Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Probleme temelie - Sfaturi

SMS Samsung j6

Iphone 15 sau S23 Ultra

Achizitie tableta Android 10"...
 Soluție iluminare trepte int...

Recomandare SIM cu date 2G pentru...

Masina de spalat Hotpoint-Ariston...

Plata TVA cumparare teren
 Ce melodie ati vrea sa va fie can...

LED auto H4

Se oprește motorul la Golf 5...

GPS Aonerex ajutor Harti
 Probleme MacBook Air A1466

Transfer de fisiere intre 2 pc-uri

Panasonic HC VXF990 in modul 4K n...

Compresor pentru uz casnic - reco...

Problema soft nokia e52

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

hihahi

hihahi

Member

• Grup: Members
Salut tuturor.

Daca cineva ma poate ajuta ii multumesc anticipat.

Am o problema de genul ca in galerie>imagini imi apar 8 fisiere{imagini} care nu se pot vizualiza ca imagini, doar o simpla iconita si care nu se pot sterge in nici un fel. Scrie ca se afla pe card si totusi cand scot cardul raman tot acolo si tot pe card imi arata ca stau. Personal banuiesc ca sunt virusi, dar nu am habar cum sa rezolv situatia. Stie cineva?

*cand incerc sa sterg imi da eroarea "system eror"

hihahi

hihahi

Member

persista acceasi problema, ba mai mult la fiecare foto/video se inmultesc "clonele alea"=virusi. ma poate totusi ajuta cineva?

Florinbv

Florinbv

Senior Member

• Grup: Senior Members
Un hard reset ai incercat?

hihahi

hihahi

Member

View PostFlorinbv, on 6th December 2010, 00:32, said:

Un hard reset ai incercat?
am incercat sa resoftez.la fel.daca scot cardul, telefonul imi spune ca virusii aia se afla defapt tot pe card,chiar daca nu exista un card in telefon...

Florinbv

Florinbv

Senior Member

• Grup: Senior Members
Nu stiu despre ce virusi vorbesti. Spune exact despre ce erori vb. eventual poti sa faci screen printuri (ScreenSnap) sa vedem exact despre ce e vb.
Ca solutie extrema formateaza cardul si reseteaza telefonul folosind *#7370#. Atentie! pierzi toate datele din tel si card.

Skypee

Skypee

Active Member

View Posthihahi, on 4th November 2010, 09:11, said:

Salut tuturor.

Daca cineva ma poate ajuta ii multumesc anticipat.

Am o problema de genul ca in galerie>imagini imi apar 8 fisiere{imagini} care nu se pot vizualiza ca imagini, doar o simpla iconita si care nu se pot sterge in nici un fel. Scrie ca se afla pe card si totusi cand scot cardul raman tot acolo si tot pe card imi arata ca stau. Personal banuiesc ca sunt virusi, dar nu am habar cum sa rezolv situatia. Stie cineva?

*cand incerc sa sterg imi da eroarea "system eror"
Daca ai instalat cumva sygic de acolo sa stii ca vin imaginile.

Edited by Skypee, 06 December 2010 - 20:14.

hihahi

hihahi

Member

View PostSkypee, on 6th December 2010, 20:13, said:

Daca ai instalat cumva sygic de acolo sa stii ca vin imaginile.
ce e ala? nu imi aduc aminte sa fi instalat asa ceva... si care ar fi "antidotul?"

hihahi

hihahi

Member

View PostFlorinbv, on 6th December 2010, 12:12, said:

Nu stiu despre ce virusi vorbesti. Spune exact despre ce erori vb. eventual poti sa faci screen printuri (ScreenSnap) sa vedem exact despre ce e vb.
Ca solutie extrema formateaza cardul si reseteaza telefonul folosind *#7370#. Atentie! pierzi toate datele din tel si card.
multumesc mult. s-a rezolvat folosind codul care mi l-ai spus. multumesc tare mult

hihahi

hihahi

Member

revin cu problema mai veche. dupa un anumit timp , cateva saptamani, problema se reia, eu resetez iar, pierd tot ce am in tel si o iau de la 0... mai are cineva vreo idee?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate