![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
problema importanta
Last Updated: Nov 03 2010 00:45, Started by
bluesky_c3
, Nov 02 2010 23:42
·
0

Posted 02 November 2010 - 23:42

incerc sa fac un site pe wordpress, cu domeniu cumparat + host, tot ce trebuie.
am instalat o tema free (asta); am creat meniurile si totu-i ok. dar, nu se deschide niciun meniu si nu stiu de ce; de ex. sunt pe site si vreau sa dau la "acasa", sau "contact" etc. si imi apare mesajul Not Found The requested URL /despre/ was not found on this server. am incercat si cu alta tema, imi arata la fel; am scris si manual in addres bar, de ex. www.site-ulmeu.ro/contact si tot la fel imi arata care credeti ca ai problema? Edited by bluesky_c3, 02 November 2010 - 23:43. |
Posted 02 November 2010 - 23:57

yahoo : designromania
hai in yahoo ca incerc sa te ajut |
Posted 03 November 2010 - 00:45

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users