![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Problema soft nokia e52
Last Updated: Jan 17 2011 09:34, Started by
hihahi
, Nov 04 2010 09:11
·
0

Posted 04 November 2010 - 09:11

Salut tuturor.
Daca cineva ma poate ajuta ii multumesc anticipat. Am o problema de genul ca in galerie>imagini imi apar 8 fisiere{imagini} care nu se pot vizualiza ca imagini, doar o simpla iconita si care nu se pot sterge in nici un fel. Scrie ca se afla pe card si totusi cand scot cardul raman tot acolo si tot pe card imi arata ca stau. Personal banuiesc ca sunt virusi, dar nu am habar cum sa rezolv situatia. Stie cineva? *cand incerc sa sterg imi da eroarea "system eror" |
Posted 06 December 2010 - 00:25

persista acceasi problema, ba mai mult la fiecare foto/video se inmultesc "clonele alea"=virusi. ma poate totusi ajuta cineva?
|
Posted 06 December 2010 - 01:00

Posted 06 December 2010 - 12:12

Nu stiu despre ce virusi vorbesti. Spune exact despre ce erori vb. eventual poti sa faci screen printuri (ScreenSnap) sa vedem exact despre ce e vb.
Ca solutie extrema formateaza cardul si reseteaza telefonul folosind *#7370#. Atentie! pierzi toate datele din tel si card. |
Posted 06 December 2010 - 20:13

Salut tuturor. Daca cineva ma poate ajuta ii multumesc anticipat. Am o problema de genul ca in galerie>imagini imi apar 8 fisiere{imagini} care nu se pot vizualiza ca imagini, doar o simpla iconita si care nu se pot sterge in nici un fel. Scrie ca se afla pe card si totusi cand scot cardul raman tot acolo si tot pe card imi arata ca stau. Personal banuiesc ca sunt virusi, dar nu am habar cum sa rezolv situatia. Stie cineva? *cand incerc sa sterg imi da eroarea "system eror" Edited by Skypee, 06 December 2010 - 20:14. |
Posted 06 December 2010 - 22:23

Posted 06 December 2010 - 23:56

Nu stiu despre ce virusi vorbesti. Spune exact despre ce erori vb. eventual poti sa faci screen printuri (ScreenSnap) sa vedem exact despre ce e vb. Ca solutie extrema formateaza cardul si reseteaza telefonul folosind *#7370#. Atentie! pierzi toate datele din tel si card. |
Posted 17 January 2011 - 09:34

revin cu problema mai veche. dupa un anumit timp , cateva saptamani, problema se reia, eu resetez iar, pierd tot ce am in tel si o iau de la 0... mai are cineva vreo idee?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users