte  câteva serii cunoscute la nivel internațional, care prezintă  personaje reale în diverse situații de viață, precum: "Polițistele  din Broward County" - povestea unor femei polițist și a  realităților cu care se confruntă în lupta pe care o duc zi de zi  pentru apărarea legii, "Ghid pentru părinți - Situații extreme" -  cazuri reale și sfaturi privind îngrijirea copilului oferite de cea  mai celebră dădacă din lume, Jo Frost, "PR și modă la New York" -  povestea lui Kelly Cutrone, una dintre cele mai puternice femei de  afaceri din New York, care organizează prezentări de modă pentru  nume celebre din această industrie.

  În prezent, TLC este unul dintre cele mai bine cotate posturi  pentru femei din Statele Unite. Este prezent în peste 99 de  milioane de locuințe în S.U.A., poziționându-se printre primele 10  preferințe în rândul principalelor grupuri demografice de femei  (femei cu vârsta cuprinsă între 25 și 54 de ani, între 18 și 49 de  ani și între 18 și 34 de ani).

  TLC a fost lansat la nivel internațional pe 4 martie 2010 în  Norvegia. La data de 1 septembie 2010, postul a fost lansat pe 20 de piețe  din regiunea Asia-Pacific. Cea mai recentă etapă a extinderii  globale a TLC a însemnat lansarea postului în Polonia, Serbia,  Slovenia și Bulgaria, la 1 octombrie 2010. În prezent, postul este  disponibil în 29 de țări din Europa, Asia și America Latină. Până  în primăvara anului 2011, oferta internațională TLC va fi  disponibilă în peste 75 de piețe, ajungând în peste 100 de milioane  de locuințe în afara Statelor Unite.

  TLC face parte din portofoliul Discovery Communications, care  cuprinde și Discovery Channel, disponibil în peste 180 de piețe, și  Animal Planet, disponibil în peste 170 de piețe.

  În România, Discovery Networks distribuie în prezent șapte  posturi TV: Discovery Channel, Animal Planet, Discovery World,  Discovery Science, Discovery Travel&Living, Discovery HD  Showcase și ID Investigation Discovery.

Sursa: http://www.mediafax....e-2011-7702251/

Edited by megafanro, 09 November 2010 - 15:32.


#10
duculeana

duculeana

    Erou de sacrificiu

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,889
  • Înscris: 08.10.2006
Dupa cum va aduceti aminte, acest canal se numea initial Home&Leisure, si ii facea reclama Discovery pe vremea cand avea teletext (prin '98-'99), tin minte ca ni-l mai baga firma de cablu cand se jucau ei cu receptoarele, ba chiar si Discovery avea unele emisiuni de pe Home&Leisure, ca de ex. una in care te invata sa construiesti mobilier pentru casa, dulapuri si alte alea, de la ansamblare, aschiere, pana la imbinare si produsul finit. :coolspeak:

#11
donmarinica

donmarinica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,452
  • Înscris: 17.06.2007
corect ar fi ca tlc sa se ocupe de targetul feminin iar travel@living sa revina la ce dadea inainte, adica documentare de calatorie cu ian.

#12
GABBO

GABBO

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,028
  • Înscris: 02.05.2006

View Postwizake, on 9th November 2010, 14:57, said:

de la ce vin initialele TLC ? Credeam ca de la Travel & Living Channel. E diferit de Travel & Living pe care il avem acum ?


Quote

On September 1, 2010, the Asia Pacific versions of Discovery Travel & Living was relaunched as TLC, with the acronym standing for "Travel & Living Channel".

TLC Balkans was also launched on October 1, 2010, replacing the European version of the "Travel & Living Channel" Slovenia, Serbia and Bulgaria. TLC Balkans' playout is from Belgrade, Serbia.

Sursa: Wikipedia.

Asadar, se pare ca initialele nu mai semnifica The Learning Channel, ci Travel & Living Channel.

#13
dondhanny

dondhanny

    Master of WebTV

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,459
  • Înscris: 09.03.2007
Se pare ca va ramane si DISCOVERY TRAVEL&LIVING cel putin o perioada.

#14
CABLE MAN

CABLE MAN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,850
  • Înscris: 11.01.2006
LA inceput ,prin 1997 in ROMANIA era TLC partajat cu DISCOVERY,apoi si-a schimbat denumirea in DISCOVERY HOME AND LEISURE,acum revine din nou la vechea denumire de TLC.
IN UK DISCOVERY KNOWLDEGE devine in aceasta luna DISCOVERY HISTORY.

#15
odob

odob

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 11.02.2008
Site-ul TLC Romania http://www.tlcchannel.ro/

Si programul primei zi de emisie, 20.01.2011:

06:00
Aventuri imobiliare în străinătate
Dordogne
Vor fi oare Mark și Lynne cuceriți de o casă cu șase dormitoare, în regiunea Dordogne din Franța ? Sau vor decide să își construiască o casă pe un teren de 8 000 metri pătrați ?

06:30
Aventuri imobiliare în străinătate
Alicante 1
Alan și Margaret trebuie să aleagă: vor renova o veche fermă spaniolă, vor construi o casă în umbra munților sau vor cumpăra o casă amenajată într-o peșteră ?

07:00
Tranzacții imobiliare - SUA
Victor
Aflat la primul său proiect de acest fel, Victor renovează o proprietate din Santa Clarita, în California, sperând că eforturile sale vor fi răsplătite generos când o va vinde.

07:30
Bucătar la pachet
Susan
Curtis o răsfață pe Susan, învingătoare în lupta cu cancerul: după o zi la spa, urmează o masă sănătoasă, care este nu numai delicioasă, ci și foarte hrănitoare.

08:00
Din bunătățile Greciei
Mare și vin
O urmărim pe Tonia Buxton, bucătar experimentat și pasionat, care petrece o vară idilică în vechea ei casă de familie, în Cipru, preparând tot felul de rețete delicioase.

08:30
Vine barza !
Bebe Cardona
O sarcină neplanificată înseamnă o naștere care ia mama prin surprindere. Dorința acestei mame de a naște în apă nu se poate împlini, așa încât trebuie găsită o metodă alternativă.

09:00
Jon & Kate + 8
10 dovlecei mititei
Kate și Jon vor să se asigure că toți cei opt copii ai lor cresc în spiritul tradițiilor, astfel încât îi duc într-o livadă locală, la cules de dovleci și mere.

09:30
La scară mică, într-o lume mare
La scară mică
Matt și Amy Roloff au doar 1,21 m înălțime, iar viața poate fi grea când ești pitic. La ferma lor, ei se zbat pentru a-și crește copiii, atât pitici, cât și de statură obișnuită.

10:00
În lipsa ta
New Jersey: Woodland Court
În lipsa lui Wayne, luat pe sus într-o excursie cu cortul, soția sa Jennifer lucrează în secret cu designerii, pentru a transforma o zonă de depozitare alogmerată într-o "cabană".

11:00
Miami Ink - Arta tatuajelor
Inițierea lui Yoji
Kat îl face lui Ivy Supersonic, designer de pălării pentru vedete, un tatuaj cu ea însăși ca personaj de desen animat. Ami și Yoji le tatuează pe prietenele Tanya și Lori.

12:00
Frumuseți miniaturale
Miss Georgia Spirit
Un program care intră în culisele mai multor concursuri de frumusețe pentru copii. În acest episod, concursul Miss Georgia Spirit din Gainesville, Georgia.

13:00
Poliția vestimentară
Katherine este studentă, dar și-a păstrat alura unei adolescente rebele. În curând va absolvi și se va angaja, deci are nevoie de un look care să nu îi pună talentul în umbră.

14:00
Din bunătățile Greciei
Mare și vin
O urmărim pe Tonia Buxton, bucătar experimentat și pasionat, care petrece o vară idilică în vechea ei casă de familie, în Cipru, preparând tot felul de rețete delicioase.

14:30
Regele cofetarilor
Tortul din revistă
Pe Buddy îl sună un client pe care nu îl poate refuza. Va avea un poster în Brides Magazine, dar face eforturi mari ca să respecte termenul, căci apar modificări de ultim moment.

15:00
Bucătar la pachet
Susan
Curtis o răsfață pe Susan, învingătoare în lupta cu cancerul: după o zi la spa, urmează o masă sănătoasă, care este nu numai delicioasă, ci și foarte hrănitoare.

15:30
Tranzacții imobiliare - SUA
Victor
Aflat la primul său proiect de acest fel, Victor renovează o proprietate din Santa Clarita, în California, sperând că eforturile sale vor fi răsplătite generos când o va vinde.

16:00
Aventuri imobiliare în străinătate
Dordogne
Vor fi oare Mark și Lynne cuceriți de o casă cu șase dormitoare, în regiunea Dordogne din Franța ? Sau vor decide să își construiască o casă pe un teren de 8 000 metri pătrați ?

16:30
Aventuri imobiliare în străinătate
Alicante 1
Alan și Margaret trebuie să aleagă: vor renova o veche fermă spaniolă, vor construi o casă în umbra munților sau vor cumpăra o casă amenajată într-o peșteră ?

17:00
Proiecte de vis
Amersham
Kevin McCloud cunoaște un cuplu care își construiește o locuință hi-tech, cu pereți de sticlă și acoperiș în formă de aripă. Se pare că va fi un proiect costisitor.

18:00
În lipsa ta
New York: Great Rock Drive
Când Jonathan e plecat la golf, soția sa Jennifer creează în secret cu designerii un spațiu de activități sportive pentru el și amicii lui, în subsolul casei lor din Long Island.

19:00
Poliția vestimentară
Katherine este studentă, dar și-a păstrat alura unei adolescente rebele. În curând va absolvi și se va angaja, deci are nevoie de un look care să nu îi pună talentul în umbră.

20:00
Miami Ink - Arta tatuajelor
Inițierea lui Yoji
Kat îl face lui Ivy Supersonic, designer de pălării pentru vedete, un tatuaj cu ea însăși ca personaj de desen animat. Ami și Yoji le tatuează pe prietenele Tanya și Lori.

21:00
Chirurgia obezității
Viață în stil mare
Garth și Robert Davis, tată și fiu, chirurgi specializați în tratarea obezității, fac o operație riscantă de bypass gastric, apoi pregătesc pentru operație un pacient de 310 kg.

22:00
Diagnostic necunoscut
Pe urmele ucigașului
O epidemie de maladia legionarului îi face pe medicii din Virginia să intre în alertă.

23:00
Mistere la Urgență
Spaimă paralizantă
O mamă singură se trezește și descoperă că nu mai poate să meargă. Medicii uluiți caută să identifice boala rară care se presupune că îi afectează sistemul nervos central.

00:00
Apel de urgență
Salvați de o sirenă
În primul episod al seriei sunt înregistrate mai multe acte de curaj, inclusiv un bărbat care urmărește un hoț cu mașina, discutând între timp la telefon cu serviciile de urgență.

00:30
Apel de urgență
Vă rog, grăbiți-vă !
O femeie rămâne blocată într-o clădire cuprinsă de flăcări. Un copil de 10 ani sună la 911 pentru a-și salva mama de un atacator și un bărbat află cum să își ajute soția să nască.

01:00
Chirurgia obezității
Viață în stil mare
Garth și Robert Davis, tată și fiu, chirurgi specializați în tratarea obezității, fac o operație riscantă de bypass gastric, apoi pregătesc pentru operație un pacient de 310 kg.

02:00
Diagnostic necunoscut
Pe urmele ucigașului
O epidemie de maladia legionarului îi face pe medicii din Virginia să intre în alertă.

03:00
Mistere la Urgență
Spaimă paralizantă
O mamă singură se trezește și descoperă că nu mai poate să meargă. Medicii uluiți caută să identifice boala rară care se presupune că îi afectează sistemul nervos central.

04:00
Frumuseți miniaturale
Miss Georgia Spirit
Un program care intră în culisele mai multor concursuri de frumusețe pentru copii. În acest episod, concursul Miss Georgia Spirit din Gainesville, Georgia.

05:00
Proiecte de vis
Amersham
Kevin McCloud cunoaște un cuplu care își construiește o locuință hi-tech, cu pereți de sticlă și acoperiș în formă de aripă. Se pare că va fi un proiect costisitor.

Edited by odob, 12 January 2011 - 21:08.


#16
odob

odob

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 11.02.2008
Se pare ca va fi 16:9
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/zjvh50_IlmQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#17
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Exact cum anticipam si se poate vedea si in postul meu de mai sus. Aceeasi Marie cu o noua... sigla.

#18
duculeana

duculeana

    Erou de sacrificiu

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,889
  • Înscris: 08.10.2006
@costi: nu chiar, vezi ca in noua grila nu se mai regasesc multe emisiuni, printre care Anthony Bourdain sau tipul ala care manca feluri de mancare ciudate. Pe de alta parte, vad ca apar si emisiuni noi. Sa vedem la inceputul lunii februarie audientele de pe ianuarie si ne vom edifica de cat succes va avea acest post.  :)

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate