![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Universitati bune din USA
Last Updated: Nov 01 2010 19:54, Started by
John_T
, Nov 01 2010 16:24
·
0

Posted 01 November 2010 - 16:24

As vrea sa aflu mai multe despre admiterea la facultatile din USA . Cam ce sanse are un roman care invata bine , dar nu are rezultate notabile la olimpiada , sa ajunga la o facultate buna din America ? Am inteles ca la unele facultati nu conteaza banii deoarece daca esti admis si nu ai posibilitate sa platesti te ajuta ( ex Yale , Princeton , CALTECH ) dar vreau sa stiu sansele reale de a fi admis,sa stiu daca are rost sa incep sa ma pregatesc serios pentru SATs si daca merita cheltuiala pe carti examen , forumular de adimtere etc. Precizez ca sunt in clasa a 10- a si as vrea sa merg la facultate acolo dar la una buna ( Hardvard ,Yale , CALTECH, Berkeley...)Daca puteti sa ma ajutati cu cateva informatii as fi recunoscator. Ms
|
Posted 01 November 2010 - 19:23

Sincera sa fiu, fara rezultate super, nu cred ca ai sanse pentru undergraduate. Inceraca, totusi, sa nu ramai cu obsesia asta.
|
Posted 01 November 2010 - 19:54

Nu trebuie neaparat sa fii olimpic international ca sa ajungi sa studiezi acolo, dar iti va fi destul de greu. In primul rand, trebuie sa le demonstrezi interesul deosebit pt un anumit domeniu, sa le arati ca esti deosebit fata de ceilalti 1432454 aplicanti. Toate astea printr-un eseu foarte bun si prin activitati, proiecte, olimpiade legate de domeniul in care vrei sa studiezi
Apoi, rezultate impecabile la SATs, Toefl + activitati extrascolare, proiecte de voluntariat etc Succes |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users